Dit flyttefirma København

Flytninger er en helt naturlig del af de flestes liv. Det kan være, at man skal flytte hjemmefra, flytte til et større hjem eller flytte af helt andre årsager. Uanset om det er for en periode eller længerevarende, medfører en flytning oftest store forandringer, ligesom en flytning kan være ganske kaotisk.

Derfor kan hjælp fra et professionelt flyttefirma være god en investering. Det giver dig nemlig mulighed for at fokusere på alt det andet, der også skal ordnes i forbindelse med en flytning.

Søger du et flyttefirma København, der hjælpe dig trygt igennem flytteprocessen – fra første flyttekasse til den sidste? Så er du landet det helt rette sted.

Læs mere om dine fordele som kunde hos os her på siden, eller kontakt VIKA-flyt ved at ringe, sende en mail eller skrive i kontaktformularen →

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på info@vika-flyt.dk og vi finder en løsning, der passer dig.
LEVERING TIL AFTALT TID
SERVICEMINDET TEAM
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
FLEKSIBLE OG BILLIGE

ET FLYTTEFIRMA I KØBENHAVN MED MANGE ÅRS ERFARING

Har du prøvet at flytte, ved du sikkert, hvor stressende det kan være. Ofte har du kun kort tid til at rykke møbler og inventar, fordi nye lejere eller ejere skal overtage din bolig med kort varsel. Og så er der selvfølgelig alle de andre gøremål, som en flytning fører med sig.

Hos VIKA-flyt har vi mange års erfaring med både små og store flytninger for private og virksomheder. Det har lært os, hvordan man bedst får en flytning til at forløbe så smertefrit som muligt – lige fra effektiv nedpakning, over transport til den sidste flyttekasse er på plads.

Vi sørger naturligvis for korrekt brug af emballage samt møbelbeskyttelse, der sikrer, at dit indbo og dine ejendele når sikkert frem. Vi står selvfølgelig også klar med rådgivning til din flytteproces. Og i kraft af vores samarbejde med VIKA-clean kan vi desuden tilbyde rengøring i forbindelse med din flytning.

Du kan altså overlade alle de sure pligter, der følger med en flytning, til vores flyttemænd og VIKA-cleans dygtige rengøringsassistenter. Derfor kan du med fordel vælge VIKA-flyt som dit effektive flyttefirma København, når du enten skal have hjælp til privatflytning eller erhvervsflytning.

Vi bestræber os efter at være det foretrukne flyttefirma i både København og på resten af Sjælland – men hjælper også med flytninger i hele Jylland. Det betyder, at vi dagligt møder mange forskellige kunder med næsten lige så mange forskellige behov.

Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at imødekomme vores kunders behov – uanset hvor store, små, besværlige eller beskedne de er.

Ring til os på tlf. 61 24 24 24, eller smid en mail på info@vika-flyt.dk, og vi finder en løsning, der passer til lige netop dine behov.

DÉT FÅR DU, HVIS DU VÆLGER VIKA-FLYT TIL AT STÅ FOR DIN FLYTNING:

Der findes et utal af flyttefirmaer i København. Så hvorfor bør du vælge lige netop VIKA-flyt? Ganske enkelt fordi du er sikret en tryg flytning uden overraskelser.

Som kunde hos os får du blandt andet følgende fordele:

  • Effektive flyttearbejdere med god fysik
  • Højt serviceniveau
  • Professionel håndtering af dine ejendele
  • Gode priser

Udover dette er vi medlem af DTL – Danske vognmænd. Det er din forsikring om, at vi er et trygt og stabilt flyttefirma.

Hos VIKA-flyt sørger vi også for hele tiden at være godt forsikrede og dækket ind på alle områder. Derfor er vi forsikrede hos et af Nordens største forsikringsselskaber, Codan.

Her har vi tegnet en række forsikringer, der dækker eventuelle skader, vi kunne forårsage på inventar og andet under flytninger.

Vi tilbyder også andre services 

Der er ikke altid kun brug for hjælp, når almindelige ting skal flyttes fra A-B. Det er ofte, at kunder enten har brug for ekstra plads eller hjælp til løft af tunge ting. Derfor hjælper vi også med:

  • Sikker opbevaring
  • Klaverflytning
  • Arkivskabe
  • Pengeskabsflytning

Derudover sender vi gladeligt en af vores dygtige flyttekonsulenter ud for at inspicere din opgave. Dermed er du sikret, at du altid har fuldt overblik omfanget af opgaven – og at du får en fair pris og et helt uforpligtende tilbud på din opgave.

Det er nemlig vigtigt for os, at du fra start har en klar idé om, hvad du kan forvente af os.

Flyttefirma timepris – hvad koster det at flytte i København?

En flytning er i forvejen en dyr affære. Samtidig er der også ofte en masse uforudsete udgifter i forbindelse med en flytning. Derfor er det sidste, du har brug for, flere økonomiske overraskelser.

Overraskelser er der heldigvis ingen af hos VIKA-clean – hverken økonomiske eller praktiske. Vi arbejder efter faste timepriser, og derfor ved du altid, at der er sammenhæng mellem prisen og de timer, vi bruger på flytningen.

Ønsker du en fast pris, kan vi også aftale det. Du kan læse mere om flyttemand pris her, ligesom du selvfølgelig også altid er velkommen til at kontakte os for en pris på din flytning.

flyttefirma timepris

KONTAKT OS NU FOR ET TILBUD

Står du og mangler hjælp i form af enten flytning, opbevaring eller noget helt tredje? Og er du på udkig efter et flyttefirma i København, som hjælpe dig med en effektiv flytning?

VIKA-flyt er klar til at hjælpe. Det behøver nemlig ikke altid være under kaotiske omstændigheder, at du finder dig til rette i dit nye hjem.

Du kan enten give os et kald på tlf. 61 24 24 24 eller sende en mail på info@vika-flyt.dk – så finder vi i fællesskab en løsning, der passer til dig og dine behov.

Vi fungerer også som: 

LEVERING TIL AFTALT TID
|
SERVICEMINDET TEAM
|
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
|
FLEKSIBLE OG BILLIGE

 

 

 

Kontakt info

Roskildevej 5 2.
2620 Albertslund
61242424
info@vika-flyt.dk