FLYTTEFIRMA RØDOVRE

Er du på udkig efter et flyttefirma i Rødovre?

VIKA-flyt har adresse i Albertslund, og vi er dit lokale flyttefirma på Vestegnen – og Rødovre er selvfølgelig ingen undtagelse. Vi sørger for, at du får en effektiv og sikker flytning uden bekymringer – uanset om du skal flytte til, fra eller lokalt i Rødovre.

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt. Kontakt os på tlf. 61 24 24 24, eller skriv til os i kontaktformularen – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din flytteopgave.

Kontakt os, eller læs videre ↓ og bliv klogere på dine fordele ved at overlade din flytning til os.

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Levering til aftalt tid

Serviceminded team

Sikker og forsikret flytning

Fleksible og billige

VIKA-FLYT – DIT LOKALE FLYTTEFIRMA RØDOVRE

Som flyttefirma på Vestegnen har vi masser af kunder i Rødovre – både fra- og tilflyttere og dem, der flytter fra ét til et andet sted i Rødovre.

Vi forstår da også godt, hvorfor mange vælger at slå sig ned i Rødovre. Her er man tæt på både natur og storby, ligesom der altid er masser af aktiviteter lige i nærheden. Indkøbscentret Rødovre Centrum tilbyder for eksempel indkøbsmuligheder til alle behov – og kan man alligevel ikke få afløb for sin købetrang i lokalområdet, er der ikke langt til det centrale København.

Er du mere til natur og ro end shopping og jag, behøver du dog ikke tage udenbys. Tag for eksempel en afslappende tur rundt om Damhussø, som er et yndet rekreativt område for mange lokale i Rødovre, Valby og Vanløse.

Der er altså masser af gode grunde til at forankre rødderne i Rødovre. Uanset hvilken grund du har til at bosætte dig i lokalområdet, er én ting dog sikker: At VIKA-flyt er et flyttefirma med ambitioner, der er til at tage at føle på: Vi vil være dit foretrukne flyttefirma i Rødovre – og i resten af Storkøbenhavn for den sags skyld.

Derfor udfører vi alle opgaver med omhu og respekt for dine ejendele, som var det vores egne – uanset om du skal have flyttet et flygel, du skal flytte til et nyt hjem, eller det er på tide at rykke din virksomhed til større lokaler.

TROVÆRDIG FLYTTESERVICE UDEN BEKYMRINGER

Vi ved af erfaring, at det kan være uoverskueligt at flytte – og at en flytning kan involvere mange bekymringer og følelser. Derfor arbejder vi altid ud fra følgende kerneværdier:

Det betyder først og fremmest, at vi allerede fra start af giver dig et overblik over hele flytteprocessen – lige fra det første uforpligtende tilbud til den sidste flyttekasse er på plads og pakket ud.

Når du vælger os som dit flyttefirma Rødovre, skal der ikke være nogle ubehagelige overraskelser. Derfor starter et samarbejde med VIKA-flyt altid med et uforpligtende besøg fra vores flyttekonsulent. Det sikrer, at vi altid arbejder ud fra dine eller din virksomheds behov.

Alle vores biler er udstyret med GPS, så vi ikke risikerer at bruge ekstra tid og omkostninger på at køre omveje. Vi vil være dit troværdige flyttefirma i Rødovre, og derfor stræber vi altid efter, at du ikke støder på nogle overraskelser undervejs i flytteprocessen – hverken praktiske, logistiske eller økonomiske.

SOM KUNDE HOS VIKA-FLYT FÅR DU DESUDEN FØLGENDE FORDELE:

V er desuden medlem DTL – Danske Vognmænd. Det er din forsikring for organiseret vognmandskørsel, der efterlever såvel den gældende lovgivning som alle kvalitetskrav i branchen.

Er du stadig en smule skeptisk ved at vælge VIKA-flyt som dit lokale flyttefirma i Rødovre – og tøver du derfor med at ty til telefonen eller tasterne? Så kig forbi Trustpilot, og læs et lille udvalg af udtalelser fra vores mange tilfredse kunder.

Se video

DÉT TILBYDER VI SOM DIT FLYTTEFIRMA I RØDOVRE

Når du vælger VIKA-flyt som dit foretrukne flyttefirma i Rødovre, får du service på dine præmisser. I praksis betyder det, at du selv bestemmer, om vi blot skal hjælpe til med selve transporten, eller vi skal klare alt fra levering af flyttekasser og nedpakning til transport og udpakning.

Vi tilbyder:

Dermed får du samlet alle dine behov for flytning og transport hos ét og samme firma, når du er kunde hos VIKA-flyt.

KONTAKT OS FOR ET TILBUD ELLER PRIS PÅ DIN FLYTNING

Skal vi være dit flyttefirma i Rødovre? Kontakt os allerede i dag på tlf. 61 24 24 24, og få et uforpligtende besøg af VIKA-flyts flyttekonsulent – så sammensætter vi et tilbud, der matcher lige netop dine behov.

Som udgangspunkt arbejder vi ud fra de timepriser, du kan se her → men i særlige tilfælde kan vi godt give en fast pris på din flytning.

FLYTNING PRISER – DET KOSTER DIN FLYTNING I RØDOVRE

Mandag – fredag (08:00 – 18:00)
1 flyttemand med mellem flyttebil: 550 kr. pr time
2 flyttemænd med mellem flyttebil: 1000 kr. pr. time
3.flyttemænd med mellem flyttebil: 1350 kr. pr. time

1 flyttemand med stor flyttebil: 650 kr. pr time
2 flyttemænd med stor flyttebil: 1200 kr. pr. time
3 flyttemænd med stor flyttebil: 1550 kr. pr time

61 24 24 24
Vi kontakter dig indenfor 24 timer
Få et Tilbud

Få et Tilbud