Alle flytninger er unikke

En flytning er aldrig ens. Derfor er prisen også unik. Hvad er prisen på flytning? Se priserne her

Vi arbejder derefter, efter time-priser i VIKA-flyt pr. flyttemand og andet speciel udstyr der bruges i forbindelse med flytningen.

Ring til os på 61 24 24 24 for nærmere information om vores flytteløsninger eller en flyttemand pris.

Størrelsen på din flytning er ikke af betydning, når du vælger VIKA-flyt. Vi har vogne og mænd klar til selv de største virksomhedsflytninger.  Vi har biler fra 10 m3 og op til 55 m3.

PLANLÆGNING AF FLYTNING

Ved flytning i ny lejlighed skal du være god til at organisere din tid. Der er nemlig rigtig meget, du skal nå og have overblik over. Du skal også være klar over i hvilken rækkefølge tingene skal ske. Du skal gøre op med dig selv, hvordan du vil finde lejligheden i første omgang. Skal det være igennem venner, eller skal du til at lede på diverse boligsider? Derefter skal du også finde du af, hvilke krav du har til din lejlighed.

NY LEJLIGHED

Der kan være mange gode grunde til at flytte i ny lejlighed. Nyt job, familie forøgelse eller måske noget helt tredje, som ønsket om at skabe sig nogle nye rammer for sin hverdag.
Det kan være en utrolig lækker by, hvor man ved, at der altid sker noget. I sådan et tilfælde, skal man være beredt på, at man skal holde af de mange lyde og mennesker.

Er du helt vildt glad for at shoppe? Så er en ny lejlighed det ultimative, hvis du gerne vil blive i Danmark. Der er selvfølgelig også andre gode byer, men ny lejlighed vil slå dem alle på dette punkt. Hvis du elsker gode restauranter, så vil flytte i ny lejlighed helt sikkert også være at foretrække for dig, da der faktisk ligger en god en af slagsen på hvert evig eneste gadehjørne. Det finder du hurtigt ud af. Det kan af disse to grunde godt være svært at styre sine penge i en stor by som ny lejlighed.

ØKONOMI VED FLYTNINGEN

Du skal finde du af, hvad din økonomi kan klare til af husleje, så du er sikker på, at du får fat i en lejlighed, som du rent faktisk kan betale. Når du har fået lejligheden skal du være klar på, hvordan du skal flytte dine ting fra A til B, da det er rimelig essentielt, når alt kommer til alt. Til sidst skal du også vide, hvordan du gerne vil indrette din lejlighed. Hvilken stil vil du gå efter? Det kræver noget forarbejde inden man beslutter sig for en flytning.

FÅ ET GODT FLYTTETILBUD I DAG HOS OS

Hos VIKA-flyt står vi altid klar til at hjælpe dig med din næste flytning. Om det drejer sig om en erhvervsflytningprivatflytningtransport af møbler eller andet – så står vi klar med et godt tilbud. 

Kontakt os i dag på tlf. 61 24 24 24, via kontaktformularen øverst eller pr. mail til [email protected], så får du et tilbud på din næste flytning. 

LÆS MERE HER

EFTER FLYTNINGEN

Efter flytningen sikrer vi, at alt er blevet flyttet og der ikke er sket skader på de flyttede ting. Såfremt der har været en hændelse, så dækker vores forsikring eventuelle skader. Læs mere om forsikring her

Såfremt vi har misset noget i forbindelse med flytningen eller du har yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. 

Har du lånt vores gratis flyttekasser, så kommer vi også og henter disse, når du har fået pakket dine ejendele ud og kasserne er tomme. 

Hos VIKA-flyt vægter vi personlig service og en skræddersyet flytning til dine behov højt. Du skal derfor ikke være i tvivl om, at vi gør alt for at du får en fantastisk flytning – både under planlægningen, i forbindelse med flytningen og efter. Vi har i mange år haft utallige positive kunder, som vi har flyttet for. På Trustpilot og Facebook kan du bl.a. se et udpluk af positive tilbagemeldninger som vi har fået. 

Du kan enten give os et kald på tlf. 61 24 24 24, sende en mail på [email protected] eller kontakte os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller ris og ros til din flytning – så hører du fra os hurtigst muligt.

KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ EN FLYTNING

Står du og mangler hjælp i form af enten flytning, opbevaring eller noget helt tredje? Og er du på udkig efter et flyttefirma i København, som hjælpe dig med en effektiv flytning?

VIKA-flyt er klar til at hjælpe. Det behøver nemlig ikke altid være under kaotiske omstændigheder, at du finder dig til rette i dit nye hjem.

Du kan enten give os et kald på tlf. 61 24 24 24, sende en mail på [email protected] eller kontakte os via kontaktformularen – så finder vi i fællesskab en løsning, der passer til dig og dine behov.

Vi fungerer også som: 

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på