Tungløft af Klaver

Har du brug for professionel og nænsom flytning af klaver i København eller omegn?

Så er du landet hos det helt rette firma. For hos VIKA-flyt har vi mange års erfaring med klaver- og flygelflytning, og du kan derfor trygt overlade transporten af dit instrument i vores flyttemænds kyndige hænder.

VIKA-flyt er erfarent flyttefirma med en stor tilfreds kundekreds og nogle af branchens bedste flytteforsikringer. Skal du være den næste i rækken af tilfredse kunde? Og har du brug for flytning af dit klaver eller flygel?

Så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din klavertransport forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, send en mail på [email protected], eller kontaktformularen og vi finder en løsning, der passer dig.

FORDELE VED AT BRUGE VIKA-FLYT TIL DIN KLAVERFLYTNING

Har du prøvet at bakse med et klaver eller et flygel, ved du godt, hvor uhåndterbart det er. Og da et klaver samtidig er et sart og skrøbeligt instrument, kan transporten nemt gå grueligt galt – især hvis det skal transporteres ned ad trapper.

Derfor kan du med fordel overlade flytningen af dit klaver eller flygel til et professionelt flyttefirma og skåne både din ryg og dit klaver for eventuelle skader.

Men hvorfor så lige vælge VIKA-flyt til at flytte dit værdifulde instrument fra A til B? Det er der flere gode grunde til.

ERFARINGEN, DER GØR FORSKELLEN

Klaverer skal løftes og flyttes nænsomt for ikke at komme til skade. Det er heller ikke ualmindeligt, at klaverer skal stemmes efter en flytning – oftest på grund af manglende forsigtighed under klaverflytningen.

Der er dog ingen grund til bekymring, når VIKA-flyt klarer din klavertransport. Vi har i mange år flyttet store og tunge klaverer og flygler med stor succes – uden at de har taget skade på hverken udseende eller lyd.

Som kunde hos os bliver du altid mødt af flyttemænd med god fysik, nødvendigt udstyr som flytteseler samt overblik og koordinering. Vi står med andre ord klar til at hjælpe dig på bedst mulig vis.

Giv os et kald på telefon 61 24 24 24, hvis vi skal flytte dit klaver eller flygel – sikkert og skånsomt.

KLAVERFLYTNING MED NÆNSOM BEHANDLING

Vi ved, at klaverer har nemt ved at komme til at skade i forbindelse med en klaverflytning. Samtidig har de også ofte en høj affektionsværdi for ejeren.

Derfor behandler vi altid vores kunders klaverer, som var de vores egne. Skulle der mod forventning gå noget galt, er vores firma dækket af en af Danmarks bedste forsikringer. Vi er desuden medlem af Danske Vognmænd, hvilket er din forsikring for, at vi gør et godt stykke arbejde.

Derfor kan du føle dig forvisset om, at dit klaver er i sikre hænder, når du overlader klavertransporten til os.

VI HJÆLPER OGSÅ TIL MED ANDRE TUNGE LØFT

Udover at flytte dit klaver står vi også klar til at hjælpe med transport af andre tunge genstande. Vi hjælper for eksempel også med løft af:

Dermed får du samlet alle dine behov for transport af tunge og svært håndterbare genstande hos ét og samme firma, når du vælger VIKA-flyt som dit foretrukne flyttefirma. Vi kan klare flytning af klaver i København såvel som transport af pengeskab i Roskilde.

FLYTNING AF KLAVER PRIS – HVAD KOSTER DET AT FLYTTE ET KLAVER?

I VIKA-flyt arbejder vi som udgangspunkt altid ud fra faste timepriser, som igen varierer afhængigt af antallet af flyttemænd og størrelsen på den flyttebil, vi skal bruge for at kunne løse opgaven.

På grund af vægten på flygler og klaverer vil vi dog altid være mindst to flyttemænd i forbindelse med flytning af et klaver.

Den eksakte pris på din klaverflytning afhænger så igen af opgavens omfang. Skal du bare have flyttet dit lille klaver fra stueetage til stueetage, er der kun er brug for to flyttemænd, som kan klare flytningen forholdsvist hurtigt.

Derimod vil prisen selvsagt være højere, hvis du skal have transporteret dit 700 kg tunge flygel ned fra 4. sal i en opgang uden elevator.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ FLYTNING AF KLAVER I KØBENHAVN

Som kunde hos VIKA-flyt støder du ikke på ubehagelige overraskelser – hverken ødelagte klaverer eller chokerende regninger. Med vores mange års erfaring i flyttebranchen kan vi altid give en vurdering af opgavens tidsmæssige omfang, og vi kan derfor også give dig et realistisk prisoverslag.

Kontakt på telefon 61 24 24 24via kontaktformularen eller mail [email protected], hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på klaverflytning.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på