Om os

VIKA-Flyt, det er os.
Ingen flytning er for stor eller for lille for os, vi har mulighed for at flytte alt fra mindre transporter til store flytninger, samt flytning af pengeskabe, flygler og andet tungt gods. Vi er naturligvis forsikret efter gældende regler, hvilket giver dig som kunde en tryghed for, at dine ting er forsvarligt dækket.
Hvem er VIKA-Flyt?

VIKA-Flyt er et etableret og professionelt flyttefirma med mere end 15 års erfaring. Vores kerneværdier i virksomheden er fejlfri service, tillid, ærlighed og kvalitet.

Vi er en broget flok med en masse forskellige baggrunde og interesser, men en ting har vi tilfælles, nemlig passion for vores fag. 

Hvor holder vi til?

Farverland 5
2600 Glostrup

Flytter I i hele landet?

Over alt i Danmark og Europa.
Vi er meget fleksible i forhold til opgaver, så giv og et kald, og lad os tale nærmere.

Hvor mange medarbejdere har I?

Vi er omkring 17 dygtig medarbejdere.

GPS og nye biler

Alle VIKA-flyts biler er nye og udstyret med GPS, og vi er meget stolte over, at vores hvide og blå biler der i dag er et symbol på tillid, service og kvalitet.

Vi dækker flytninger til både erhverv og private 365 dage om året, døgnet rundt – og klare flytning i hele Danmark, samt Europa.

Vores kerneværdier i virksomheden er fejlfri service, tillid, ærlighed og kvalitet. At vi så også kan gøre det til en helt korrekt og fair pris, er jo kun et plus.

Det skyldes vores dygtige kundekonsulenter, der meget gerne kommer ud og giver et uforpligtende gratis tilbud på din flytning.

Det gælder selvfølgelig både virksomheder og private.

Ingen flytning er for stor eller for lille for os, vi har mulighed for at flytte alt fra mindre transporter til store flytninger, samt flytning af pengeskabe, flygler og andet tungt gods. Vi er naturligvis forsikret efter gældende regler, hvilket giver dig som en kunde en tryghed for, at dine ting er forsvarligt dækket.

Læs mere om vores privatflytning eller erhvervsflytning lige her.

Vi ser frem til at flytte for dig

Hos VIKA-flyt sørger vi for selve flytningen, så du har overskud til alt det andet, der følger med når man flytter.
Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på [email protected] og vi finder en løsning der passer dig.

Er du vores næste kunde, vi flytter lige præcis det du har behov for
Landets bedste flyttefirma

Herunder har vi samlet en række grunde, på hvorfor vi netop er det rette flyttefirma til din næste flytning.

Mere end 15 års erfaring
VIKA-flyt er et rutineret flyttefirma med mere end sammenlagt 15 års erfaring indenfor transport og flytning. VIKA-flyt er et flyttefirma med effektivitet og flid i højsædet.
Nyeste teknologier
Vi anvender den seneste teknologi som sikrer, at du får en hurtig og effektiv flytning. Vi sørger for at tiden bliver brugt bedst muligt, hvor vi ikke går på kompromis med kvalitet og tryghed.
Professionelt, kvalitetsbevidst og serviceminded mandskab
Hos VIKA-Flyt består vores mandskab af mange unge og stærke mænd. Med en passion for god kundeservice, samt udførelse af en sikker og hurtig flytning. Personalet glæder sig til at kunne hjælpe dig med din flytning.
Tryg flytning fra start til slut
Vi er med dig gennem hele processen. Fra planlægning af din flytning, til sidste flyttekasse er pakket ud. Vi er naturligvis forsikret efter gældende regler, hvilket giver dig som kunde en tryghed for, at dine ting er forsvarligt dækket….
Alle opgaver er velkomne
Ingen opgaver er for store eller for små. Tøv ikke med at kontakte os for en snak om lige præcis din flytning.
Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på