BILLIGT FLYTTEFIRMA KØBENHAVN

Søger du et billigt flyttefirma – og stiller du samtidig høje krav til kvalitet og service?

Hos VIKA-flyt går høj kvalitet og lave priser hånd i hånd. Vi er et erfarent flyttefirma, som tilbyder både privatflytning og erhvervsflytning – og vi gør det altid til konkurrencedygtige priser og med kvaliteten i centrum.

Vi har adresse i Albertslund, men vi flytter for private, virksomheder og offentlige institutioner i hele Hovedstadsområdet. Kontakt os derfor endelig, hvis du har behov for et professionelt men billigt flyttefirma i København.

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på [email protected], og vi finder en løsning, der passer dig.

VIKA-FLYT – BILLIGT FLYTTEFIRMA MED HØJE KVALITETSKRAV

VIKA-flyt er et flyttefirma med mange års brancheerfaring. Her møder du et dedikeret hold af flyttemænd med kundeservice, klar kommunikation og kvaliteten i centrum.

Derfor kan du som kunde hos os altid regne med at få løst alle dine behov for flytning og transport – uanset om du bare skal have flyttet dit habengut fra dit gamle hjem til dit nye, eller du har behov for professionel hjælp til alt fra nedpakning og koordinering til transport og udpakning på din nye adresse.

Vi står nemlig klar med energi og engagement til at få din flytning og dine ejendele sikkert i mål. Og har du brug for sparring og rådgivning, tilbyder vi også det.

Og så får du det hele til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi vil nemlig være dit kvalitetsbevidste og billige flyttefirma i København. Det er da heller ikke uden grund, at vores kunder roser både vores service og vores priser på Trustpilot.

PRISER PÅ VORES FLYTTESERVICE

Så hvad koster en flytning hos VIKA-flyt?

Det afhænger af dine krav samt omfanget af opgaven, da vi arbejder ud fra følgende faste timepriser:

Mandag – fredag (06:00 – 17:00)

1 Flyttemand med mellem flyttebil: 680 kr. pr time
2 Flyttemænd med mellem flyttebil: 1000 kr. pr time
3 Flyttemænd med mellem flyttebil: 1500 kr. pr time

1 Flyttemand med stor flyttebil: 810 kr. pr time
2 Flyttemænd med stor flyttebil: 1300 kr. pr time
3 Flyttemænd med stor flyttebil: 1800 kr. pr time

 

Vores flyttekonsulent giver dog gerne et realistisk overslag på prisen på lige netop din flytning, så du undgår ubehagelige overraskelser. Du kan læse meget mere om VIKA-flyt og vores priser her.

FÅ FLYTTEKASSER OG FORSIKRING MED I PRISEN

Det kan godt være, at vores priser er lave. Men det betyder ikke, at du får en skrabet service, når du vælger os som dit foretrukne, billige flyttefirma i København.

Du får for eksempel gratis flyttekasser med i prisen, når VIKA-flyt klarer din flytning. Vi tilbyder sågar at levere flyttekasserne lige til døren mod et mindre honorar. Dermed slipper du for turen ned til det lokale byggemarked, ligesom du slipper for at slæbe kasserne ind og ud af bilen.

Som en ekstra service er en flytning hos VIKA-flyt altid fuldt forsikret. Vi har tegnet forsikring hos et af Nordens største forsikringsselskaber, som dækker skader på både inventar og lokaler. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om ekstra udgifter, hvis noget mod al forventning skulle gå galt under flytningen.

Du får med andre ord det hele med i prisen hos VIKA-flyt. Vi mener nemlig ikke, at du skal gå på kompromis, bare fordi du foretrækker et billigt flyttefirma.

FÅ EN PRIS PÅ DIN FLYTNING – DET ER GANSKE UFORPLIGTENDE

Vil du i kontakt med et billigt flyttefirma i KBH, sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål på 61 24 24 24 eller [email protected] – uanset om du har spørgsmål om priser på din flytning, eller du ønsker rådgivning fra vores flyttekonsulent.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på