Tungløft af Arkivskabe

VIKA-flyt tilbyder flytning af arkivskabe for private og især erhverv, der måtte have brug for det.

Arkivskabe flytning er en sag, der skal håndteres af professionelle flyttefolk. De fleste virksomheder har i dag ét eller flere arkivskabe, som kan være en opgave at flytte. Man skal have styr på sikkerheden, samtidig med at både omgivelser og arkivskabe skal bevares intakte.

Vælger du VIKA-flyt til din flytning af arkivskabe, er du sikker på, dine arkivskabe er i professionelle og sikre hænder.

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på [email protected] og vi finder en løsning der passer dig.

Hvorfor vælge VIKA-flyt til at flytte dit arkivskab? 

Svaret er simpelt – vi håndterer det professionelt, sikkert og har det rette udstyr. At flytte et arkivskab er ikke nogen let sag. Det er et ekstremt uhandy møbel – ofte uden hank til at bære det. Forsøger du/I selv med at flytte det, kan det derfor hurtigt gå galt. Arkivskabet kan tage skade og værst af alt – du kan komme til skade. 

Selvom vi er uddannet i at løfte korrekt, bruger vi vi ofte professionelt udstyr for at sikkerheden altid er i top. Vores fineste opgave er at transportere dit arkivskab fra A-B uden skader på skabet, os selv, dig eller omgivelserne.

Det er du garanteret hos VIKA-flyt: 

  • Professionel behandling
  • Imødekommende og servicemindede flyttemænd
  • Vi overholder altid de aftaler der er lavet 
  • Vi er godt forsikret, skulle uheldet være ude

STOR ERFARING MED FLYTNING AF ARKIVSKABE

Vi har hos VIKA-flyt stor erfaring med arkivskabeflytning og andre tungløftopgaver. Det betyder, at vi har forstand på, hvordan flyttet skal udføres fra start til slut. Vi har fokus på sikkerhed og nænsomhed, så tingenes stand altid er den samme til slut, som da vi begyndte. Grundet vores store erfaring kan vi tilbyde hurtig og effektiv flytning til en god pris, uden at vi behøver gå på kompromis med kvalitet eller service.

VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE TILBUD? – VI KOMMER GERNE UD

Har du brug for hjælp til en flytning af arkivskab er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 61 24 24 24 eller udfylde vores kontaktformular øverst på siden til højre. Så sender vi gerne en mand ud, så I kan få et uforpligtende tilbud. 

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på