Hos VIKA-flyt har vi særligt fokus på at tilbyde vores flytninger til indbyggere i København og Nordsjælland. Derfor tilbyder vi også vores professionelle flytninger til dem, der vil flytte til, inden for eller fra Stenløse. Stenløse var tidligere en by med cirka 6.000 indbyggere, men fra 2010 betragtes Stenløse som en bydel i byområdet Ølstykke-Stenløse. Ølstykke-Stenløse er i dag den 30. Største by i Danmark med næsten 22.000 indbyggere. Dog har de to byer stadig hver deres postnummer, hvor Stenløses er 3660. Indtil 2007 var Stenløse hovedby i Stenløse kommune, men i dag tilhører området den noget større kommune Egedal kommune. Blandt andet finder Egedalscentret og Egedal Gymnasium & HF i Stenløse. Desuden holder Stenløse Boldklub til i Stenløse, og til daglig træner de på Stenløse Stadion. Det tager cirka 35 minutter at køre fra Stenløse til Københavns centrum i bil. Stenløse har en flot natur med engområder og Roskilde Fjord nær ved. Hvis du har en flytning i eller nær Stenløse, står vi hos VIKA-flyt klar til at hjælpe dig gennem flytningen fra start til slut.

Flytninger for både privat og erhverv

Vores navn VIKA-flyt er ikke helt tilfældigt. Vi tror nemlig på, at VI godt KA’ det hele, hvis vi gør os umage. Derfor stiller vi hele tiden mere ambitiøse mål for at presse os selv mod bedre service og mere effektive flytninger. Vi har en mission om at blive det foretrukne flyttefirma i København og Sjælland, og derfor arbejder vi hver dag på at forbedre vores services. I dag er vi gearet til at kunne klare alle små og mindre opgaver, og vi tager imod alle opgaver med et smil. Hvad enten du skal have flyttet en enkelt tung ting eller ryddet et helt hus, er vi altså klar til at hjælpe. Vi tilbyder desuden både privat flytning og erhvervsflytninger. Hvis din virksomhed skal flytte, kan vi være med til at gøre flytningen så effektiv og omkostningsfri som muligt. Der er altså mange fordele ved at vælge os som din partner, når du har en flytning i eller tæt ved Stenløse.

Meget mere end bare flytning

Som sagt vil vi gerne være de bedste, og derfor sætter vi en ære i at yde en service uden lige. Det betyder, at vi tilbyder dig meget mere end blot at flytte dine ting. For eksempel kan du låne flyttekasser hos os, uden at du skal betale en rød reje. Derudover er det også muligt for dig at få opbevaret dine ting hos os, hvis det kniber med pladsen under flytningen. For en beskeden pris kan du få opbevaret dine ting i tørre og rene opbevaringsrum, der er under vores koncern. Det er selvfølgelig muligt for dig at have dine ting opbevaret så længe, du har brug for det, også efter flytningen er overstået. På den måde kan vi hjælpe dig med meget mere end bare det, at du skal have flyttet dine ting. Hvad enten du har en privatflytning eller en erhvervsflytning i Stenløse, kan du altså roligt vælge os som din partner i Nordsjælland.