Mandskabudlejning
VIKA-flyt tilbyder effektiv og stabil mandskabsudlejning, når du har brug for et par ekstra hænder til dit næste projekt. Vi tilbyder vores assistance i forbindelse med flytte- og byggeopgaver eller andet forefaldende arbejde.

MANDSKABSUDLEJNING

VIKA-Flyt tilbyder effektiv og stabil mandskabsudlejning, når du har brug for et par ekstra hænder til dit næste projekt.

Det er ikke altid, at venner og familie har mulighed for – eller lyst til – at hive tid ud af kalenderen for at hjælpe – ligesom virksomheder i travle perioder kan få brug for ekstra mandskab. Derfor tilbyder vi i VIKA-Flyt at rykke ud og give en hånd med – hvor du har brug for det, og når du har brug for det.

Vi tilbyder vores assistance i forbindelse med flytte- og byggeopgaver eller andet forefaldende arbejde.

Ring til os på tlf. 61 24 24 24, eller smid en mail på [email protected] eller i kontaktformularen – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på mandskabsudlejning til lige netop dit projekt.

DET FÅR DU MED MANDSKABSUDLEJNING HOS VIKA-FLYT

VIKA-Flyt er et flytte- og servicefirma, som udover at udføre flytteopgaver tilbyder mandskabsudlejning til både private og virksomheder. Uanset hvor store eller dine små behov måtte være, er du dog altid sikret en række fordele, når du lejer ekstra mandskab gennem VIKA-Flyt.

EKSTRA HÆNDER OG RÅDGIVNING

Det kan i visse tilfælde være rart med ekspertise fra folk med erfaring. Derfor tilbyder vi hos VIKA-Flyt mandskabsudlejning til mange forskellige formål.

På den måde kan du få hjælp til opgaven og blive langt hurtigere færdig – samtidig med at du har professionelle hænder og hoveder omkring dig. Vores medarbejdere har nemlig erfaring med både flytteopgaver og opgaver for håndværker- og entreprenørfirmaer, ligesom vi også tilbyder vores erfaring og ekspertise til private kunder.

Måske mangler du ekstra hænder til din flytning, måske har din virksomhed brug for midlertidig ekstra arbejdskraft til en opgave, eller måske har du brug for hjælp til en af følgende opgaver:

  • Byggeprojekt
  • Rengøring
  • Flytning

…eller noget helt fjerde. 

Du kan altså roligt kontakte os, når du mangler bemanding til det tunge arbejde eller ønsker rådgivning til en flytte- eller transportopgave

KOMPETENT MANDSKAB

Hos VIKA-Flyt går vi meget op i, at vores medarbejdere skal være professionelle og effektive i deres arbejde. Derfor vil du opleve, at vores mandskab går til alle opgaver med et stort gåpåmod og får arbejdet gjort færdigt til tiden.

Når du vælger vores mandskabsudlejning, bliver der altså ikke spildt noget tid, og derfor får du utroligt meget arbejdskraft for de penge, du investerer i vores mandskab.

Desuden, er vores medarbejdere meget erfarne inden for blandt andet flytte- og byggeprojekter, og de ved derfor, hvad de laver. Det skynder arbejdsprocessen og minimerer chancen for skader på materialer eller mennesker.

Skulle der mod forventning ske uheld, når du lejer mandskab hos os, har vi tegnet forsikring igennem af Danmarks bedste forsikring mægler. Dermed er du eller din virksomhed forsikret mod eventuelle uheld. Vi er desuden medlem af Danske Vognmænd, som er din garanti for sikkerhed og kvalitet.

PÅLIDELIG MANDSKABSUDLEJNING

Du kan desuden være sikker på, at vi dukker op til tiden. For os er en aftale med kunden, nemlig intet mindre end hellig – og derfor står vi der som aftalt. Du behøver altså ikke at frygte for at stå på Herrens mark, fordi du mangler mandskab n

Du er med andre ord sikret en kompetent og pålidelig behandling, når du kontakter VIKA-Flyt med behov for ekstra arbejdskraft. Vi holder, hvad vi lover, og leverer til den aftalte tid og pris.

VI HJÆLPER OGSÅ TIL MED DE HELT TUNGE OPGAVER

Måske mangler du ikke kun ekstra arbejdskraft men også ekspertise til transport af tunge genstande. I så fald kan du roligt kontakte VIKA-Flyt. Vi har nemlig masser af erfaring med at transportere selv tunge og svært håndterbar genstand.

Vi kan blandt andet hjælpe til med:

UDOVER MANDSKABSUDLEJNING, KAN VI OGSÅ HJÆLPE MED:

Vi sørger for at få arbejdet gjort til tiden, så du altid kan være sikker på, at du kan regne med os. Mangler du et kompetent og pålideligt mandskab til en opgave, er vores tilbud om mandskabsudlejning derfor det oplagte valg.

MANDSKABSUDLEJNING PRIS – KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Vil du høre mere om vores mandskabsudlejning? Kontakt os på 61 24 24 24, og indhent et gratis og uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at lette en byrde fra dine skuldre og få dit projekt sikkert i mål.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på