Forsikring

En af fordelene ved at benytte et ordentligt flyttefirma er, at de som regel er fornuftigt forsikrede. Det er desværre ikke alle flyttefirmaer der har orden i sine forsikringer. Så en meget god ting er at forhøre sig om hvilke forsikringer flyttefirmaet har tegnet, og hvilket forsikringsselskab de er tegnet hos. På den måde er man godt garderet mod eventuelle skader, som kan opstå under flytningen.

Forsikring i top

Vi er forsikret hos et af Nordens største forsikringsselskaber, Gjensidige forsikring. Vi har tegnet en række forsikringer, heriblandt:  

  • Fragtføreransvarsforsikring, som dækker skader vi eventuelt ville kunne forvolde på de møbler og effekter vi flytter rundt på.

  • Erhvervsansvarsforsikring, som dækker skader vi eventuelt kunne forvolde på de lokaler eller bygninger vi flytter ting til eller fra.
LEVERING TIL AFTALT TID
SERVICEMINDET TEAM
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
FLEKSIBLE OG BILLIGE

Skader skal opdages inden vi forlader opgaven

Skulle der imod forventning være opstået skader på noget bohave under flytning, skal reklamationen over for os gøres uopholdeligt. Dvs. med det samme før vi forlader bopælen efter endt flytning, man kan altså derfor desværre ikke ringe 14 dage efter og reklamere for en eventuel opstået skade under flytningen. Efter to uger har vi så ikke har en jordisk chance for at afgøre hvorvidt skaden er opstået i vores varetægt, eller efterfølgende når kunden selv indretter og omrokerer sit hjem. Der bliver lavet aftale sedler før start på vores flytninger og afsluttet efter endt flytning.

Forsikring dækker hvis vores mandskab pakker 

Det skal derimod oplyses at vi selvfølgelig ikke tager ansvar for indholdet af flyttekasser som folk selv pakker, da vi ikke kan klandres for folks eventuelle dårlige eller mangelfulde emballering. Hvis vi mod forventning skulle komme til at tabe eller på anden måde skade en flyttekasse, erstatter vi naturligvis det. Herudover tager vi selvfølgelig heller ikke ansvar for hvis I selv eller I har bedt venner eller familie har om at hjælpe til ved flytningen, og de kommer til at ødelægge noget. Det skal tillige tilføjes at vi ikke tager ansvar for skifterammer af nogen art, grundet skifterammers generelle meget ringe og skrøbelige opbygning og kvalitet.

Vi tilbyder sikker møbelopbevaring – din forsikring dækker

Under møbelopbevaring skal jeres egen indboforsikring dække bohavet i perioden det står til opbevaring hos os, det kræver som oftest bare at i ringer til jeres eget forsikringsselskab, og gør dem opmærksom på vores firmanavn og lageradresse beliggende på Roskildevej 5, 2620 Albertslund,  så rykker de jeres indboforsikrings dækningsadresse til vores lageradresse. Hvorvidt jeres egen indboforsikring dækker for det samme under opbevaring på vores møbelopbevaring, som den gør i jeres eget hjem, kan vi ikke rådføre jer med. Det skal i drøfte med det pågældende forsikringsselskab i er forsikret hos. Vi har i vores flyttefirma ikke nogen former for forsikring der dækker jeres indbo under møbelopbevaring hos os.

LEVERING TIL AFTALT TID
|
SERVICEMINDET TEAM
|
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
|
FLEKSIBLE OG BILLIGE

 

 

 

Kontakt info

Roskildevej 5 2.
2620 Albertslund
61242424
info@vika-flyt.dk