Hjem Produkt
Flyttebutikken
Flyttebutikken viser dig vores nuværende priser på de forskellige materialer og værktøjer. Du kan ikke betale på hjemmesiden men du kan bestille flytteudstyr via vores formular. Når du har lavet din bestilling, så er du velkommen til at besøge os på vores kontor. Vi tager kun imod MobilePay eller kontanter. Det er ligeledes muligt, at få leveret sine bestillinger ved modtagelse af flyttekasser i forbindelse med en flytning.
Priser
Levering i Københavnsområdet om Søndagen
450
DKK
Afhentning i Københavnsområdet om Søndagen
500
DKK
Levering i Københavnsområdet på hverdage
800
DKK
Afhentning i Københavnsområdet på hverdage
800
DKK
Resten af Sjælland, Møn og Falster om Søndagen
Fra 650
DKK
Afhentning på VIKA lager i Glostrup mellem 9-15
200
DKK
Produkter
Flyttekasse til garderoben
175
DKK
Professionel flyttekasse til garderobenm, i den helt rigtige størrelse. Med professionelle flyttekasser er det lettere at pakke flyttebilen, så man ...
Tilbud
Stor Silkepapir 5 Kg.
250 200
DKK
Silkepapir til indpakning af glas og porcelæn.
Tilbud
Vika-flyt Hobbykniv
40 25
DKK
Hobbykniv til at skære tape eller bobleplast.
Professionelt Strækfilm/Wrap
150
DKK
Perfekt til at pakke dine møbler ind og skåne dit indbo.
Tilbud
Professionelt Flyttetæppe
60 40
DKK
Professionelle flyttetæpper i højkvalitet til at passe på dine møbler.. Kan bruges til at ligge overmøbler, og så pakke man ind i wrap.
Tilbud
Flyttekasse
55 45
DKK
Professionel flyttekasse i den helt rigtige størrelse. Med professionelle flyttekasser er det lettere at pakke flyttebilen, så man kan have mere ind...
Tilføj produkter til formularen
Nulstil
Bestil flytteudstyr
Levering
Nulstil
Hvordan fungerer det med gratis lån af flyttekasser?

Flyttekasser er gratis at låne hos os, vi tager dog 450 kr. for en levering og 450 kr. for en afhentning. Dette gør vi hver søndag.. Priserne er baseret på Københavns området. Skriv hvis du skal have en pris på din by. Afhentning på VIKA lager i Glostrup mellem 9-15 koster 200 kr.

Hvad koster det at få flyttet noget tungt?

Når man skal have flyttet noget tungt, som feks. et klaver, pengeskab, så kræver det flyttefolk med den helt rigtige erfaring, dette belaster deres kroppe rigtig meget, og derfor har vi tillæg på til disse flyttefolk.

Hvornår starter tiden når man flytter hos VIKA-flyt ?

Hos VIKA-flyt starter tiden når vi lander på start adressen, og slutter når det sidste er sat på plads i den nye bolig. Der vil dog kunne komme kørselstillæg på flytninger udenfor stor København.

Jeg skal til at flytte, og hvordan gør jeg mig bedst mulig klar?

Du skal sørger for at have pakket alle dine ting ned, sat alting klar, skilt de møbler ad som har brug for det. Hvis du har dårlig parkerings muligheder til flyttebilen, så evt. sørg for at have afspærret.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på