Erhvervsflytning
Kom effektivt igennem din virksomheds flytning med VIKA-flyt erhvervsflytning. Få afmonteret, pakket sammen, transporteret og opsat al inventar – uden selv at røre en finger. Vi hjælper dig fra start til slut og sikrer, at du slipper for spildt arbejdstid.

ERHVERVSFLYTNING

Kom effektivt igennem din virksomheds flytning med VIKA-Flyt erhvervsflytning. Få afmonteret, pakket sammen, transporteret og opsat al inventar – uden selv at røre en finger.

Vi hjælper dig fra start til slut og sikrer, at du slipper for spildt arbejdstid.

Ved du allerede nu, hvornår du skal flytte, så giv os et kald på 61 24 24 24 og få et uforpligtende flyttetilbud for virksomheder. Du kan også kontakte os skriftligt via kontaktformularen eller pr. mail

Læs med længere nede og bliv klog på, hvad vi kan gøre for dig under flytningen.

Hos VIKA-Flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, skriv til os via kontaktformularen eller send en mail på [email protected] og vi finder en skræddersyet løsning der passer dig og dine behov.

ERHVERVSFLYTNING MED KUNDEN I CENTRUM

Når I vælger at samarbejde med os, så er det med jer som kunde der er omdrejningspunktet. Som flyttefirma sørger vi også for, at alle aftaler er på plads og der ikke vil opstå tvivl om noget. Erhvervsflytninger som foretages af os er ligeledes fuldt forsikret og til priser som er konkurrencedygtige.

Med mange års erfaringer indenfor erhvervsflytning for både små og store virksomheder er der ikke en flytteopgave som vi ikke kan klare. Vi skræddersyer nemt en løsning til jeres behov og har I specifikke krav til jeres flytning, så hører vi gerne fra jer. 

MED EN ERHVERVSFLYTNING HOS VIKA-FLYT FÅR DU:

  • En flytning til konkurrencedygtige priser
  • Erfarne flyttefolk 
  • En sikker – og forsikret erhvervsflytning
  • Fleksibel og skræddersyet flytning ud fra jeres behov

I forbindelse med flytningen kan vi også tilbyde opbevaring af jeres udstyr, inventar, materialer mm i en videoovervåget lagerhal. Læs mere om muligheden for opbevaring lige her

Kontakt os i dag pr. telefon 61 24 24 24, via kontaktformularen eller pr. mail og få et uforpligtende tilbud på en erhvervsflytning. 

EN SIKKER ERHVERVSFLYTNING FRA A TIL B

For at sikre en gnidningsfri firmaflytning planlægger vi flytteprocessen nøje fra start. Vi starter med at lytte til jeres ønsker for flytningen, og herefter gennemgå processen med dig. Som et erfarent flyttefirma indenfor erhvervsflytning kan vi bl.a. tilbyde følgende: 

Har I andet inventar, møbler eller noget tredje, som skal flyttes, så kan vi også klare dette. Kontakt os venligst, hvis det drejer sig om noget specfikt. 

I VIKA-Flyt er vi uddannet inden for projektstyring, og du vil derfor blive tildelt en af vores uddannede projektledere til at styre kommunikationen mellem jer og vores flyttemænd – På den måde sikrer vi, at der ikke opstår misforståelser.

Det er også her, vi vil drøfte, om I har behov for enmandskørsel eller tomandskørsel. Vi er herefter kun ét opkald væk – hvis du får behov for at drøfte processen igen.

LIDT OM OS – OG VORES REFERENCER

Vi er et flyttefirma, der brænder for at gøre din flytning smertefri. Vi har knoklet, løftet og flyttet for store og små virksomheder på Sjælland siden 2012.

De større flytninger, vi har udført, har bl.a. været for Ungdommens Røde KorsAlbjerg RevisionKøbenhavns UniversitetK.E.HGF ForsikringRoyal CopenhagenGeorg JensenLouis Vuitton samt Kongehuset.

Vi er derudover medlem af den danske brancheorganisation for transporterhverv DTL.

VI AFMONTERER, EMBALLERER, PAKKER OG OPSÆTTER

Vi hjælper altid gerne med at afmontere, emballere og pakke inventar, inden vi sætter det hele på plads igen på jeres nye adresse. De møbler og andet inventar, I ikke ønsker at hive med til jeres nye arbejdsplads, sørger vi for at køre til en genbrugsplads.

Vi har indgående erfaring med at nedpakke skrøbeligt og dyrt kontorudstyr.

Har I behov for det, kan vi derfor afmontere, emballere og pakke alt fra store og tunge kontormøbler til pengeskabe og IT-udstyr som printere, kopimaskiner og computere.

Herefter opsætter vi naturligvis alt udstyr på sin rette plads på jeres nye adresse.

WEEKENDFLYTNING – UNDGÅ SPILDT ARBEJDSTID

Ved flytning af større kontorer foreslår vi som regel at flytte for jer over weekenden. Det gør vi naturligvis uden ekstra omkostninger for jer.

Vi starter fredag aften og arbejder til klokken kvart i “godnat” – så alt står klar igen, når jeres medarbejdere møder ind mandag morgen.

På den måde sikrer du, at I ikke lider et økonomisk tab over flytningen.

Ring til os på 61 24 24 24 og få et godt tilbud på flytning.

FORSIKRING – DIN ERHVERVSFLYTNING ER FORSIKRET MED OS

Vil du høre mere om vores mandskabsudlejning? Kontakt os på 61 24 24 24, og indhent et gratis og uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at lette en byrde fra dine skuldre og få dit projekt sikkert i mål.

Når du skal flytte din virksomhed, er det vigtigt, at du får fat i et flyttefirma, der har en ordentlig forsikring. Vi er forsikret gennem Danmarks bedste forsikrings mælger, hvilket for dig betyder, at hvis vi beskadiger jeres inventar eller lokaler, vil vores forsikring dække dette.

Læs mere om forsikring ved flytning her.

DU KAN OGSÅ…

BRUGE OS SOM FASTE SAMARBEJDSPARTNERE TIL FLYTNING

Nogle kunder vælger at indgå et tættere samarbejde med VIKA-flyt, fordi de har brug for vores hjælp til faste opgaver.

Ved at indgå et tættere samarbejde med VIKA-Flyt, får din virksomhed samme faste flyttefolk til alle jeres kommende flytteopgaver.

FÅ OPBEVARET INVENTAR I EN VIDEOOVERVÅGET LAGERHAL

Har I brug for et sted at opbevare jeres inventar, kan I trygt og sikkert få opbevaret det i vores videoovervågede lagerhal. Læs mere om opbevaring ved flytning her.

ET FLYTTEFIRMA I KØBENHAVN MED MANGE ÅRS ERFARING

Med VIKA-Flyt behøver du ikke at bekymre dig om din flytning. Vi håndterer flytningen fra start til slut, så du kan give slip med begge hænder.

Vi flytter både for virksomheder og offentlige instanser, hele afdelinger, såvel som et enkelt kontor.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på