FLYTTE PRIS

Skal du flytte, og har du brug for en effektiv og kvalitetsbevidst flyttemand til en pris, der ikke vælter budgettet?

Hos VIKA-Flyt bliver du altid mødt af imødekommende flyttemænd med mange års erfaring i flyttebranchen – og vi sætter altid tillid, ærlig og kvalitet i højsædet. Derfor er der selvfølgelig heller ingen ubehagelige overraskelser, når vi flytter for dig – hverken logistiske eller økonomiske.

Har du spørgsmål angående pris? Læs mere om vores priser forneden, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på, hvad lige netop din flytning vil koste.

Hos VIKA-Flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på [email protected], og vi finder en løsning, der passer dig.

HVAD KOSTER EN FLYTNING?

Ingen flytning er ens. Den 18-årige, der skal flytte hjemmefra, har for eksempel nok færre møbler end ægteparret, der skal flytte fra en femværelses til en villa på grund af pladsmangel.

Derfor varierer prisen på en flytning hos VIKA-Flyt også fra den ene flytteopgave til den anden.

Der er nemlig forskel på, om én flyttemand kan klare opgaven alene på et par timer, eller om tre flyttemænd skal bruge en halv dag på at nedpakke, skille inventar ad, sørge for møbelbeskyttelse og flytte indboet fra A til B i en stor flyttebil.

Det er altså bilens størrelse og antallet af flyttemænd, der afgør prisen. Forneden kan du se vores timepriser samt pris på flyttebil.

Mandag – fredag (06:00 – 17:00)

1 Flyttemand med mellem flyttebil: 680 kr. pr time
2 Flyttemænd med mellem flyttebil: 1000 kr. pr time
3 Flyttemænd med mellem flyttebil: 1500 kr. pr time

1 Flyttemand med stor flyttebil: 810 kr. pr time
2 Flyttemænd med stor flyttebil: 1300 kr. pr time
3 Flyttemænd med stor flyttebil: 1800 kr. pr time

 

TILLÆG:
Opstart/til og Fra- kørsels tillæg på 800 kr. pr opgave. Fra postnummer 0 til postnummer 2999
Opstart/til og Fra- kørsels tillæg på 1000 kr. pr opgave. Fra postnummer 3000 til postnummer 4999

BYRDETILLÆG:
500 kr. pr. genstand over 95 kg.
(dette er typisk klaver, flygler, pengeskabe osv.)

Uden for ovenstående tidsrum, samt weekender og helligdage pålægger vi et gebyr på 300 kr. pr time. I weekender opkræver vi for minimum 3 timer.
Ønsker du en flyttemand til fast pris, kan du aftale nærmere med vores flyttekonsulent.

Det gør dog ingen forskel, om du ønsker flytning mellem to villaer i stueplan, eller om du skal have flyttet dine møbler fra 5. sal. Hos VIKA-Flyt klarer vi altid opgaven med et smil – uden at kræve ekstra for eventuelt besvær.

PRIS PÅ EMBALLAGE TIL FLYTNING – HVAD KOSTER FLYTTEEMBALLAGE?

Hos VIKA-Flyt passer vi på dine ting, som var de vores egne. Du skal nemlig ikke bare have en god pris på din flytning, når vi flytter for dig – du skal i lige så høj grad føle dig tryg ved at overlade dine ejendele i hænderne på os.

Derfor gør vi en dyd ud af at nedpakke dine ejendele forsvarligt, ligesom vi også sørger for emballage, hvis du ønsker det. Du kan se priser på emballage forneden.

Stor Silkepapir 5 kg200 kr
Label1,50 kr pr stk
Flyttekasser45 kr
Flyttekasser til garderoben175 kr
Professionelle flyttetæppe40 kr
Hobbykniv VIKA25 kr
Professionelt strækfilm/wrap150 krVil du slippe for flyttekasser, der står og fylder efter flytningen? Når du vælger VIKA-Flyt som dit flyttefirma, kan du låne gratis flyttekasser.

Er du i tvivl om, hvor meget og hvilken slags emballage, du skal bruge? Bestil et uforpligtende besøg af vores flyttekonsulent ved at ringe på 61 24 24 24.

HVORFOR VÆLGE VIKA-FLYT?

Det er besværligt at flytte. Du skal nedpakke dit indbo, arrangere transport, sørge for emballage til dine skrøbelige ejendele og ikke mindst finde flyttearbejdere med god fysik, der kan hjælpe dig med at flytte alt dit inventar fra A til B.

Men det er ikke kun det praktiske og logistiske besvær, der kan volde hovedpine. Det økonomiske spiller bestemt også en rolle for de fleste.

Det er i forvejen ikke billigt at flytte. Ønsker du at gøre brug af professionelle flyttemænd fremfor at lokke dine venner med pizza, er det derfor afgørende at flyttemand og pris går op i en højere enhed. Det går for eksempel ikke, at prisen af høj, men flyttemandens engagement er lavt.

Hos VIKA-Flyt er du dog altid sikret et højt energiniveau og engagement fra din flyttemand – og prisen overrasker aldrig. Derimod bestræber vi os altid på at give dig det fulde overblik på forhånd, så du ikke behøver at bekymre dig unødigt.

Du får altså samlet alle dine behov for nedpakning, emballage, transport og rengøring hos ét og samme firma, når VIKA-Flyt står for din flytning. Dermed sparer du både besvær og bekymringer.

DIN TILLIDSVÆKKENDE FLYTTEMAND – PRIS PÅ FORSIKRING

Skulle uheldet mod al forventning være ude, er vi selvfølgelig fuldt forsikrede gennem Danmarks bedste forsikringsmægler. Dermed er vi omfattet af en række forsikringer, der dækker eventuelle skader på inventar, bygninger og lokaler.

Forsikring er selvfølgelig inkluderet i prisen. Du behøver altså ikke at bekymre dig om hverken flyttemand, pris og uforudsete overraskelser, når vi står for din flytning.

Kvalitet og gennemsigtighed er en integreret del af kundeoplevelsen hos VIKA-Flyt.

PRIS PÅ FLYTTEMAND – KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ FLYTNING

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en flytteopgave? Kontakt VIKA-Flyt på 61 24 24 24 eller [email protected].

Få et gratis besøg af vores flyttekonsulent, og find ud af, hvordan du kan få gavn af en flyttemand samt pris på flytningen.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på