FLYTTEFIRMA HVIDOVRE

VIKA-FLYT – DIT LOKALE FLYTTEFIRMA I HVIDOVRE

Står du og skal bruge et professionelt flyttefirma i Hvidovre – så er du landet det helt rigtige sted. 

VIKA-flyt har mere end 15 års erfaring, så uanset om du skal arrangere en privatflytning eller erhvervsflytning, så garanterer vi en hurtig og gnidningsfri flytning. Vi udnytter tiden effektivt, så både timeforbruget og din flyttepris er så lav som muligt. 

Vi flytter alt fra private hjem til kontorerflyglerpengeskabevaskemaskiner – og listen bliver ved. Vi er ikke bange for tunge ting, og vi har det helt rigtige udstyr til at flytte dem uden at få hold i ryggen. 

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på din flytning til, fra eller i Hvidovre. 

Der er mange gode grunde til at bruge VIKA-flyt, og scroller du længere ned, har vi samlet et overblik over, hvilke fordele der er ved at vælge vores flyttefirma. 

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Levering til aftalt tid

Serviceminded team

Sikker og forsikret flytning

Fleksible og billige

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

At flytte er meget mere end at rykke nogle papkasser fra A til B. Nogen foretrækker at gøre det meste selv, og andre vil gerne have hjælp til det hele, og derfor skræddersyer vi en flytteproces med dine behov i fokus. VIKA-flyt kan blandt andet hjælpe med: 

Mangler der en service på listen? Det kan sikkert godt lade sig gøre alligevel. Ring til os i dag på 61 24 24 24 – vores flyttekonsulenter er klar til at svare på alle dine spørgsmål omkring flytning. 

VI GØR DIN FLYTNING BILLIGERE

Det kan være en dyr fornøjelse at flytte, men når du vælger VIKA-flyt, er du sikker på, at der ikke er skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser i den samlede pris.

Du kan vælge mellem to forskellige prismodeller: en timepris eller en på forhånd fast aftalt pris. Kontakt vores flyttekonsulenter på enten 61 24 24 24 eller [email protected] – så hjælper de dig med at finde den billigste løsning. 

Der er tre gode (og gratis) grunde til, at din flytning bliver billigere, når du vælger VIKA-flyt:

FLYTTEEKSPERTER MED 15 ÅRS ERFARING

Med mere end 15 års erfaring har vi prøvet og set det meste. For nogen er en flytning starten på et nyt eventyr, for andre er det en stressende og uoverskuelig proces. 

Folk og flytninger er forskellige, og derfor er vores fornemste opgave at levere en fejlfri flytteservice i høj kvalitet for alle vores kunder. Vi sætter ærlighed og tillid højt, og du ved altid, hvor du har os. 

Lad os rykke dine ting, så du har ro, fokus og overskud til at krydse alle de andre ting af på huskelisten.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

VIKA-flyt har base i Albertslund, og er derfor lokalkendt i Hvidovre og på resten af Vestegnen. Vi glæder os til at hjælpe med din flytning. 

Ring til os på 61 24 24 24 eller send en mail på [email protected] og få et uforpligtende tilbud på din flytning. 

Vi tales ved!

61 24 24 24
Vi kontakter dig indenfor 24 timer
Få et Tilbud

Få et Tilbud