Ydelser

I Vika-Flyt flytter vi for både private og erhverv, ligesom vi tilbyder opbevaring og gratis flytteudstyr til vores kunder.

Vi er et firma med klare visioner for vores service, da vi ved, at service spiller en stor rolle, når det kommer til flytning. Som flyttefirma forsøger vi hver dag at gøre vores kunders flytninger personlige, effektive og sikre.

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på info@vika-flyt.dk og vi finder en løsning der passer dig.
LEVERING TIL AFTALT TID
SERVICEMINDET TEAM
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
FLEKSIBLE OG BILLIGE

Vi gør din flytning nem og personlig

Vi tager imod alle opgaver, lige fra små transportsager til store flytninger med mange tunge løft. Derfor kan vi også tage os af din flytning.

Vi kan tage os af alt fra planlægning af din flytning til at tømme din aller sidste flyttekasse. Vi har altid fokus på service, tillid, ærlighed og kvalitet.

Vi behandler dine ejendele som vores egne, og skulle der mod forventning gå noget galt, er vores flyttefirma dækket af en af markedets bedste forsikringer.

Har du brug for hjælp til din flytning?

Mangler du et pålideligt og effektivt flyttefirma, er VIKA-flyt det rigtige valg. Hos os er dine ejendele i sikre hænder fra start til slut. Vil du vide mere om os eller vores flytninger, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på enten mail info@vika-flyt.dk eller telefon 61 24 24 24.

Kontakt os nu og vi finder en løsning, der passer til dig

Hvis du står og mangler hjælp i form af enten flytning, opbevaring eller noget helt tredje, så er VIKA-flyt klar til at hjælpe. Det behøver nemlig ikke altid være under kaotiske omstændigheder, at du finder dig til rette i dit nye hjem. Du kan enten give os et kald på tlf. 61 24 24 24, eller sende en mail på info@vika-flyt.dk, så finder vi i fællesskab en løsning der passer til dig og dine behov.
LEVERING TIL AFTALT TID
|
SERVICEMINDET TEAM
|
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
|
FLEKSIBLE OG BILLIGE

 

 

 

Kontakt info

Roskildevej 5 2.
2620 Albertslund
61242424
info@vika-flyt.dk