Flyttemænd København

Er du på udkig efter flyttemænd i København, der kan hjælpe dig med at gøre din flytning til en succes – uanset om det privatflytning eller erhvervsflytning, du har behov for? Så er du landet det helt rette sted.

VIKA-flyt holder til i Albertslund men udfører flytteopgaver i hele Storkøbenhavn. Og som kunde hos os bliver du altid mødt at erfarne flyttearbejdere, der arbejder med afsæt i dine behov og ønsker.

Du kan derfor roligt kontakte os, hvis du står og mangler flyttemænd i København eller omegn.

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på [email protected], og vi finder en løsning der passer dig.

VIKA-FLYT – KVALITETSBEVIDSTE FLYTTEMÆND KØBENHAVN

Vi ved, at en flytning kan være stressende og fylde meget – både mentalt, tidsmæssigt og økonomisk.

For det første har du ofte kort tid til at rykke møbler og flyttekasser fra A til B – og det er langt fra sikkert, at dine venner har tid til at agere flyttehjælpere den dag, du har brug for det. For det andet er en flytning også en belastende affære økonomisk. Ikke mindst kan en flytning involvere mange følelser, som kan gøre det svært at bevare overskuddet og overblikket.

Derfor er det alfa og omega, at alt forløber uden ubehagelige overraskelser og uden sved på panden. Og det skal vi nok sørge for, når du overlader dine flytteopgaver i hænderne på vores kyndige flyttemænd.

Hos VIKA-flyt overlader vi nemlig intet til tilfældighederne, når du kontakter os med behov for et flyttefirma København. Ganske enkelt fordi vi vil være dine foretrukne flyttemænd i København.

SOM KUNDE HOS ER DU ALTID SIKRET FØLGENDE FORDELE

Skræddersyet flyttetilbud ✓
Indledningsvist giver vi et flyttetilbud med afsæt i dine konkrete behov. Vi drøfter dine krav og forventninger til flytningen og sikrer os på den måde, at der er sammenhæng mellem dine ønsker og det resultat, vi leverer.

Tryg flytning ✓
I forbindelse med selve flytningen håndterer vi selvfølgelig dine ejendele med den største omhu. Vi har mange års erfaring med at håndtere både tunge og skrøbelige genstande, så du ikke behøver at frygte for, at dine uvurderlige arvestykker, designermøbler eller genstande med høj affektionsværdi går i stykker under flytningen.

Flytteforsikring ✓
Hvis uheldet mod forventning være ude, har vi tegnet forsikring hos et af Nordens største forsikringsselskaber. Her har vi en håndfuld relevante forsikringer, som dækker eventuelle skader på både møbler, lokaler og bygninger. Det betyder, at du kan overlade dine ejendele i vores hænder med ro i maven.

DÉT KAN VI HJÆLPE MED SOM FLYTTEMÆND

Som erfarne flyttemænd er der stort set ikke den flytteopgave, vi ikke kan klare. Vi tager de lette og tunge genstande med samme entusiasme, ligesom det ikke gør nogen forskel, om du bor i stuen eller på femte sal.

Vælger du os som dine flyttemænd i København og omegn, kan du blandt andet få hjælp til:

Sagt på en anden måde gør det ingen forskel, om du lige er flyttet hjemmefra og ikke ejer andet end en seng og en garderobe, eller du ringer på vegne af en virksomhed, der skal have flyttet alt sit inventar til en ny adresse.

Hos VIKA-flyt har vi mange års erfaring alle typer flytteopgaver – og ingen opgave er for stor eller for lille.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge os som dine flyttemænd i København, så hop ind på Trustpilot, og læs udtalelser fra vores tidligere tilfredse kunder.

KONTAKT OS, HVIS DU MANGLER FLYTTEMÆND I KØBENHAVN

Skal vi sørge for, at din flytning bliver en succes? Kontakt os på 61 24 24 24 eller [email protected] for et uforpligtende tilbud fra vores flyttekonsulent.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på