Vi hos VIKA-flyt tilbyder vores services i hele landet med særligt fokus på København og omegn. Derfor er vi også det oplagte valg, når du leder efter et flyttefirma i Glostrup. Glostrup er en bydel i Storkøbenhavn, der har op mod 22.000 indbyggere, hvoraf de fleste pendler til det centrale København for at arbejde og gå i skole. Bydelen ligger 11 kilometer vest for Københavns centrum og har Brøndbyvester mod syd, Rødovre mod nordøst og Albertslund mod vest. Bydelen har en lang historie, der faktisk går helt tilbage til 1186. Dengang hed bydelen Glostorp i stedet for Glostrup, grundet at byen er en såkaldt torp. En torp betyder udflytterlandsby, af hvilke der opstod mange i århundrederne efter det første årtusindeskifte. Historien er formentlig, at en mand ved navn Glob er draget ud fra en landsby og har grundlagt en ny med navnet Glostorp. Siden da har Glostrup udviklet sig til forstad og vestlig bydel i København på vestegnen.

Effektive og professionelle flytninger

Hos VIKA-flyt har vi en mission. Den går ud på, at vi vil være det foretrukne flyttefirma i København og på Sjælland. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også vores professionelle hjælp til danskere, der vil flytte til eller fra Glostrup. Vi har flere års erfaring som professionelt flyttefirma, hvilket gør os i stand til at tilbyde gnidningsfrie og effektive flytninger. Når du befinder dig i en lettere kaotisk flyttesituation med ting, der skal huskes og klares, er vi derfor den oplagte partner at vælge. Vi sørger gerne for at planlægge flytningen fra start til slut for at sørge for, at den forløber så godt som muligt. Det gælder både store og mindre flytteopgaver for både private og erhverv, for vi tager imod alle opgaver. Derfor tager vi også gerne imod opgaver med tunge løft af fx klaverer, pengeskabe, kopimaskiner eller lignende. Skal du til at flytte til eller fra Glostrup enten som privatperson eller virksomhed, kan du derfor med fordel modtage et af vores helt uforpligtende tilbud.

Flyttemænd med højt servicegen

Når et arbejde skal gøres godt, kræver det kompetente folk. Derfor ansætter vi kun dygtige flyttemænd, der er uddannede til arbejdede, og som forstår vores store fokus på service. Vi ønsker nemlig at levere en service ud over det sædvanlige, når vi flytter. Det betyder blandt andet, at vi gerne sender en af vores konsulenter ud for at inspicere din opgave. Det gør det langt nemmere for os at give et kvalificeret og helt uforpligtende tilbud på din opgave, så du ved, hvad du går ind til udgiftsmæssigt. Derudover laver vi gerne særlige aftaler med dig om at møde dine behov. For eksempel kan vi aftale, på hvilke tidspunkter vi skal afhente og levere tingene, så det ikke kommer til at genere dig eller dine ansatte. Desuden kan du låne gratis flyttekasser hos os, så du nemt kan pakke alle dine ting sikkert ned. Når du ønsker dig en effektiv og professionel flytning, kan du altså roligt vælge os som dine flyttemænd. Vi sørger nemlig altid for at levere en service, der er lidt ud over det sædvanlige.