VIKA-FLYT – DIT LOKALE FLYTTEFIRMA I HVIDOVRE

Står du og skal bruge et professionelt flyttefirma i Hvidovre – så er du landet det helt rigtige sted. 

VIKA-flyt har mere end 15 års erfaring, så uanset om du skal arrangere en privatflytning eller erhvervsflytning, så garanterer vi en hurtig og gnidningsfri flytning. Vi udnytter tiden effektivt, så både timeforbruget og din flyttepris er så lav som muligt. 

Vi flytter alt fra private hjem til kontorerflyglerpengeskabevaskemaskiner – og listen bliver ved. Vi er ikke bange for tunge ting, og vi har det helt rigtige udstyr til at flytte dem uden at få hold i ryggen. 

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på din flytning til, fra eller i Hvidovre. 

Der er mange gode grunde til at bruge VIKA-flyt, og scroller du længere ned, har vi samlet et overblik over, hvilke fordele der er ved at vælge vores flyttefirma. 

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

At flytte er meget mere end at rykke nogle papkasser fra A til B. Nogen foretrækker at gøre det meste selv, og andre vil gerne have hjælp til det hele, og derfor skræddersyer vi en flytteproces med dine behov i fokus. VIKA-flyt kan blandt andet hjælpe med: 

  • Transport af møbler, flyttekasser og flyttelæs
  • Nedpakning – blandt andet i bobleplast, silkepapir og flyttekasser
  • Udpakning i dit nye hjem 
  • Opsætning af lamper mm. 
  • Sikker opmagasinering af dine ting

Mangler der en service på listen? Det kan sikkert godt lade sig gøre alligevel. Ring til os i dag på 61 24 24 24 – vores flyttekonsulenter er klar til at svare på alle dine spørgsmål omkring flytning. 

VI GØR DIN FLYTNING BILLIGERE

Det kan være en dyr fornøjelse at flytte, men når du vælger VIKA-flyt, er du sikker på, at der ikke er skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser i den samlede pris.

Du kan vælge mellem to forskellige prismodeller: en timepris eller en på forhånd fast aftalt pris. Kontakt vores flyttekonsulenter på enten 61 24 24 24 eller [email protected] – så hjælper de dig med at finde den billigste løsning. 

Der er tre gode (og gratis) grunde til, at din flytning bliver billigere, når du vælger VIKA-flyt:

  • Flyttekonsulenter: Vores gratis flyttekonsulenter kan hjælpe dig på både telefon og mail, når du skal planlægge din flytning – og vi sender dem også ud til din bolig eller virksomhed, så de kan besigtige og rådgive ordentligt, inden vi sammensætter et tilbud om fast flyttepris. 
  • Ansvarsforsikring: Skulle der opstå en skade på din bolig, dine møbler eller inventar, mens vi varetager din flytning, har vi en ansvarsforsikring, der dækker. Skulle uheldet være ude, står du ikke med en uventet ekstraregning.
  • Gratis flyttekasser: En dyr post i flyttebudgettet er flyttekasser – men dem kan du låne gratis hos os, når du vælger VIKA-flyt til din flytteopgave. Derfor er det en god idé at planlægge din flytning hos os i god tid, så du ikke når at købe dine flyttekasser – det er lidt træls at finde ud af, at du kunne have lånt dem gratis her.

FLYTTEEKSPERTER MED 15 ÅRS ERFARING

Med mere end 15 års erfaring har vi prøvet og set det meste. For nogen er en flytning starten på et nyt eventyr, for andre er det en stressende og uoverskuelig proces. 

Folk og flytninger er forskellige, og derfor er vores fornemste opgave at levere en fejlfri flytteservice i høj kvalitet for alle vores kunder. Vi sætter ærlighed og tillid højt, og du ved altid, hvor du har os. 

Lad os rykke dine ting, så du har ro, fokus og overskud til at krydse alle de andre ting af på huskelisten.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

VIKA-flyt har base i Albertslund, og er derfor lokalkendt i Hvidovre og på resten af Vestegnen. Vi glæder os til at hjælpe med din flytning. 

Ring til os på 61 24 24 24 eller send en mail på [email protected] og få et uforpligtende tilbud på din flytning. 

Vi tales ved!

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på