VIKA-flyt – et flyttefirma Glostrup, der sørger for det hele

Har du brug for et flyttefirma Glostrup, som kan gøre din flytning til en uoverskuelig proces – uden ubehagelige overraskelser? Så er du landet det rigtige sted.

Hos VIKA-flyt kan vi sørge for alt, hvad din flytning indebærer – lige fra nedpakning, over transport til rådgivning om hele processen. Vi flytter både stort som småt og udfører både privatflytning og erhvervsflytning.

Ring til os på tlf. 61 24 24 24, eller send en mail til [email protected] – så vender vi tilbage med et tilbud, så hurtigt vi kan. Vi har hovedkontor i Albertslund, og vi er derfor kun et stenkast væk, når du får behov for et flyttefirma i Glostrup.

Hos VIKA-flyt ved vi, hvor meget en flytning fylder – både praktisk, økonomisk og mentalt. Der er som regel et utal af praktiske gøremål, ligesom der typisk også vil være mange følelser involveret i en flytning. Og så er det bestemt heller ikke billigt at flytte.

Derfor kan det lette en hel del på stressniveauet at få lidt hjælp udefra.

Hos VIKA-flyt kan vi hjælpe dig med alt fra nedpakning af dit gamle hjem til opsætning af lamper i det nye – vi kan være med i processen fra ende til anden. Vi tilbyder desuden gratis lån af flyttekasser, så du ikke behøver at bruge tid og penge på at købe flyttekasser i dit lokale byggemarked.

Du bestemmer selv, om vi blot skal stå for transport af møbler og flyttekasser, eller om vi skal stå for alt fra nedpakning og planlægning til sikker transport.

Du får med andre ord mulighed for at skræddersy din flytteproces, som du vil. Det kommer helt an på dine ønsker og behov. Hos VIKA-flyt er den personlige kundeservice i centrum. Ganske enkelt fordi vi vil være dit foretrukne flyttefirma Glostrup – og fordi vi vil gøre din flytning så let som muligt.

Hvis du er i tvivl om, hvad man skal huske i forbindelse med en flytning finder du her en → huskeliste til flytning.

Sikker flytning med forsikring

Hvis du vælger at få hjælp til nedpakningen, kan du vide dig sikker på, at vi bruger alt nødvendigt udstyr som møbelbeskyttelse og emballage. Det sikrer, at dine ejendele kommer sikkert frem.

Når vi pakker dine ejendele ned, bruger vi altid:

  • Bobleplast
  • Silkepapir
  • Flyttetæpper

Vælger du os som dit foretrukne flyttefirma i Glostrup, bliver du desuden altid mødt af flyttearbejdere med god fysik og brancheerfaring. Det sikrer, at der bliver taget godt hånd om dine genstande – også de tunge af slagsen.

Vi sørger med andre ord for at tage alle nødvendige forbehold, der skal til for at få dine ejendele sikkert fra A til B.

Skulle noget mod forventning gå i stykker, har vi tegnet forsikring hos Gjensidige Forsikring, som er et af Nordens største forsikringsselskaber. Dermed behøver du ikke at frygte for at ekstra omkostninger i forbindelse med din flytning.

Som dit flyttefirma i Glostrup tilbyder vi blandt andet følgende:

Det gør ikke den store forskel, om du er privatkunde eller en virksomhed, eller om du skal have flyttet noget let eller tungt. Kvaliteten og kundeservicen er altid den samme hos VIKA-flyt

Sikker opbevaring – flytter du til noget mindre?

Er din nye bolig mindre end din nuværende, er der en chance for, at alle dine ejendele ikke kan være der. Hvis det er tilfældet, har du mulighed for at opbevare det, du ikke har plads til på vores lager. Læs mere om → sikker opbevaring.

Hvis du vælger at opmagasinere din ting hos os, vil det være i lokaler, der både er videoovervåget og opvarmet. Dine ting vil derfor være sikkert opbevaret, indtil du igen får brug for dem.

Priser på flytning i Glostrup

Selvfølgelig har prisen også noget at skulle sige, når du skal finde et flyttefirma i Glostrup. Hos VIKA-flyt er du altid sikret konkurrencedygtige priser uden overraskelser.

Vi er lokalkendte på Vestegnen, ligesom alle vores biler er udstyret med GPS. Du behøver altså ikke at frygte for ekstra gebyrer, fordi vi farer vild og skal bruge længere tid på din flytning. Som kunde hos VIKA-flyt er din tillid i centrum.

Vi arbejder som udgangspunkt ud fra faste timepriser, men hvis du ønsker en fast, kan du aftale nærmere med vores flyttekonsulent. Du kan se vores priser her ↓

Mandag – fredag (06:00 – 17:00)

1 Flyttemand med mellem flyttebil: 680 kr. pr time
2 Flyttemænd med mellem flyttebil: 1000 kr. pr time
3 Flyttemænd med mellem flyttebil: 1500 kr. pr time

1 Flyttemand med stor flyttebil: 810 kr. pr time
2 Flyttemænd med stor flyttebil: 1300 kr. pr time
3 Flyttemænd med stor flyttebil: 1800 kr. pr time

 

Skal du have flyttet uden for ovenstående tider eller i weekenden, pålægger vi et gebyr på 200 kr. pr time.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud fra et flyttefirma i Glostrup med på fokus på dine ønsker, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 61 24 24 24 eller sende en mail til [email protected] – så vender vi tilbage så hurtigt vi kan med et uforpligtende og skræddersyet tilbud.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på