Et flyttefirma Brøndby der gør forskellen

Står du overfor en flytning og derfor har brug for hjælp fra et professionelt flyttefirma Brøndby, er du landet det rigtige sted. VIKA-flyt sørger for, at din flytning fra A-B går så smurt som overhovedet muligt.

Giv os et kald på tlf. 61 24 24 24 eller send en mail til [email protected], så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Med mange år i branchen ved vi, hvor meget en flytning fylder i ugerne op til flyttedatoen. Derfor tilbyder vi, at hjælpe fra start til slut, så din flytning ikke kommer til at overtage dit liv.

Vi kan derfor sørge for:

  • Nedpakning af dit hjem
  • Flyttekasser, emballage mm.
  • Sikker transport
  • Udpakning og opsætning mm.

Uanset hvad du har brug for i forbindelse med din flytning, gør vi vores for at opfylde dine ønsker. Om det kun er transporteringen fra A-B, eller hjælp til det hele, klarer vi det. Du kan derfor skræddersy processen som du ønsker.

Hvis du ikke ønsker vi skal stå for nedpakningen af dit hjem, kan du læse gode tips til hvordan du skal pak dit flyttelæs rigtigt.  

SIKKER FLYTNING I BRØNDBY

Som dit flyttefirma Brøndby er vores fineste opgave, at dine ejendele kommer sikkert frem. Vi har derfor taget vores forholdsregler, og benytter de sikreste materialer på markedet. Når vi pakker dine ejendele ned, benytter vi både: silkepapir, flyttetæpper og bobleplast. Alle vores flyttemænd er derudover trænet og oplært i at bære korrekt og sikkert på tunge genstande.

Har du behov for et flyttefirma der kan klare de helt tunge løft, kan vi også hjælpe med både klaverflytning, flytning af poolbord og billiardbord eller kopimaskineflytning.

Uanset hvad, er du derfor garanteret en sikker flytning fra A-B.

IKKE PLADS TIL DET HELE?

Mangler du plads til alle dine møbler, tilbyder vi også sikker opbevaring. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om opbevaringen af dine ejendele. Vores lager er både videoovervåget og opvarmet.

Giv os et kald og hør mere

Uanset hvad du søger hos et flyttefirma I Brøndby, vil vi hos VIKA-flyt sørge for, at din flytning går så smertefrit som muligt. Hvis du har spørgsmål eller vil have os til at stå for din flytning, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 61 24 24 24, eller sende en mail til [email protected]. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Det er ikke kun i Brøndby eller Vestegnen at vi kan flytte dine ting eller møbler. Faktisk fungerer vi også som et flyttefirma København, og dermed dækker vi i hele hovedstaden.

Af andre områder dækker vi også

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på