Transport af møbler
Har du behov for flytning af en sofa eller et andet enkelt møbel? Eller skal du have flyttet alle dine møbler fra dit gamle hjem til dit nye? VIKA-flyt tilbyder effektiv flytning og skånsom transport af møbler, uanset hvor tunge eller skrøbelige de er – og uanset hvor mange tunge løft, opgaven kræver.

TRANSPORT AF MØBLER

Transport af møbler ✓

Har du behov for flytning af en sofa eller et andet enkelt møbel? Eller skal du have flyttet alle dine møbler fra dit gamle hjem til dit nye?

VIKA-Flyt tilbyder effektiv flytning og skånsom transport af møbler, uanset hvor tunge eller skrøbelige de er – og uanset hvor mange tunge løft, opgaven kræver.

Hos VIKA-Flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på [email protected], og vi finder en løsning, der passer dig.

TRANSPORT AF MØBLER ER BESVÆRLIGT

Det kan være besværligt at skulle transportere sine tunge møbler fra A til B. Først og fremmest skal du eje, låne eller leje en trailer eller en varevogn med tilstrækkelig plads. For det andet er det tungt arbejde at flytte på møbler.

Ikke mindst kræver det omhyggelighed og omhu at løfte tunge møbler og samtidig undgå skader.

Har du selv prøvet at bakse med transport af et tilsyneladende tonstungt marmorbord eller et andet møbel, ved du også, hvor nemt det er at komme til at ridse møblet eller lige at slå en flig af en dørkarm.

Og så er der selvfølgelig de tunge arme og de mulige rygskader, som kan følge med flytning af sofa og anden møbeltransport.

MØBELTRANSPORT – UDEN SKRAMMER OG ONDT I RYGGEN

Vil du undgå logistisk og praktisk besvær og smerter i ryggen? Lad VIKA-Flyt stå for transport af dine møbler.

Vi har mange års erfaring fra flyttebranchen samt mandskab og udstyr til at håndtere alle dine transportbehov – og møbeltransport er selvfølgelig ingen undtagelse.

Og så er vi en virksomhed, der har fokus på kvalitet og fejlfri service. Det indebærer blandt andet, at vi anvender møbelbeskyttelse og anden form for emballage og i det hele taget tager alle forholdsregler.

Og som en selvfølge bliver du altid mødt af flyttearbejdere med god fysik, når du kontakter VIKA-Flyt med behov for transport af møbler.

Du behøver altså ikke spekulere på, om vi taber dine møbler, fordi vi er trætte i armene. Er et møbel alligevel være for tungt til at løfte, har vi selvfølgelig udstyr som el-sækkevogn, møbelhund og flytteseler, der sikrer en effektiv flytning uden besvær.

Skulle noget mod forventning gå galt i forbindelse med din møbeltransport, har vi tegnet forsikring hos et af Nordens største forsikringsselskaber. Det betyder, at vi altid dækker eventuelle skader på lokaler, bygninger, møbler og andet indbo.

Det er alt sammen med til at gøre os til et flyttefirma, folk har tillid til – og at du trygt kan overlade din møbeltransport til os.

MØBELTRANSPORT I HELE DANMARK – FOR PRIVATE OG ERHVERV

VIKA-Flyt har adresse på Farverland 5 i Glostrup. Dermed er vi centralt placeret på Sjælland, og vi kan derfor tilbyde transport af møbler i hele hovedstadsområdet og resten af Sjælland. Vi klarer alt fra flytning af sofa i København til maskinflytning i Korsør. 

Vi er med andre ord det sikre valg, når du har behov for møbeltransport Danmark – uanset om du bor vest eller øst for storebælt. Vi sørger for transport af møbler fra Sjælland til Jylland, transport af dit nyindkøbte spisebord fra den lokale møbelbutik til dit hjem samt alle andre former for privatflytning.

Skal du have flyttet møbler og tunge genstande på vegne af en virksomhed eller institution, tilbyder vi også professionel erhvervsflytning.

Vi har erfaring med alt fra pengeskabsflytning og kopimaskineflytning til maskinflytning – og ingen opgave er for stor eller for lille.

Du får altså samlet alle dine behov for møbeltransport hos ét og samme flyttefirma, når du vælger VIKA-Flyt. Dermed sparer du både tid og besvær.

NÆNSOM TRANSPORT AF SKRØBELIGE OG VÆRDIFULDE MØBLER

Selvfølgelig skal dine møbler nå sikkert frem, uanset om de er fra IKEA, eller du foretrækker at indrette med designermøbler. Men i visse tilfælde er der behov for at være ekstra påpasselig – enten fordi møblerne er særligt skrøbelige, eller fordi de bare ganske enkelt er uerstattelige.

Måske har du en kommode, der er gået i arv i din familien gennem mange generationer – og som derfor har stor affektionsværdi for dig. I så fald kan vores forsikring ikke gavne dig meget. For affektionsværdien kan for mange være meget højere end den vurderingsmæssige værdi.

Det kan også være, du bare har møbler eller interiør, der kræver ekstra omhyggelig håndtering – det kan for eksempel være flyglet fra Hornung & Møller eller skulpturen af sten eller gips.

Uanset hvad, du skal have transporteret, har du ingen grund til bekymring, når du vælger VIKA-Flyt til transport af møbler – heller ikke når du skal have transporteret de skrøbelige af slagsen.

Vi har mange års erfaring med at transportere skrøbelige, dyre og uvurderlige genstande. Derfor er du altid sikret en nænsom transport.

VI TILBYDER BLANDT ANDET

Der er stort set ikke det møbel, vi ikke kan klare i VIKA-Flyt. Vi klarer også de skrøbelige og svært håndterbare af slagsen, og vi kan derfor også tilbyde:

Har du andre skrøbelige ejendele, du vil have transporteret sikkert fra A til B uden at få ondt i maven, hører vi også gerne fra dig. Hos VIKA-Flyt er tillid og kvalitet ufravigelige målsætninger.

TRANSPORT AF MØBLER TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos VIKA-Flyt er der ingen ubehagelige overraskelser – hverken logistiske, praktiske eller økonomiske. Derfor tilbyder vi en fast timepris på dine transportopgaver, ligesom vi altid giver et realistisk prisoverslag på forhånd.

Og så tilbyder vi transport til konkurrencedygtige priser. Du får altså både kvalitetsbevidst udførsel og billig transport af møbler, når du overlader opgaven til VIKA-Flyt.

KONTAKT OS FOR EN PRIS PÅ TRANSPORT AF MØBLER

Ønsker du et uforpligtende tilbud på flytning af sofa eller andre møbler? Eller har du en helt anden flytteopgave?

Kontakt VIKA-Flyt på 61 24 24 24 for et tilbud eller et gratis besøg af vores flyttekonsulent. Vi sidder klar ved telefonerne – 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på