ERHVERVSFLYTNING KØBENHAVN – OG OMEGN

Har jeres virksomhed behov for professionel erhvervsflytning i København og omegn? VIKA-flyt udfører flytteopgaver for både små og store virksomheder – altid med kvaliteten og jeres virksomhed i centrum.

Kontakt os på 61 24 24 24 pr. mail eller i kontaktformularen og få et uforpligtende besøg af en af vores flyttekonsulenter.

Læs videre ↓ og bliv klogere på, hvad vi tilbyder inden for erhvervsflytning i København og omegn.

Hos VIKA-Flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, skriv til os via kontaktformularen eller send en mail på [email protected] og vi finder en skræddersyet flytteløsning der passer dig og din virksomheds behov.

ERHVERVSFLYTNING I KØBENHAVN MED JER I CENTRUM

I VIKA-flyt har vi en målsætning om at blive jeres foretrukne flyttefirma til erhvervsflytning i København. Der arbejder vi altid ud fra kerneværdierne fejlfri servicetillidærlighed og kvalitet. Med mange års erfaring indenfor erhvervsflytning hvor vi har flyttet for store erhvervsvirksomheder så som Georg JensenLouis Vuitton og Royal Copenhagen, så er der ikke en flytning som vi ikke kan klare. Vi skræddersyer en løsning som passer til jeres flyttebehov, og har I specifikke krav, så hører vi gerne fra jer. 

Men hvad betyder det så for jeres virksomhed i praksis? Det kan I læse mere om her ↓

 • Vi koordinerer forløbet med jer ✓
  Der kan være mange ting, der skal koordineres inden en flytning. Derfor tager en af vores flyttekonsulenter altid en snak med jeres virksomhed om jeres konkrete behov, inden vi går i gang med opgaven. Det sikrer, at vi altid har det fulde overblik over, hvordan jeres flytning skal foregå – og at vi leverer en flytning, der lever op til jeres behov og forventninger.

  Det er også her, at vi aftaler, hvad I ønsker hjælp til. Vi finder også ud af, om I har behov for enmandskørsel eller tomandskørsel – altså hvor mange ekstra hænders hjælp, I har brug for for at gøre jeres flytning til en succes. Vi sørger med andre ord for, at alt går op i en højere enhed, når jeres virksomhed skal flytte til nye lokaler.
 • Undgå nedetid – alt kan komme på plads over weekenden ✓
  Nedetid kan koste mange penge. Og en firmaflytning kan ikke undgå at gå ud over den daglige drift af virksomheden – i hvert fald ikke hvis den foregår inden for normal arbejdstid.

  Der er dog ingen grund til at frygte for ekstra omkostninger og mistede indtægter, når VIKA-flyt står for jeres flytning. Vi tilbyder at starte jeres flytning fredag aften. Og vi kører den i mål til søndag aften, så I er klar til at genoptage arbejdet mandag – uden nedetid.
 • Flyttekasser, bobleplast og alt det smarte er til rådighed ✓
  Vi ligger inde med alt det smarte og helt lavpraktiske, I skal bruge, når jeres virksomhed skal flytte. Det sikrer, at jeres udstyr når sikkert frem – uden ridser og skader. Vi sørger altid for at pakke al jeres inventar, arkiver og kontorartikler ind på den mest hensigtsmæssige måde.

  Ønsker I selv at stå for nedpakningen, kan I naturligvis låne flytteemballage, møbelbeskyttelse etc. af os. I har f.eks. mulighed for at låne gratis flyttekasser hos os i forbindelse med en flytning. 
 • Vi er fuldt forsikrede ✓
  Skulle noget mod al forventning gå galt, har vi tegnet forsikring hos Gjensidige forsikring, som er en af Nordens største forsikringsselskaber. I behøver altså ikke at frygte for ubehagelige overraskelser med VIKA-flyt som jeres flyttefirma.
 • Tunge flytninger – vi klarer det for jer ✓Vi er specialister i alle former for udfordrende flytninger – også de tunge af slagsen. Derfor er der ingen erhvervsflytning i København, der er for tung til os. Læs mere om vores tungløft lige her. Eksempelvis kan vi tilbyde følgende indenfor tungløft:

  • Sikker opbevaring i overvåget hal ✓
   Nogle gange kan I også få brug for at få opbevaret nogle af virksomhedens ejendele som møbler, arkiver eller produktionsmaskiner. Alt sammen kan vi klare for i vores videovervågede, opvarmede hal. Læs mere om vores opbevaring her. For opbevaringsbetingelser klik her

  I kan derfor trygt overlade ansvaret til os, når jeres virksomhed skal flytte fra én adresse i København til en anden. Som kunde hos os bliver I altid mødt af kyndige flyttefolk med styr på flytteteknikkerne – og flyttehjertet på det rette sted. Dermed er I sikret at få hjælp til alt dét, der skal til, når virksomheden skal flytte fra A til B.

  ERHVERVSFLYTNING FOR ALLE VIRKSOMHEDER

  Vi tilbyder erhvervsflytning i København og omegn for alle typer virksomheder – lige fra små kontorvirksomheder til store produktionsvirksomheder. Vi har blandt andet erfaring med f.eks. følgende opgaver: 

  Vi tilbyder med andre ord flytning af stort set alle typer af inventar og udstyr, ligesom vi også står for afmontering af kontorudstyr, nedpakning og opsætning på den nye firmaadresse. Har I andre ønsker til  jeres flytning, så klarer vi også dette. Kontakt os venligst, såfremt det drejer sig om noget specfikt. 

  Derfor kan I roligt kontakte os, når jeres virksomhed skal bruge et flyttefirma med erfaring inden for erhvervsflytning i København – også selvom jeres virksomhed stiller høje eller besværlige krav til jeres flytning.

  HVORFOR VÆLGE VIKA-FLYT TIL ERHVERVSFLYTNING I KØBENHAVN?

  I får flere fordele ved at vælge VIKA-flyt som jeres foretrukne flyttefirma til erhvervsflytning København.

  For at være ét at de bedste flyttefirmaer i København, skal man have både flytteteknikkerne i orden, materialerne klar og lysten til at yde sit bedste. Det vil vi vove at påstå, vi lever op til. Vi sætter en ære i at håndtere jeres flytning på tryg og sikker vis. 

  MED EN ERHVERVSFLYTNING HOS VIKA-FLYT FÅR DU DERFOR: 

  Derfor bruger vi også de nyeste teknologier. Med trygge hænder, mange års erfaring og masser af flyttekærlighed står vi klar til at hjælpe jeres virksomhed. Som et ekstra kvalitetsstempel er vi også medlem af den danske brancheorganisation for transporterhverv DTL.

  Gennem vores mange års erfaring med at flytte for både virksomheder og privatkunder har vi stået tilbage med tilfredse kunder.  Indenfor tilfredse erhvervskunder kan nævnes Georg JensenLouis Vuitton og Royal Copenhagen. Nedenunder kan du se et udpluk af vores tilfredse kunder her og nu.

  FÅ ET FLYTTETILBUD TIL ERHVERV I DAG

  Skal I have lidt ekstra information om vores firmaflytning i København – eller måske bare et godt tilbud?

  Så send os en besked i kontaktformularen, eller ring til vores døgnåbne telefon på 61 24 24 24 eller send en mail til [email protected] – Vores glade flyttefolk står klar til at hjælpe jeres virksomhed til enhver tid.

  Brug for hjælp?
  Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
  Ring til mig
  eller ring til os på