Effektivt og professionelt flyttefirma på Vestegnen

VIKA-flyt er et professionelt flyttefirma, der er på en ambitiøs mission. Det er nemlig vores ønske at blive det foretrukne flyttefirma Vestegnen og de omgivende områder.

Derfor tilbyder vi vores services til indbyggere i og fra Vestegnen. Hvad enten du skal flytte til eller fra Vestegnen, kan vi assistere dig i en sikker og effektiv flytning. Vi har nemlig forståelse for, at mange mennesker oplever en flytning som en kaotisk periode, fordi der er så meget, der skal gøres og holdes styr på.

Har du brug for hjælp til din flytning, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf.61 24 24 24 eller udfylde kontaktformularen lige til højre.

Hos VIKA-flyt har vi heldigvis mange års erfaringer med flytninger, og derfor kan vi være med til at gøre din flytning gnidningsfri og professionel.

Du vil derfor opleve et højt serviceniveau, når du vælger vores flyttemænd som dine partnere i forbindelse med en flytning til eller fra Vestegnen.

Blandt andet sender vi gerne en af vores dygtige konsulenter ud for at besigtige din opgave, så vi kan give dig et godt og helt uforpligtende tilbud på en flytning på Vestegnen.

Hvad kan vi sørge for?

 • Nedpakning af dit hjem (Flyttekasser, Flyttetæpper, Bobleplast, silkepapir)
 • Sikker transport fra A-B
 • Udpakning af dine ejendele
 • Opsætning af lamper mm.

Det er selvfølgelig helt gratis at få et tilbud og op til dig, om du ønsker at tage imod det eller ej. Hvad enten du skal flytte til eller fra Vestegnen, står vi hos VIKA-flyt klar til at gøre flytningen til en så god oplevelse for dig som muligt.

Hvilke byer dækker Vestegnen over?

De fleste danskere kender nok betegnelsen ”Vestegnen”. Vestegnen kendes også som Den københavnske vestegn og dækker over et område vest for København.

Normalt defineres området som værende udgjort af kommunerne:

 • Rødovre
 • Hvidovre
 • Glostrup
 • Brøndby
 • Albertslund
 • Vallensbæk
 • Ishøj
 • Greve
 • Høje-Taastrup

Fælles for disse kommuner og byer er det, at de alle var en del af det tidligere Københavns Amt. Nogle gange varierer det dog lidt afhængigt af konteksten, præcis hvilke områder, der betegnes med Vestegnen.

Vestegnen er kendt for at være et område med smuk natur og både havne- og strandliv samt en række attraktioner, blandt andet ARKEN i Ishøj og Middelalderbyen i Brøndby.

Vestegnen har desuden en højere procentdel indbyggere med anden etnisk baggrund end dansk end mange andre områder i Danmark.

Flytning i Vestegnen – med service i verdensklasse

De fleste kan pakke ting i kasser og køre dem fra ét sted til et andet.

Det er vores professionalisme og service, der gør, at vi er det oplagte valg, når du skal flytte. For eksempel tager vi imod både store og små opgaver for alle slags kunder, hvad enten det er privatkunder eller erhvervskunder.

Vi har desuden mulighed for at udføre store flytninger med tunge løft, fx klaverflytning, pengeskabe, industrimaskiner og lignende.

Uanset hvad vi skal flytte, sørger vi for at være grundige og forsigtige. På den måde kan vi undgå at gøre skade både på møbler og omgivelser.

VI ER GODT FORSIKRET

Skulle der alligevel mod forventning gå noget galt, er vi godt forsikret.

Vi har nemlig tegnet en række forsikringer hos et af Nordens allerstørste forsikringsselskaber, Codan, så vi kan erstatte dine ting og sager, hvis vi kommer til at gøre skade på dem.

På den måde kan du være helt tryg ved at lade vores professionelle og specialuddannede flyttefolk håndtere dine ting under flytningen.

Som noget særligt tilbyder vi også opbevaringsmuligheder.

Hvis du ikke har plads til alle dine ting af den ene eller anden grund, kan du for en billig pris få opbevaringsplads hos os i tørre, overvågede og sikre opbevaringsrum.

Derfor synes vi godt, vi kan tillade os at sige, at vores service i forbindelse med flytninger er lidt ud over det sædvanlige.

RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du skal flytte til eller fra Vestegnen, kan du altså roligt sætte vores dygtige flyttemænd på opgaven og forberede dig på en effektiv og professionel flytning med fokus på god service fra start til slut.

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på [email protected] og vi finder en løsning der passer dig.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på