Flyttefirma Nordsjælland

Har du brug for et flyttefirma Nordsjælland? Hos VIKA-flyt, står vi klar til at hjælpe dig med at flytte fra A-B. Dermed behøver du ikke bekymre dig om det tunge arbejde, men kan derimod have fokus på de lidt lettere praktiske ting.

Giv os på tlf. 61 24 24 24, eller send en mail til info@vika-flyt.dk, så finder vi i fællesskab en løsning, der passer dig og dine behov.

LEVERING TIL AFTALT TID
SERVICEMINDET TEAM
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
FLEKSIBLE OG BILLIGE

Hvorfor skal du vælge VIKA-flyt som dit foretrukne flyttefirma Nordsjælland?

Hos VIKA-flyt, har vi mange års erfaring med både store og små flytninger. Du er derfor garanteret, at vi kan klare din flytning, uanset hvad du har brug for. Vi flytter på hele Sjælland, og gerne Jylland, hvis du har behov for det.

For os er det vigtigt, at din flytning forbliver overskuelig, og ikke er en periode du vil huske tilbage på, fyldt med stress.

En flytning kan nemlig virke meget stressende. Dog fortæller vores erfaring os, at med hjælp fra et kompetent flyttefirma, er det muligt at gøre oplevelsen til en positiv en af slagsen.

Som flyttefirma Nordsjælland, hjælper vi derfor dig gennem hele processen.

Vi kan derfor både sørge for:

  • Afmontering og nedpakning af dit hjem
  • Gratis udlejning af flyttekasser
  • Gratis brug af bobleplast og lignende.
  • Flytning fra A-B
  • Udpakning af dit nye hjem

Godt forsikret flyttefirma

Uheld kan ske for alle. Med mange års erfaring i flyttebranchen kender vi til risikoen, omend, vi kun har kompetente og dygtige flyttefolk ansat. Derfor har vi valgt at have forsikring ved et af Nordens tre største forsikringsselskaber, nemlig Codan. Herunder har vi tegnet forsikringer, der dækker lige fra skader på jeres ejendele, til skader på lokaler eller bygninger. Du kan læse mere om vores forsikring her.

Derudover er vi medlem af DTL, som også fungerer som en forsikring.

Privat - eller erhvervsflytning?

Hos VIKA-flyt, hjælper vi dig, hvad end det er privat -eller erhvervsflytning. Vi kan derfor også hjælpe jer, der har brug for at få flyttet store kontorer. Det gør vi ved at tilbyde jer at flytte i weekender, helt uden ekstra omkostninger. På den måde taber i ikke arbejdsfortjeneste, ved at skulle bruge arbejdsugens dage på at flytte lokaler.

Hvis du har spørgsmål til en flytning, eller bare gerne vil have et tilbud, er du velkommen til at ringe på tlf. 61 24 24 24, eller sende en mail til info@vika-flyt.dk, så finder vi en måde at hjælpe dig på bedst mulig vis.

Ekstra ydelser vi kan hjælpe dig med

Nogle gange, er det ikke altid, at man flytter fra småt til stort. Det kan også være den anden vej rundt, og i en sådan situation kan problemer med opbevaring opstå. Hos VIKA-flyt, kan vi derfor også tilbyde sikker opbevaring for dine ejendele, hvis du har pladsmangel.

...derudover kan vi også hjælpe, hvis du har særligt tunge ting der skal løftes, det kan enten være et behov for; pengeskabsflytning, klaverflytning eller maskinflytning.

Ring og få et uforpligtende tilbud fra dit flyttefirma Nordsjælland

Har du spørgsmål eller er nysgerrig efter at vide mere, er du mere end velkommen til at give os et kald, på tlf. 61 24 24 24,, eller sende en mail til info@vika-flyt.dk, så finder vi i fællesskab et fuldstændig uforpligtende tilbud, der passer til dig og dine behov.

LEVERING TIL AFTALT TID
|
SERVICEMINDET TEAM
|
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
|
FLEKSIBLE OG BILLIGE
 

Kontakt info

Roskildevej 5 2.
2620 Albertslund
61242424
info@vika-flyt.dk