Flyttefirma Vallensbæk

Er du på jagt efter et flyttefirma Vallensbæk, er du landet det rigtige sted. Hos VIKA-flyt kan vi sørge for din flytning, uanset om du skal flytte fra stort til småt eller omvendt.

Giv os et kald på tlf. 61 24 24 24, eller udfyld kontaktformularen til højre, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Et flyttefirma i Vallensbæk med fokus på sikkerhed

Når du booker os til at hjælpe med din kommende flytning, kan du være sikker på, at sikkerheden er i top på alle parametre. Vores flyttemænd er alle oplært og øvet i at håndtere både tunge og skrøbelige materialer med stor affektionsværdi.

Vi har derudover specialiseret os i tunge løft, som kan være en udfordring for de fleste. Vi kan både klare klaverflytning, flytning af poolbord og billardbord og kopimaskineflytning.

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Når du vælger VIKA-flyt som dit foretrukne flyttefirma Vallensbæk, har du mulighed for selv at vælge, hvor meget af arbejdet du vil have os til at udføre. En flytning omhandler nemlig ikke kun at transportere ejendele fra A-B.

Vi kan derfor hjælpe dig med:

  • Nedpakning af dit nuværende hjem
  • Pakke dine ejendele ind i bobleplast, flyttetæpper, silkepapir, flyttekasser
  • Transporten
  • Udpakning i dit nye hjem
  • Opsætning af lamper mm.

Det er dog alt sammen ydelser, du kan vælge fra og til, som du ønsker. Det giver dig muligheden for at skræddersy din egen flytteproces.

Hvis du selv vil pakke dine ting ned, kan du her læse hvordan du skal → pak dit flyttelæs rigtigt

BRUG FOR OPMAGASINERING?

Det er ikke altid, at man har plads til alle møbler når man flytter til noget nyt. Hvis du derfor står i den situation behøver du ikke bekymre dig. Hos VIKA-flyt har vi sikker opbevaring, hvor du kan opmagasinere din ting sikkert. Vores lokaler er nemlig både opvarmet og videoovervåget.

Ring for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke os til at være dit flyttefirma Vallensbæk, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 61 24 24 24 eller udfylde kontaktformularen i højre side. Så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan, med et tilbud der matcher dine behov.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på