Privatflytning København

Privatflytning i hele København

Få styr på din flytning med VIKA-flyt privatflytning København. Vi er et professionelt flyttefirma, der kan klare alle typer af flytninger.

Har du brug for at låne flyttekasser? Skal du have hjælp til at afmontere IT-udstyr eller møbler?  Og skal det monteres igen? Eller skal dine ting blot køres fra gammel til ny adresse?

I VIKA-flyt vælger du en aftale, der matcher dit behov. Hvad end du vælger, lægger vi skulderen til gennem hele flytningen.

Send os en besked i kontaktformularen og få et tilbud på privatflytning København  →

Du kan også ringe til os på 61 24 24 24

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på [email protected] og vi finder en løsning der passer dig.

HVORFOR VÆLGE VIKA-FLYT TIL DIN FLYTNING?

I VIKA-flyt har vi stort fokus på tryghed og effektivitet. Vi brænder for at hjælpe dig igennem din flytning, hvad end du har brug for det helt store flytteteam, eller bare et par enkelte hænder.

Skal du have flyttet et flygelen statue eller andet tungt gods, ligger vi inde med det nyeste udstyr, der kan transportere det trygt og sikkert frem.

Vi er et flyttefirma i København med mange års erfaring Hos VIKA-flyt har vi mange års erfaring med både små og store flytninger, for både private og virksomheder. Det har lært os, hvordan man bedst får en flytning til at forløbe så smertefrit som muligt.

Gennem årene har vi flyttet for et væld af rare privatpersoner, og et utal af spændende virksomheder som Georg Jensen, Louis Vuitton og Royal Copenhagen. Vi tror derfor også på, at vi kan hjælpe dig.

Derfor, kan du med fordel vælge VIKA-flyt som dit effektive flyttefirma i København, når du enten skal have hjælp til privatflytning eller erhvervsflytning.

Vi bestræber os efter at være det foretrukne flyttefirma i både København og hele Sjælland, men hjælper også med flytninger i hele Jylland. Dette gør også, at vi på daglig basis møder mange forskellige kunder, med mange forskellige behov. Flyttefirma københavn Vores erfaring fortæller os derfor også, hvor vigtigt det er, at imødekomme dine behov således, at du bliver glad og tilfreds.

Ring til os på tlf. 61 24 24 24, eller smid en mail på [email protected], og vi finder en løsning der passer til dine behov.

Påbegynd flytning!

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED FLYTNINGEN

Når du skal flytte, skal du først og fremmest tage kontakt til et flyttefirma København. Vælger du os som dine flyttemænd, vil vi starte samarbejdet med at vende din flytning med dig over telefonen.

Vi sender også gerne en flyttekonsulent ud til dit hjem, hvis du har behov for det.

I samtalen vil vi drøfte med dig, hvad din flytning kræver og hvad du ønsker hjælp til. Her finder vi bl.a. ud af, hvor mange flyttemænds hjælp, du skal bruge.

Det afhænger af, hvor meget der skal flyttes, om du har behov for enmandskørsel eller tomandskørsel.

NÅR DU SKAL VÆLGE DIT FLYTTEFIRMA…

Det er vigtigt, at du vælger et flyttefirma, der:

Har forsikringerne i orden
Det er alfa og omega, at dit flyttefirma har forsikringerne i orden. Det sikrer netop dig, at du får erstatning, hvis der imod forventning skulle ske noget med dine ting. Du kan læse mere om vores flytteforsikringer her.

Forstår vigtigheden af koordinering
Når du skal flytte i København, kan koordinering af flytningen spille en vigtig rolle. I VIKA-flyt er vi uddannet i projektledelse, og du vil derfor altid få en flyttekonsulent med øjne i nakken.

Kan hjælpe dig med alle dele af flytningen
Det er en god idé at sikre, at flyttemændene kan aflaste dig med lige præcis de ting, der dræner dit overskud.

FÅ ET GRATIS FLYTTETILBUD PÅ PRIVATFLYTNING KØBENHAVN

Skal vi ha´ en snak om privatflytning København?

Bliv ringet op af en af vores flittige flyttemænd ved at sende os en besked i kontaktformularen. Vi sidder også klar ved telefonen til at tale med dig på 61 24 24 24.

Læs lidt mere om alt dét, du skal huske, når du flytter.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på