Tungløft af Flygels

Søger du et flyttefirma, der kan hjælpe med professionel flygelflytning?

Så er du landet det helt rette sted. VIKA-flyt er dit professionelle flyttefirma til alle flytteopgaver – og flytning af flygel er selvfølgelig ingen undtagelse.

Vi er eksperter i tunge løft, og med det rette udstyr samt mange års erfaring med flytning af flygler og klaverer sikrer vi, at dit flygel når sikkert fra A til B.

Kontakt os for et tilbud på flytning af dit flygel, eller hvis du har spørgsmål.

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på [email protected],og vi finder en løsning, der passer dig.

VIKA-FLYT – SIKKER OG SKÅNSOM FLYGELFLYTNING

Et flygel bidrager med sjæl og stemning til hjemmet – både den visuelle og musikalske af slagsen. Med den rette pianist bag klaviaturet kan flyglets toner fylde rummet med harmoni – men et flygel kan også bare være et flot møbel.

Uanset om du betragter dit flygel som et instrument eller et møbel, er én sikker: Et flygel er skrøbeligt og er med sin størrelse og vægt utvivlsomt svært at flytte. Derfor kan det være en god idé at indkalde professionel hjælp, når det kommer til flygelflytning.

Hos VIKA-flyt står vi dog gerne for din flygelflytning. Og da vi ved, hvor meget et flygel er værd for dets ejer, behandler vi det altid, som var det vores eget – det gælder selvfølgelig også dit flygel.

Vi behandler flyglet så nænsomt som muligt, og skulle der mod al forventning gå noget galt i forbindelse med flytningen, er vi dækket af en af markedets bedste forsikringer. Når det kommer til flytning af dit flygel, kan du derfor trygt overlade det til os.
Sådan flytter man et flygel.

SÅDAN FLYTTER MAN ET FLYGEL

Et flygel er tungt. Små flygler vejer som regel omkring 300 kg, mens de store af slagsen kan veje op til 700 kg. Derfor siger det sig selv, at en flygelflytning ikke er nogen nem opgave.

Så hvordan flytter man et flygel?

Når man flytter store og tunge ting som flygler, er det først og fremmest vigtigt, at sikkerheden er i orden. Derfor bruger vi altid flytteseler, når vi flytter flygler for vores kunder. Det er for det første med til skåne vores flyttemænd – men sikrer også, at vi ikke taber dit flygel.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at hverken flygel eller dørkarme får ridser og skrammer i forbindelse med flytningen. Derfor sørger vi altid for at bruge møbelbeskyttelse i forbindelse med flytning af et flygel.

Endelig er det alfa og omega, at dit flygel er forsvarligt fastspændt under transporten – hvilket vi naturligvis også sørger for. Skal dit flygel flyttes til eller fra en høj etage, har vi desuden en elektrisk møbelelevator, som kan få dit instrument sikkert op eller ned.

Med vores udstyr og mange års erfaring inden for både flygelflytning og andre meget tunge løft, kan vi altid stå inde for sikkerheden hos VIKA-flyt – uanset størrelsen og vægten på dit flygel, og hvor det skal flyttes hen.

Spar på ryggen!

HVAD KOSTER FLYTNING AF FLYGEL?

Et flygel har som regel stor værdi for ejeren – økonomisk værdi såvel som affektionsværdi. Men det betyder ikke, at en flygelflytning behøver at være dyr. Hos VIKA-flyt har vi for eksempel altid konkurrencedygtige priser på klaverflytning og flytning af flygel.

Da det i sidste ende er tidsforbruget og størrelsen på flyglet, der afgør prisen, så kan du kontakte os for en mere præcis pris.

Når du kontakter VIKA-flyt med behov for at få flyttet til dit flygel, vil vi dog altid give dig et uforpligtende prisoverslag. Vi har flyttet mange flygler gennem årene, og vi kan for det meste også give et estimat på, hvor lang tid flytningen komme til at tage. Dermed undgår du kedelige overraskelser, når du får regningen.

FÅ ET TILBUD PÅ FLYGELFLYTNING

Vil du have en pris på flytning af et flygel? Eller vil du høre mere om, hvordan vi arbejder for at sikre en sikker flygelflytning?

Kontakt VIKA-flyt på 61 24 24 24 eller [email protected] allerede i dag, og lad vores flyttekonsulent give dig et personligt tilbud på flytning af flygel.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på