Tungløft af Maskiner

Hos VIKA-flyt tilbyder vi maskinflytning til virksomheder. Maskiner er ofte store og tunge sager, der kan være svære at flytte. Derfor tilbyder vi vores professionelle hjælp til din industrimaskine flytning. Vi har den rette viden, de rette medarbejdere og det rette udstyr til at flytte større industrimaskiner uden problemer.

Har du brug for en maskinflytning, er vi derfor det oplagte valg.

VI PASSER GODT PÅ MASKINERNE

De fleste maskiner er dyre, og mange af dem er svære at erstatte. Derfor behandler vi altid maskinerne i forbindelse med en industrimaskine flytning med nænsomhed og rolig hånd. På den måde undgår vi skader på maskinerne og skrammer på omgivelserne.

Skulle uheldet alligevel være ude i forbindelse med en maskinflytning, er vi dækket af en af Danmarks bedste forsikringer. Derfor er dine maskiner altid i sikre hænder hos os.

VI BESIGTER GERNE DIN OPGAVE

Når det kommer til maskinflytning, kan der være tale om mange forskellige opgaver. Derfor sender vi gerne en mand ud og ser på maskinen eller maskinerne, inden vi går i gang med opgaven.

Har du brug for hjælp til flytningen, er du derfor altid velkommen til at tage kontakt til os på enten mail [email protected] eller telefon 61 24 24 24.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på