Klaverflytning

Et klaver er smukt og står pænt i mange stuer, men et klaver kan samtidig blive et problem, når man skal flytte. Et klaver er ikke kun tungt, men også uhandy og let at komme til at skramme. Derfor kan det godt betale sig at få professionel hjælp til klaverflytning. Hos VIKA-flyt tilbyder vi klaverflytning, hvor vi med vores professionelle medarbejdere og udstyr får flyttet dit klaver sikkert og nænsomt.

Klaverflytning med nænsom behandling

Vi ved, at klaverer er lette at komme til at skade i forbindelse med en klaverflytning, og samtidig har de også ofte en affektionsværdi for ejeren. Derfor behandler vi altid klavererne, som var de vores egne. Skulle der mod forventning gå noget galt, er vores firma dækket af en af Danmarks bedste forsikringer. Derfor kan du føle dig forvisset om, at dit klaver er i sikre hænder, når du overlader klaverflytningen til os.

Vi klarer tunge løft

Vi har stor erfaring med tunge løft, hvor vi som flyttefirma må træde til, når det bliver for tungt for én mand. Det betyder, at vi ud over klaverflytning også tilbyder flytning af kopimaskiner, statuer, billardborde og meget andet. Har du spørgsmål eller vil du bestille en klaverflytning, kan du altid kontakte os