DERFOR SKAL DU VÆLGE VIKA-FLYT SOM DIT FLYTTEFIRMA I HILLERØD

Søger du et flyttefirma i Hillerød eller omegn? Så er du landet det helt rette sted.

VIKA-flyt tilbyder flytning og transport for private og virksomheder på det meste af Sjælland – og Hillerød er selvfølgelig ingen undtagelse. Vi holder til i Albertslund, men vi kan nemt og hurtigt komme til dig, hvis du skal flytte til, fra eller lokalt i det nordsjællandske.

Kontakt os i kontaktformularen → eller på 61 24 24 24 for et uforpligtende tilbud på din flytning.

DERFOR SKAL DU VÆLGE VIKA-FLYT SOM DIT FLYTTEFIRMA I HILLERØD

Men hvad får du egentlig ud af at vælge os som dit foretrukne flyttefirma i Hillerød? Vi kan i hvert fald komme i tanke om en håndfuld fordele for dig.

Sikker flytning med respekt for dine genstande ✓
Hos VIKA-flyt bliver du først og fremmest mødt af erfarne flyttemænd i fysisk god form. Alle vores ansatte har desuden viden om, hvordan de nemmest kan flytte dine genstande fra A til B – uanset hvor tunge eller skrøbelige genstande du har.

Vi sørger selvfølgelig også for emballage og møbelbeskyttelse, hvis det bliver nødvendigt. Skulle uheldet mod al forventning være ude, er vi selvfølgelig fuldt forsikrede.

Du kan altså roligt overlade dine flytteopgaver og ejendele i hænderne på vores ansatte – uden at skulle frygte for ridser i kommoden eller smadrede rødvinsglas.

Skræddersyet flytning med fokus på dine behov ✓
Vi ved, at det kan være overvældende at skulle flytte. En flytning handler ikke bare om at rykke sine møbler fra det ene sted til det andet. Der er ofte også en masse følelser involveret i en flytning.

Hos VIKA-flyt bliver du derfor ikke bare mødt af flyttemænd, der kan køre dine ting fra dit gamle hjem til dit nye. Når du kontakter os, tilbyder vi altid at sende en flyttekonsulent ud til dig. Det sikrer en skræddersyet flytning med fuldt fokus på dine behov – og dermed en mindre stresset flytteproces.

Flytning til den aftalte tid og pris – uden overraskelser undervejs ✓
I VIKA-flyt har vi en klar målsætning om at blive dit foretrukne flyttefirma Hillerød – og i alle andre byer på Sjælland for den sags skyld. Derfor er tillid, service og kvalitet integrerede nøgleord i virksomheden.

I praksis betyder det, at vi holder, hvad vi lover – både med hensyn til kvalitet, tid og pris. Derfor er alle vores biler udstyret med GPS. Det sikrer, at vi altid kommer hurtigst muligt fra A til B – uden forsinkelser, omveje og højere priser.

Gratis flyttekasser ✓
Når du kontakter os med behov for et flyttefirma i Hillerød, får du ikke kun hjælp til selve flytningen. Vi har også alt i emballage til flytningen – fra silkepapir og bobleplast til flyttetæpper.

Som kunde hos VIKA-flyt får du desuden gratis lån af flyttekasser med i prisen, ligesom du kan købe flyttekasser af os til særdeles konkurrencedygtige priser.

> Læs mere om gratis flyttekasser her.

Du får med andre ord masser af fordele ved at kontakte os, når du skal bruge et flyttefirma Hillerød. Tøv derfor ikke med at ringe på 61 24 24 24 for et uforpligtende tilbud.

Dét tilbyder vi – flytning, transport og opbevaring

Som kunde hos VIKA-flyt er der stort set ingen grænser for, hvad du kan få flyttet. Vi udfører både privatflytning og erhvervsflytning, ligesom vi tilbyder alt fra klaverflytning og flygelflytning til transport af møbler.

Har du en transportopgave, der ikke lige har med flytning at gøre, kan vi også hjælpe. Vi har en større flåde af biler i alle størrelser for altid at kunne hjælpe dig med dine opgaver – uanset hvor små og beskedne eller store og besværlige de er.

Vi tilbyder også sikker opbevaring, hvis du har brug for et sted til at opbevare dine ting – for eksempel hvis du flytter til noget mindre og ikke helt har bestemt dig for, hvad der skal ske med de ting, du ikke har plads til.

Vi er altså mere end blot et flyttefirma. Vi er en servicevirksomhed, der udfører alt fra flytteopgaver og opbevaring til større transportopgaver. Dermed får du samlet alle dine behov for kvalitetsbevidst transport og service hos én og samme virksomhed.

KONTAKT VIKA-FLYT FOR SPØRGSMÅL OG PRISER

Er du på udkig efter et pålideligt flyttefirma Hillerød? Kontakt os på 61 24 24 24 for et uforpligtende tilbud og et besøg fra vores flyttekonsulent.

Vi glæder os til at høre fra dig – og til at hjælpe dig godt på plads i dit nye hjem.

> Læs om vores priser her.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på