Ølstykke-Stenløse er en by i Nordsjælland, der er opstået som en gradvis sammensmeltning af Ølstykke Stationsby, Gammel Ølstykke og Stenløse. Tilsammen er det Danmarks 30. største by med næsten 22.000 indbyggere. Derfor er Ølstykke-Stenløse den største by i Egedal kommune, der blandt andet også inkluderer Smørum og Veksø Sjælland. Ølstykke og Stenløse har dog stadig hver deres postnummer, hvor Ølstykkes er 3650 og Stenløses 3660. Ølstykke ligger nordvest for København tæt på den smukke Roskilde Fjord. Fra Ølstykke tager det cirka fyrre minutter at komme til Københavns centrum. Ølstykke var indtil 1960’erne en landsby, men på bare 10 år fra 1967 voksede byen fra kun 2.000 til 12.000 indbyggere. Den store vækst skete blandt andet som følge af udbygningen af parcelhuse i tre nye kvarterer ved navn Vejsten, Ørnebjerg og Karmsten. Historisk set er stationsbyen Ølstykke kendt for hesteopdræt og stutteri. Et af Ølstykkes helt særlige varetegn er vindmøllen Skenkelsø Mølle, som i dag er museum. Siden 1989 har det været muligt at komme fra København til Ølstykke med S-tog. Hvad enten du er privat eller erhverv, kan vi hos VIKA-flyt hjælpe dig med flytninger i og omkring Ølstykke.

Professionelle privatflytninger i Ølstykke

Har du en privatflytning i eller nær Ølstykke, kan vores kompetente flyttemænd hos VIKA-flyt være med til at sikre dig en god flytning. For mange kan det være en kaotisk og besværlig tid omkring flytningen, da man både skal rykke sit liv op med rode, mens man samtidig fortsætter sin hverdag ved siden af. Det har vi heldigvis forståelse for, da vi efterhånden har beskæftiget os med privatflytninger i Nordsjælland i mange år. Derfor har vi specialiseret os i at gøre din flytning så gnidningsfri og glat kørende som muligt. Det gør vi blandt andet ved at vi som flyttefirmaet tale grundigt med dig som kunde og finde frem til, hvad du personligt har behov for fra vores side. Desuden sørger vi for at være grundige i planlægningsfasen, så vi kan være sikre på, at alt forløber godt og hurtigt. På den måde kan vi være med til at gøre privatflytningen lidt nemmere for dig, der skal flytte til eller fra Ølstykke.

Eksperter i erhvervsflytninger

En erhvervsflytning er ofte et lidt større og omfattende projekt end en privatflytning. Det skyldes ikke alene, at en virksomheds lokaler ofte er større end en privatbolig, men også at man vil undgå at forstyrre medarbejderne eller nedsætte omsætningen. Heldigvis er vi specialiserede på området, og vi har en række redskaber til at gøre flytningen så nem for din virksomhed som muligt. For eksempel kan vi time vores afhentning og levering af ting, sådan at det ikke går ud over dine medarbejdere i arbejdstiden. Desuden er det vores procedure ved erhvervsflytninger, at vi sætter en kontaktperson mellem os og dig som kunde, så vi er sikre på en god kommunikation og er fri for problematiske misforståelser. På den vis kan vi med vores servicetiltag gøre din erhvervsflytning lidt nemmere. Skal din virksomhed flytte til Ølstykke, kan vi altså være de oplagte partnere.