Veksø Sjælland

Hos VIKA-flyt tilbyder vi professionel hjælp til flytninger i København og Sjælland. Hvis du har en flytning til eller fra Veksø Sjælland, kan vi derfor også hjælpe dig med at sikre en effektiv og gnidningsfri flytning. Veksø er en lille by med 1.908 indbyggere beliggende nordvest for København. Veksø ligger i Egedal Kommune, som er en del af Region Hovedstaden. Byen har en skole med klassetrin op til 4. Klasse, to supermarked, en kirke og et pizzeria. Desuden kører der fra Veksø tog mod København og Frederikssund. Veksø er en traditionsrig by, hvor der årligt bliver afholdt et farverigt fastelavsoptog med udsmykkede vogne og tøndeslagning til hest. Denne tradition kan dateres helt tilbage til 1910. Desuden er der i Veksø gjort flere historiske fund. Det første er fra sommeren 1942, hvor der blev fundet to hornede bronzehjemle fra den tidlige bronzealder. Disse kan nu ses i en udstilling på Nationalmuseet. Desuden findes der tre fredede gravhøje omkring Veksø. Ved en af disse høje fandt man potteskår fra 2000 år f.Kr. i 1974. Veksø Sjælland er altså en historisk præget og traditionsrig by, der stadig er en landsby af størrelse. Skal du flytte til eller fra Veksø, kan vi hos VIKA-flyt hjælpe dig.

Speciale i privat flytninger

Skal du til at kalde et nyt sted for hjem, kan det være svært at vænne sig til tanken. Med en masse ting der skal gøres og klares oveni det psykiske, kan det blive en kaotisk og svær tid omkring flytningen. Det kan du heldigvis gøre nemmere for dig selv ved at vælge os hos VIKA-flyt som dine partnere gennem flytningen. Vi er nemlig specialister i privat flytninger, og vi har stor erfaring med disse flytninger over hele Nordsjælland og i København. På den måde har vi fået redskaberne og kompetencerne til at gøre en flytning så nem og gnidningsfri for dig som muligt. For eksempel sørger vi altid for at sætte os ned inden en flytning og planlægge den fra start til slut. På den måde kan vi gøre det langt mere effektivt, og vi kan håndtere eventuelle problemer allerede inden, vi står med dem. Når du vil gøre din privat flytning nemmere for dig selv, er vi altså den oplagte partner.

Dygtige og forsigtige flyttemænd

Vores flyttemænd står altid klar til at hjælpe dig med din privatflytning, uanset om det er en stor eller lille opgave. Alle vores medarbejdere er kompetente og uddannede folk, der går til arbejdet med stor seriøsitet. Når der skal flyttes, er der ofte dyre eller uerstattelige ting inkluderet. Derfor er vores flyttemænd altid meget nænsomme og forsigtige i deres behandling af dine ting. På den måde forsøger vi altid at undgå at gøre skade både på inventar og omgivelser. Skulle der alligevel mod forventning ske noget i form af en skade af den ene eller anden art, er vi er forsikret af et af Nordens største forsikringsselskaber. Du kan altså godt føle dig tryg og læne dig tilbage, når vores professionelle flyttefirma tager din flytning i deres hænder.