FÅ FLYTTET POOLBORD ELLER BILLARDBORD

Har du investeret i et billardbord, vælger du højst sandsynligt at tage det med på din nye adresse. Du ved nok fra da du fik det, at det ikke er det nemmeste af flytte. Lad os stå for flytningen af dit billardbord.

Vi er selv stor fan af at skyde bal efter arbejde, og ved vigtigt det er at passe på sit bord. Dit billardbord bliver løftet forsvarligt af stærke flyttefolk, og pakket godt ind. Til trods for bordets umiddelbare robuste bygning, er det på mange måder sårbart. Det gælder både for dets udseende, men også funktionalitet.

Et poolbord er et flot møbel, når det står fremme uden mærker, ridser eller pletter. Uspolerede kanter og klæde kan få bordet til at ligne million. Vi søger for, at dit poolbord er i samme stand, når vi stiller det på den nye adresse, som det var, da vi hentede det.

Du har ikke bare vores ord for det, men er også forsikret i forbindelse med flytning af billardborde, når du vælger VIKA-Flyt.

HVORFOR SKAL DU IKKE SELV SKAL FLYTTE POOLBORD

Rygsmerter , er den største synder for fravær på arbejdspladsen. En siddende arbejdsplads, men også dårlige vaner med at løfte med ryggen, og ikke med benene, er også medskyldig. At flytte et poolbord kræver både en god fysik, gerne fire personer til at flytte det, og erfaring med at flytte tunge genstande.

Slip for sygefraværet, midlertidig eller varige smerter i ryggen og besværet, og lad os stå for, at du også kan spille bal på din nye adresse.

KOMBINER FLYTNING AF POOLBORD MED AT FÅ FLYTTET ALT ANDET

Er billardbord ikke det eneste du ønsker at flytte, står vi naturligvis også til rådighed. har erfaring med at flytte for både private og erhverv, såvel som andre tungløft genstande.

Saml hele din flytning med VIKA-Flyt og få en nemmere, såvel som billigere flytteoplevelse.

Vi kan vejlede dig i hele processen, men giver også gerne gode gratis flyttetips.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på