DE 26 BEDSTE FLYTTETIPS TIL NÅR DU SKAL FLYTTE

1.

Pak en taske med alt det essentielle til dagen efter.
Flytning kan være hårdt, selvom man hyrer et flyttefirma. Det er ikke sikkert, at du orker at pakke alle dine ejendele ud samme dag du flytter til din nye adresse. Pak derfor en taske med toiletgrej, vigtigste tøj, en toiletrulle og evt. din lap + oplader, så du har den tæt på dig, i forbindelse med at du flytter.

2.

Pak alle de ting du skal bruge først i en stor gennemsigtig plastik kasse
Hvis udpakningen strækker sig til mere end en dag, er det godt at have alt det vigtigste samlet i en kasse, du hurtigt kan finde. Læg nogle viskestykker, karklude, opladere, toiletpapir, værktøj, forlængerledninger, affaldsposer og lignende hvor du hurtigt kan finde det.

3.

Husk at samle flyttekasserne rigtigt og efter anvisning. Vi seer ofte, at det især er siderne, som  vores kunder glemmer at folde ned.

Det ekstra pap i siderne både forstærker kassen struktur og giver et ekstra lag i håndtagene, så håndtagene bliver stærkere og mere holdbare.

Se video
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Levering til aftalt tid

Serviceminded team

Sikker og forsikret flytning

Fleksible og billige

4.

Flyttekasserne fyldes altid kun halvt med bøger og f.eks. resten med linned.

Se video

Der er tre primære størrelser af flyttekasser, som alle har samme maks ballast

Kasserne kan løfte over 40 kg. hvis de ikke skal stables. Men det gør dem også meget svære at flytte og bære.

Vi anbefaler, at du holder dig til maks 20 kg.

Ved at holde dig til en maks vægt på 20 kg, kan kasserne også stables i lag af fem kasser.

5.

Pak altid skarpe genstande ind i papir eller viskestykker inden det bliver lagt i flyttekasserne. Dermed undgår flyttemanden at komme skade når han tager fat i flyttekassen.

Se video
6.

Pak glas og andre skrøbelige genstande i sokker, hvis du mangler boblepapir.

7.

Tallerkener, fade m.m. pakkes i flyttekasser med papir i bunden af flyttekassen og rundt om effekterne. Tallerkener og fade stilles på højkant i flyttekassen.

Se video
8.

Giv gerne dine flyttekasser numre og skriv hvilke værelse de hører til i din nye bolig.

Se video
9.

Inden nedpakning kan man udnytte chancen til at få sorteret ud, så gå igennem kælderrum, loftrum og garage.

10.

Lad gerne malerier og billeder hænge på væggen, vi tager dem gerne selv ned og pakker dem forsvarligt.

11.

Brug en gennemsigtig plastikpose til at pakke dit tøj der hænger på bøjle direkte fra dit tøjskab. Det er hurtigt at pakke og pakke ud igen.

12.

Brug en støvsuger til at suge så meget af luften ud af poserne med tøj. Det  reducerer pladsen de optager markant.

13.

Sørg for at demontere ledninger og kabler fra elektriske artikler, og læg dem i en afmærket flyttekasse.

14.

Husk at afrime din fryster mindst en dag forinden, hvis du tager den med til den nye adresse.

15.

Planlæg hvad du vil spise ugen inden du flytter, så du undgår unødvendig madspild eller skal flytte med mange madvarer.

16.

Lås skabe/kommoder af, eller sæt tape over låger og skuffer, så disse ikke ryger ud når flyttemanden løfter møblerne.

17.

Kom beslag, skruer, nøgler og andre småting i mindre poser, som eksempelvis fryserposer. Marker dem med hvilke møbel de hører til, og/eller klistre dem fast til de møbler de hører til.

18.

Tag billeder af dine elektriske apparater inden du tager stik og ledninger ud. På den måde kan du nemmere huske hvordan du samler det igen.

19.

Afspær parkerings mulighed så tæt på hoveddøren som muligt, derved skal flyttemændene ikke gå så langt, mindre tid- billigere flytning.

Se video
20.

Til indflytning i lejeboliger. Tag billeder af boligen, hvis der har været mangelfuld rengøring eller noget er gået i stykker ved indflytning. Saml billeder og skriv beskrivelser til hver enkelt og send det som indflytningsrapport til din udlejer. En indflytningsrapport beviser skader og andet ikke var forårsaget  af dig, men var der ved indflytning. Sørg for, at udlejer ser og underskriver indflytningsrapport.

21.

Husk at melde adresseændring på borger.dk.

22.

Når du skal fraflytte en lejlighed som ligger i f.eks. en gågade, så gælder visse parkeringsregler. Det betyder at du muligvis skal søge kommunen om tilladelse til at parkere lige udenfor din ejendom. Parkeringstilladelsen skal som regel søges hos kommunen mindst 10 dage før.

23.

Skal du have flyttet planter og blomster med over i din nye bolig? Så skal du huske ikke at pakke dem i lukkede kasser, da de ellers vil visne. 
Når du derfor skal flytte dine planter, sørg derfor at transportere dem med omhu, så de kan få luft – så bliver de hverken beskadiget eller visner. 

24.

Husk at sætte mærkater på dine flyttekasse så du nemt kan finde hvad der er i, og hvor de skal placeres henne i dit nye hjem. Det betyder også , at du ej heller skal dirigere rundt med flyttemanden efterfølgende.

25.

Når du skal nedpakke porcelæn og andre skrøbelige ting, så anbefaler vi at du bruger nedpakningspapir. Du kan yderligere også lægge håndklæder mellem dine ting, så er chancen for at de bliver beskadiget, mindre.

26.

Udover nedpakningspapir, så kan du også overveje at bruge bobleplast for bedre beskyttelse under flytningen. Dette er en god idé, når du skal have transporteret dyre malerier, billeder i glasrammer og lignende ting. 

61 24 24 24
Vi kontakter dig indenfor 24 timer
Få et Tilbud

Få et Tilbud