Professionel rådgivning om din flytning

Når du vælger VIKA-flyt som dit foretrukne flyttefirma, får du altid overblik over hele din flytning.

Inden selve flytningen kommer vores flyttekonsulent ud til dig eller din virksomhed med et tilbud og planlægger hele flytteforløbet fra A til Z – lige fra nedpakning og koordinering til transport.

Læs mere om fordelene ved at lade VIKA-flyt stå for din flytning her på siden, eller kontakt os, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende flyttetilbud fra vores friske flyttekonsulent.

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt. Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på [email protected], og vi finder en løsning, der passer dig.

Kom i gang nu

UNDGÅ KEDELIGE OVERRASKELSER MED VORES FLYTTEKONSULENT

Har du prøvet at flytte før, kender du det sikkert godt. Flyttekasser og møbler står sirligt pakket og klar til afgang, traileren er lejet på den lokale tankstation, og en håndfuld af dine venner er troppet op for at agere freelance-flyttemænd – selvfølgelig mod det obligatoriske flyttehonorar: pizza og øl.

Med andre ord har du styr på alle faktorer, der skal gøre din flytning til en succes.

Desværre ender vision og virkelighed med at være hinandens modsætninger. Du har undervurderet omfanget af flytningen. I er ganske enkelt for få hænder, og dét, der kun skulle tage en eftermiddag, ender med at stjæle hele dagen – til stor frustration for både dig og dine venner.

Vil du undgå den slags kedelige overraskelser?

Så lad VIKA-flyts professionelle flyttekonsulent give dig et skarpt overblik over din flytning.

I VIKA-flyt har vi mange års erfaring fra flyttebranchen, og vi kan derfor altid give et realistisk estimat af omfanget af lige netop din flytning – uanset du skal bruge os til en privatflytning eller en erhvervsflytning.

Vores flyttekonsulent besøger dig og danner sig et overblik over omfanget af din flytning. Det giver både os og dig et realistisk estimat.

SÅDAN HJÆLPER VORES FLYTTEKONSULENT DIG TRYGT GENNEM DIN FLYTNING

  • Om vi skal bruge én eller flere flyttebiler til flytningen
  • Hvor mange flyttemænd, vi skal bruge under flytningen
  • Om der er behov for særligt flytteudstyr – for eksempel i forbindelse med tunge løft
  • Hvor lang tid flytningen kommer til at tage
  • Hvor meget flytningen kommer til at koste

Mangler du flyttekasser til din flytning, sørger vores flyttekonsulent for, at du får det nødvendige antal flyttekasser leveret til døren. Vi stiller gratis flyttekasser til låns, men du kan også købe flyttekasser af os til en god pris.

Flytter du til noget mindre, kan vores flyttekonsulent også hjælpe dig med at vurdere, om du har plads til alt dit habengut på din nye adresse, eller du har brug for midlertidig sikker opbevaring hos VIKA-flyt.

Dermed undgår du overraskelser i forbindelse med din flytning – både økonomiske og tidsmæssige.

KONTAKT VORES FLYTTEKONSULENT FOR ET TILBUD

Vil du undgå bekymringer og kedelige overraskelser under din flytning?

Så ring til VIKA-flyts flyttekonsulent på 61 24 24 24, og lad os koordinere din flytteproces.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på