Klaverflytning

Står du og skal have flyttet enten et klaver eller et flygel? Hos Vika-flyt ved vi hvor skrøbelige klaverer og flygler er. Derfor tilbyder vi at flytte dit flygel eller klaver skånsomt og med omtanke.

Ring til os idag på tlf. 61 24 24 24, eller smid en mail på info@vika-flyt.dk, og vi finder en løsning, så du trygt kan lade os varetage din klaverflytning.

LEVERING TIL AFTALT TID

SERVICEMINDET TEAM

SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING

FLEKSIBLE OG BILLIGE

Fordele ved at bruge Vika-flyt til din klaverflytning

Erfaringen der gør forskellen

Klaverer og flygler er både tunge og skrøbelige. De skal løftes og flyttes nænsomt, for ikke at komme til skade. Det er ikke ualmindeligt, at klaverer skal stemmes efter en flytning, oftest pga. manglende forsigtighed under klaverflytningen.

VIKA-Flyt har i mange år flyttet store og tunge klaverer og flygler med stor succes, og uden at de har taget skade hverken på udseende eller lyden. Men vigtigst af alt er, at både klaverer og flygler er hverken handy eller mobilt af flytte rundt på. Slet ikke ned af trapper.

Det kræver mere end to personer, men også hjælpemidler som støtteseler og koordinering.
Alt dette får du, hvis du ringer til VIKA-flyt, når du skal have flyttet dit klaver. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig, på bedst mulig vis.

Giv os et kald på tlf. 61 24 24 24, og vi flytter dit klaver – sikkert og skånsomt.

Klaverflytning med nænsom behandling

Vi ved, at klaverer har nemt ved, at komme til at skade i forbindelse med en klaverflytning. Samtidig har de også ofte en affektionsværdi for ejeren. Derfor behandler vi altid klavererne, som var de vores egne. Skulle der mod forventning gå noget galt, er vores firma dækket af en af Danmarks bedste forsikringer.

Derfor kan du føle dig forvisset om, at dit klaver er i sikre hænder, når du overlader klaverflytningen til os. Vi er medlem af Danske Vognmænd, hvilket er din forsikring om at vi gør et godt stykke arbejde.

Hjælp til andre tunge løft?

Udover at flytte dit klaver, står vi også klar når det ikke kun er klaveret der skal transporteres. Vi hjælper nemlig også dig der har brug for hjælp til løft af:

Har du spørgsmål?

Vi har stor erfaring, når det kommer til tunge løft og ved, at man som ene mand, ofte ikke kan klare opgaven alene. Har du dog nogle spørgsmål, er du velkommen til at give os et kald. Vi skal gøre vores bedste for at imødekomme dine behov og ønsker.

Kontakt på enten:
Tlf. 61 24 24 24,
Email info@vika-flyt.dk

LEVERING TIL AFTALT TID
|
SERVICEMINDET TEAM
|
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
|
FLEKSIBLE OG BILLIGE

 

 

 

Kontakt info

Roskildevej 5 2.
2620 Albertslund
61242424
info@vika-flyt.dk

 

Vi kontakter dig indenfor 24 timer
BLIV KONTAKTET