Vaskemaskineflytning

VI FLYTTER DIN VASKEMASKINE MED ET SMIL

For de fleste er flytning af vaskemaskine en uoverskuelig opgave – især hvis man ovenikøbet bor i en etageejendom. Hvis det virker som et logistisk svendestykke at få din vaskemaskine op på fjerde sal, så gør vi det hellere end gerne for dig. Endda med et smil!

Få i stedet VIKA-flyts erfarne flyttemænd til at rykke din vaskemaskine fra A til B. Vi har det rigtige udstyr til alle slags tunge løft, og på den måde undgår du at få hold i ryggen eller buler i vaskemaskinen. 

Kontakt os i dag på enten telefon 61 24 24 24 eller mail [email protected] og bestil transporten af din vaskemaskine. Vi opererer med to prismodeller: fast pris eller timepris. Vi hjælper dig selvfølgelig med at finde den billigste løsning til din flytning.

VIKA-flyt har adresse i Albertslund, men vores flytteservice tager opgaver i hele Danmark. Har du spørgsmål, har vi dygtige flyttekonsulenter, der kan hjælpe dig, og vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud på din flytning. 

SIKKER TRANSPORT AF VASKEMASKINE

VIKA-flyt garanterer både sikker og billig transport af vaskemaskine og andre tunge opgaver. Vi har flyttefolk med specialuddannelse i tunge løft, og vi har både maskiner og udstyr til at hjælpe os. Det sikrer, at dine ting bliver flyttet uden buler og skrammer – og du undgår en rygskade.

Vi tager vore opgave alvorligt og behandler dine ting med respekt. Skulle uheldet være ude, og dine ting kommer til skade eller bliver ødelagt i vores varetægt, er dit inventar og din bolig dækket af vores forsikring. Det koster ikke ekstra – gode forhold og god service følger med, når du vælger VIKA-flyt.

PRISER PÅ TUNGE LØFT

Hos VIKA-flyt har vi gennemskuelige priser uden skjulte gebyrer. Vores prisoversigt kan give dig en idé om prisen på flytningen af din vaskemaskine, men ved tunge løft skal der ofte bruges specialudstyr. Du kan fange os på telefon 61 24 24 24 eller på mail [email protected] for at få et retvisende pristilbud.

Spar på ryggen!

ANDRE TYPER TUNGE LØFT

Vores stærke flyttefolk kan selvfølgelig flytte andet end vaskemaskiner for dig. Faktisk har vi både erfaring og udstyr til at transportere følgende: 

Uanset opgaven er dine ting i trygge hænder hos os. Vi flytter med stor nænsomhed, så der ikke opstår skrammer på dine ejendele, gulve, vægge eller lofter. Skulle uheldet være ude, dækker vores forsikring skaderne. Vores forsikring koster ikke ekstra, men følger med i prisen, når du bestiller din flytning hos VIKA-flyt.

HAR DU FLERE SPØRGSMÅL?

Tøv endelig ikke med at ringe til os, hvis du har flere spørgsmål til flytningen af din vaskemaskine eller andre tunge løft. Vores erfarne flyttekonsulenter står klar til at hjælpe dig, og er der behov for det, kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven, inden vi flytter dine ting.

Kontakt os på enten telefon 61 24 24 24 eller på mail [email protected]

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på