Hos VIKA-flyt har vi stor erfaring med privat- og erhvervsflytninger i København og Nordsjælland. Derfor er vi også det oplagte valg, hvis du har brug for professionel hjælp til en flytning i Fredensborg. Fredensborg er både en by og en kommune. Byen 3480 Fredensborg er en stationsby i det nordlige Sjælland beliggende mellem Hillerød og Helsingør, og den har op mod 9.000 indbyggere. Fredensborg kommune dækker både over byen Fredensborg, Nivå, Humlebæk og Kokkedal. Byen Fredensborg er bygget om Fredensborg slot, som ligger lidt vest for byens centrum, og som har givet navn til både kommunen og byen. Slottet er et barokslot opført i 1700-tallet, som ofte danner ramme om familiebegivenheder og statsbesøg i kongefamilien. Som følge deraf har Fredensborg Slot haft besøg af mange store personligheder, blandt andet Bill Clinton, George W. Bush, Pave Johannes Paul II og andre. Den tilhørende slotshave ved Fredensborg Slot vender ud mod Esrum Sø og er et af Danmarks største historiske haveanlæg. Slottet bruges stadig den dag i dag af den royale familie, hvilket gør Fredensborg til noget særligt.

Få hjælp af dygtige flyttemænd

Har du en flytning i eller nær Fredensborg, kan du få hjælp af vores dygtige flyttefolk. De er uddannede til jobbet og går til alle opgaver, både store og små, med gåpåmod og seriøsitet. Hvad enten der er tale om en privatflytning eller erhvervsflytning, har vi som flyttefirma med elskede og sommetider uerstattelige ting og sager at gøre. Derfor gør vi meget ud af at pakke tingene korrekt ind for at undgå skader på dem og omgivelserne. Du kan altså være ganske rolig, når dine ting pludselig er i vores hænder. Det gælder også, hvis du har et tungt løft som eksempelvis et pengeskab, en kopimaskine, et flygel eller en statue. Vores flyttemænd er nemlig uddannede og specialiserede i tunge løft, hvilket gør os i stand til at klare alle opgaver. Skulle der mod forventning gå noget galt under en flytning, så vi får gjort skade på det ene eller andet, er vi godt forsikret. Vi har nemlig tegnet en række forsikringer hos Codan, som er et af nordens største forsikringsselskaber, og derfor føler vi, at vi er godt dækket ind. Du kan altså være helt rolig, når dine ting er i hænderne på vores kompetente og seriøse flyttemænd.

Flyttehjælp med højt serviceniveau

Vi ønsker altid at møde vores kunder med et højt serviceniveau, hvad enten vi flytter for private eller erhverv. Derfor tilbyder vi blandt andet gratis flyttekasser og andet indpakningsgrej, så du kan passe godt på dine ting under flytningen. Under erhvervsflytninger er det en del af vores service, at vi forsøger at udføre flytningen uden for arbejdstiden, så det ikke går ud over omsætningen. Ved alle opgaver sender vi gerne en konsulent ud for at se nærmere på opgaven, så det er muligt for os at give et fair og helt uforpligtende tilbud på opgaven. Det er selvfølgelig helt gratis at modtage sådan et tilbud, så du ved, hvad du går ind til økonomisk set. Der er altså mange fordele ved at vælge os som flyttehjælp til flytninger i Fredensborg.