Tungløft
Hos VIKA-flyt er vi alle professionelt uddannet i at løfte tungt. Derfor er sikkerheden også altid i top, når vi står for flytningen af dine tunge genstande. Vi har det rette udstyr, der skal til for, at ingen kommer til skade.

SKAL DER LØFTES TUNGT, SÅ VÆLG OS.

Når man skal flytte, er der visse ting, der er nemme at løfte og flytte – og så er der de ting, der ikke er. Det er såkaldte tunge-løft, hvor der ofte skal flere til at bære. Derfor er det vigtigt, at der er styr på sikkerheden omkring de tunge løft. Hvis du mangler nogen til at tage sig af de tunge ting, er VIKA-Flyt det rette valg. Vi har både personalet og udstyret til at klare alle former for tung flytning.

Vil du have et uforpligtende tilbud på hjælp til at flytte tunge møbler, maskiner eller noget tredje, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 61 24 24 24 eller du kan gøre brug af vores kontakt side.

HVORFOR FÅ HJÆLP TIL TUNGE LØFT?

At løfte forkert på tunge genstande, kan have store konsekvenser for både genstanden, omgivelserne og værst af alt – dig og din ryg. Rygskader kan være ekstremt svære at komme af med og skal derfor for alt i verden undgås.  

Hos VIKA-Flyt er vi alle professionelt uddannet i at løfte tungt. Derfor er sikkerheden også altid i top, når vi står for flytningen af dine tunge genstande. Vi har det rette udstyr, der skal til for, at ingen kommer til skade.

TUNGE LØFT UDEN SKRAMMER

Tunge løft kan være mange ting – klaverer og flygler, kopimaskiner, pengeskabe og arkivskabe, Industrimaskiner og meget andet. Når du vælger os til at klare dine tunge løft, kan du være sikker på, der er stort fokus på nænsomhed og sikkerhed. Vi garanterer, at vi kan klare dine tunge-løft uden skrammer, hverken på gulv eller på selve tingen.

 • Klaverer
 • Flygler
 • Pengeskabe
 • Arkivskabe
 • Statuer/Statuetter
 • Poolbord & Billardbord
 • Maskinflytning
 • og meget mere…

HJÆLP TIL TUNGE LØFT VED ERHVERVSFLYTNING

Står jeres virksomhed overfor en flytning? Hos VIKA-Flyt har vi stor erfaring med erhvervsflytning og kan derfor sørge for, at alle jeres møbler, kopimaskiner, computere mv. fragtes trygt og sikkert til jeres nye adresse. Ofte er det en større process at flytte et helt kontorlandskab og ikke medarbejdernes job at skulle hjælpe. 

Vi sørger for det hele 

Vælger du VIKA-Flyt behøver du ikke bekymre dig om noget. 

 1. Vores mandskab møder op til den aftalte tid
 2. Pakker alt jeres interiør ned (inklusive tunge genstande)
 3. Flytter det sikkert til den nye adresse
 4. Pakker ud som I ønsker
 5. Smutter ikke før I er tilfredse og fået hjælp til det I ønskede

VI BESIGTIGER GERNE DIN OPGAVE

Har du et eller flere tunge løft, som du ikke vil tage dig af selv? Så sender vi gerne en flyttekonsulent ud, så vi kan besigtige din opgave, inden vi går i gang. . Kontakt os på tlf. 61242424 eller skriv på [email protected] og få et uforpligtende tilbud.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på