YDELSER

I Vika-Flyt flytter vi for både private og erhverv, ligesom vi tilbyder opbevaring og gratis flytteudstyr til vores kunder.

Vi er et firma med klare visioner for vores service, da vi ved, at service spiller en stor rolle, når det kommer til flytning. Som flyttefirma forsøger vi hver dag at gøre vores kunders flytninger personlige, effektive og sikre.

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på [email protected] og vi finder en løsning der passer dig.

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Levering til aftalt tid

Serviceminded team

Sikker og forsikret flytning

Fleksible og billige

VÆLG ÉN AF VORES YDELSER:

VI GØR DIN FLYTNING NEM OG PERSONLIG

Vi tager imod alle opgaver, lige fra små transportsager til store flytninger med mange tunge løft. Derfor kan vi også tage os af din flytning.

Vi kan tage os af alt fra planlægning af din flytning til at tømme din aller sidste flyttekasse. Vi har altid fokus på service, tillid, ærlighed og kvalitet.

Vi behandler dine ejendele som vores egne, og skulle der mod forventning gå noget galt, er vores flyttefirma dækket af en af markedets bedste forsikringer.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL DIN FLYTNING?

Mangler du et pålideligt og effektivt flyttefirma, er VIKA-flyt det rigtige valg. Hos os er dine ejendele i sikre hænder fra start til slut. Vil du vide mere om os eller vores flytninger, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på enten mail [email protected] eller telefon 61 24 24 24.

KONTAKT OS NU OG VI FINDER EN LØSNING, DER PASSER TIL DIG

Hvis du står og mangler hjælp i form af enten flytning, opbevaring eller noget helt tredje, så er VIKA-flyt klar til at hjælpe. Det behøver nemlig ikke altid være under kaotiske omstændigheder, at du finder dig til rette i dit nye hjem. Du kan enten give os et kald på tlf. 61 24 24 24, eller sende en mail på [email protected], så finder vi i fællesskab en løsning der passer til dig og dine behov.

61 24 24 24
Vi kontakter dig indenfor 24 timer
Få et Tilbud

Få et Tilbud