FLYTTEFIRMA MED MISSION OM AT BLIVE DIT FORETRUKNE

VIKA er et flyttefirma med effektivitet og flid i højsædet. Vi sikrer, at vores flytteaftaler altid matcher dine ønsker og behov – og derfor tilbyder vi også som en start at sende en gratis flyttekonsulent ud.

Vi anvender den seneste teknologi. Det sikrer, at du får en hurtig og effektiv flytning, hvor vi bruger tiden bedst muligt, og dermed kan give dig en god pris, sammen med høj kvalitet.

VIKA-flyt er et rutineret flyttefirma med 15 års erfaring indenfor transport og flytning

En effektivt udnyttelse af tiden medfører et lavt timeforbrug på flytningen og dermed en lavere flyttepris. Kort sagt er VIKA-flyt et moderne flyttefirma til lave priser.

Så hvad enten det drejer sig om kopimaskinerklavererflyglerpengeskabe eller industrimaskiner står VIKA-flyt klar med en hjælpende hånd. 

Hvorfor vælge VIKA-flyt som dit flyttefirma?

Gratis flyttekasser

Vi udlåner gratis flyttekasser hver søndag mellem 08 – 16:00 Ring og få et uforpligtende tilbud på din flytteopgave og hør nærmere om flyttekasser. Læs mere her.

Flyttekonsulent

Ønsker du at få et gratis tilbud på din flytning, kan du bestille en gratis og meget glad flyttekonsulent. Vores konsulenter kommer ud og planlægger flytningen ud fra dine behov. Læs mere her.

Opbevaring

Kan du ikke flytte til drømmeboligen med det samme, tilbyder vi opbevaring af dine ejendele i tørre sikrede rum til fast lav pris. Vi henter og bringer. Få flere informationer om opbevaring her.

Forsikring

Under flytningen er vi fuldt forsikret, så både flyttegods og mandskab er sikret under processen. Dine ejendele er derfor i gode hænder hos VIKA-flyt. Find de vigtigste informationer om vores forsikringsbetingelser her.

Levering til aftalt tid

Serviceminded team

Sikker og forsikret flytning

Fleksible og billige

61 24 24 24
Vi kontakter dig indenfor 24 timer
Få et Tilbud

Få et Tilbud