Dit flyttefirma i Nordsjælland

Har du brug for et flyttefirma Nordsjælland?

Hos VIKA-flyt står vi klar til at hjælpe dig med en tryg og tillidsvækkende flytning. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om at få lange arme – ligesom du ikke skal frygte for dårlige undskyldninger fra vennerne, der måske ikke lige synes, at pizza og lunkne dåseøl er betaling nok for at slæbe alle dine møbler fra A til B.

Vi kommer som aftalt – og vi går ikke, før den sidste flyttekasse er på plads. VIKA-flyt holder til i Albertslund, men vi udfører flytteopgaver på hele Sjælland – og Nordsjælland er selvfølgelig ingen undtagelse. Vi flytter i Hillerød, Hørsholm og Helsingør såvel som i Fredensborg, Frederikssund og Frederiksværk – og alle andre byer i det nordsjællandske.

Giv os et kald på tlf. 61 24 24 24, send en mail til [email protected], eller skriv til os i kontaktformularen → hvis du ønsker professionel hjælp til din flytning – så finder vi i fællesskab en løsning, der passer dig og dine behov.

HVORFOR VÆLGE VIKA-FLYT SOM DIT FLYTTEFIRMA NORDSJÆLLAND?

En flytning kan være både fysisk og mentalt udmattende. Du skal pakke alle dine ejendele og dit indbo ned, finde transport, arrangere flyttehjælp og samtidig have overblik over hele processen – og det er bare et lille udsnit af det utal af praktiske og logistiske udfordringer, en flytning fører med sig.

Så hvorfor ikke overlade nogle af de mange bekymringer til et professionelt flyttefirma med mange års erfaring i flyttebranchen?

Hos VIKA-flyt har vi erfaring med både store og små flytninger – og vi taber aldrig overblikket over flytteprocessen. Du er derfor garanteret en flytning uden bekymringer, når du vælger os som dit flyttefirma i det nordsjællandske – uanset hvor store eller små krav, du stiller.

For os er det blot vigtigt, at din flytning forbliver overskuelig – og ikke omfattende. En flytning kan nemlig virke meget stressende. Dog fortæller vores erfaring os, at det er muligt at gøre oplevelsen til en positiv en af slagsen, når du får hjælp fra et kompetent flyttefirma.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal vælge VIKA-flyt som dit foretrukne flyttefirma i Nordsjælland eller ej? Så slå et smut forbi Trustpilot, og læs anmeldelser fra vores tilfredse kunder.

Hvad kan vi sørge for?

  • Afmontering og nedpakning af dit hjem
  • Gratis udlejning af flyttekasser
  • Gratis brug af bobleplast og lignende
  • Flytning fra A-B
  • Udpakning af dit nye hjem

TRYG FLYTNING I NORDSJÆLLAND – GODT FORSIKRET FLYTTEFIRMA

Hos VIKA-flyt tager vi altid alle forholdsregler for at sikre, at dine ejendele ikke kommer ud af flyttekassen i flere stykker, end de var, da du pakkede dem ned. Eller sagt med andre ord: Vi passer på dine ting, som var de vores egne.

Vi sørger derfor altid for:

  • Møbelbeskyttelse
  • Emballage
  • Møbelhund
  • El-møbel-elevatorer
  • El-sækkevogne

Skulle uheldet mod al forventning være ude, har vi tegnet forsikring, der dækker alt fra skader på dine ejendele til skader på lokaler eller bygninger. Derudover er vi medlem af DTL, som også fungerer som en forsikring. Dermed kan du trygt vælge VIKA-flyt som dit flyttefirma i Nordsjælland – uden at frygte for skader og ekstra udgifter.

ERHVERVSFLYTNING I NORDSJÆLLAND

Hos VIKA-flyt hjælper vi dig, hvad end det er privat- eller erhvervsflytning. Vi kan derfor også hjælpe til, hvis der er brug for at få flyttet store kontorer. Det gør vi ved at tilbyde flytning i weekender – helt uden ekstra omkostninger. På den måde undgår din virksomhed nedetid og tabt arbejdsfortjeneste.

Hvis du har spørgsmål til en flytning eller bare gerne vil have et tilbud, er du velkommen til at ringe på tlf. 61 24 24 24 eller sende en mail til [email protected] – så finder vi en måde at hjælpe dig på bedst mulig vis.

EKSTRA YDELSER VI KAN HJÆLPE DIG MED

Det er ikke altid, at man flytter fra småt til stort. Andre gange forholder det sig omvendt – og så er det ikke sikkert, at der er plads til kommoden eller det store spisebord.

Forvolder dit flytning pladsmangel, tilbyder vi også sikker opbevaring på vores lager.

Derudover kan vi også hjælpe, hvis du har særligt tunge ting, der skal løftes – for eksempel tilbyder vi pengeskabsflytningklaverflytning eller maskinflytning.

Står du overfor en flytning i andre dele af Sjælland, kan vi også hjælpe dig. For eksempel er vi også dit flyttefirma København.

FLYTTEFIRMA NORDSJÆLLAND PRISER – KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD FRA VORES FLYTTEKONSULENT

Skal vi være dit lokale flyttefirma i Nordsjælland – eller har du bare spørgsmål om vores services?

Du er mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 61 24 24 24 eller sende en mail til [email protected] – så finder vi i fællesskab et fuldstændigt uforpligtende tilbud med afsæt i dine behov og ønsker til din flytning.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på