Privatflytning
Få hjælp til privatflytning af VIKA-flyt, når du skal flytte fra A til B i København eller resten af Sjælland. Vi er professionelle flyttemænd med sans for grundighed, fokus på tryghed og med flyttebenzin i årerne.

PRIVATFLYTNING

Få hjælp til privatflytning af VIKA-Flyt, når du skal flytte fra A til B i København eller resten af Sjælland. Vi er professionelle flyttemænd med sans for grundighed, fokus på tryghed og med flyttebenzin i årerne.

Vil du have et uforpligtende tilbud sendt din vej, så ty til tasterne i vores kontaktformular → eller ring til os på tlf. 61 24 24 24.

Når du ringer til os, får vi først og fremmest en snak om omfanget af din flytning. Er det ikke let at vurdere din flytning over telefonen, sender vi en af vores dygtige flyttekonsulenter ud til dig for en uforpligtende samtale.

Hos VIKA-Flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, udfyld kontaktformularen eller send en mail på [email protected] og vi finder en løsning der passer dig og dine flyttebehov.

PRIVATFLYTNING – DÉT KAN VI TILBYDE DIG

Når du hyrer os til at hjælpe dig, vil en af vores dedikerede flyttekonsulenter i samarbejde med dig planlægge din flytning fra start til slut. Vi kan skræddersy en flytteløsning til dig, der passer til dit budget og dine behov.

Du beslutter helt selv, om du ønsker:

  • Hjælp til hele processen i forbindelse med din privatflytning – herunder afmontering, emballering og nedpakning af dine ting og opsætning af dem i dit nye hjem
  • Eller om du blot vil have hjælp til transport af dine ting og opsætning af dem i dit nye hjem

Det er i sidste ende dit ønske til prisen på flytningen, der afgør omfanget af vores service, For os gør det dog ingen forskel, om vi skal klare hele flytteprocessen fra ende til anden, eller om vi blot skal flytte dine møbler og flyttekasser fra dit gamle hjem til dit nye. Når du er kunde hos VIKA-Flyt, er dine ønsker hverken for beskedne eller for besværlige.

Vi har alt materiale, der skal bruges til nedpakning og sikker transport – både flyttekasser, silkepapir, flyttetæpper og bobleplast. Du behøver altså ikke at bekymre dig om at skulle besøge dit lokale byggemarked for at købe udstyr i hobetal, når vi står for din flytning. Dermed sparer du både tid, besvær og bekymringer, når VIKA-Flyt håndterer din privatflytning.

FØRSTE SKRIDT I FLYTTEPROCESSEN

Vi starter med at vurdere omfanget af din flytning, ud fra hvor mange rummeter din bolig har, og hvor mange ekstra skrøbelige eller tunge genstande, vi skal flytte. Herefter finder vi sammen ud af, om der er brug for et par hænder (enmandskørsel) eller to ekstra par hænder (tomandskørsel).

Vi sørger for, at vores aftale er klar og tydelig – og vejleder dig samtidig i, hvordan du får pakket dine ting bedst muligt.

FORSIKRING OG FLYTNING – VI HAR STYR PÅ DET HELE

En flytning fører ofte mange bekymringer med sig – ofte økonomiske. Det kan være bekymringer om prisen på transporten, frygt for ikke at få sit depositum fra sin lejebolig tilbage eller bange anelser om, at noget går galt et sted i processen – for eksempel at noget af ens inventar går i stykker.

Som kunde hos VIKA-Flyt bliver du mødt af engagerede flyttemænd med mange års erfaring fra flyttebranchen – dedikerede flyttearbejde, som har fejlfri service, tillid og kvalitet som deres vigtigste mål.

Derfor kan du også være sikker på, at vi er meget påpasselige og passer på dine ting, som var de vores egne. Vi sørger for eksempel for effektiv møbelbeskyttelse for at sikre en varsom håndtering af dit indbo.

Hvis der mod forventning skulle ske et uheld, er vi selvfølgelig dækket af en af markedets bedste forsikringer. Derfor behøver du ikke frygte for ekstra omkostninger, hvis noget skulle gå galt under flytteprocessen.

Du kan læse meget mere om vores forsikring her.

LAVE PRISER PÅ PRIVATFLYTNING – HELT UDEN EKSTRA GEBYRER

Selvfølgelig vejer alt det praktiske og logistiske tungt i tankerne i forbindelse med en privatflytning. Men det gør det økonomiske også. For en flytning er bestemt ikke uden økonomiske omkostninger. Derfor vil du med sikkerhed også stille dig selv spørgsmålet: “Hvad koster det at flytte?

Alle flytninger kræver noget forskelligt, og derfor varierer prisen på en privatflytning også. Der er for eksempel forskel på, om vi skal flytte inventar og møbler fra en etværelseslejlighed, eller om vi skal tømme en stor villa. Nogle gange kan én flyttemand klare flytningen med en lille flyttebil på få timer, mens andre opgaver kræver flere hænder og en stor flyttebil.

Derfor varierer timeprisen hos VIKA-Flyt som du kan finde her. Vi arbejder som udgangspunkt efter faste timepriser, men vi tilbyder i særlige tilfælde også en fast pris på flytning.

Du kan læse mere om vores timepriser samt priser på emballage til flytning på siden flyttemand pris. Ønsker du et prisoverslag på lige netop din flytteopgave?

Ring til os på 61 24 24 24  og lad os skræddersy et tilbud til dig.

ALT DET ANDET, DU SKAL HUSKE, NÅR DU FLYTTER

En privatflytning handler ikke kun om at pakke ned og flytte sine ejendele fra det ene sted til det andet. Der er mange ting, du skal have styr på udover at hyre et professionelt flyttefirma som VIKA-Flyt.

Du skal for eksempel:

Aflæse dit forbrug af vand, varme, gas og el

Du skal blandt andet huske at aflæse dit forbrug af vand, varme, gas og el og melde det til de selskaber, du får forsyningerne fra.

Gøre dit gamle hjem rent

Du kan ikke komme uden om den efterfølgende flytterengøring. For selvfølgelig skal dit snart forhenværende hjem stå skarpt, når de nye ejere eller lejere flytter ind. Virker tanken om at skulle gøre rent efter en flytning uoverskuelig?

Oplyse at du flytter til folkeregisteret

Folkeregisteret skal vide, at du flytter. Du skal melde din flytning senest 5 dage efter, du er flyttet – det kan du gøre nemt og smertefrit på borger.dk. Hvor du før i tiden også skulle melde din flytning til Post Danmark/PostNord, modtager postvæsenet i dag automatisk besked om din nye adresse, når du har registreret din flytning på borger.dk.

Få alle vores andre gode flyttetips lige her – og lær blandt andet, hvordan du samler en flyttekasse helt rigtigt.

Har du brug for en grundig tjekliste til din flytning, finder du en god huskeliste til din flytning lige her.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL PRIVATFLYTNING?

Bliver det alligevel for overvældende med alle de opgaver, der følger med en flytning?

Send VIKA-Flyt en besked i kontaktformularen, eller ring til os på 61 24 24 24, og få en snak med en flyttekonsulent.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på