Dit flyttefirma i Frederikssund

Har du brug for hjælp til en flytning i Frederikssund? Så står vi hos VIKA-flyt altid klar til at sørge for, det hele forløber så effektivt og problemfrit som muligt. 3600 Frederikssund er en stationsby beliggende i Nordsjælland med omkring 16.000 indbyggere. Byen er beliggende tæt ved Roskilde fjord og er en del af Frederikssund kommune. Frederikssund blev navngivet efter den siddende konge Frederik d. 3 i 1652, og senere fik byen købstadsrettigheder. Tidligere var Frederikssund ladeplads for det nærliggende Slangerup. Byen er i dag især kendt for det årlige Vikingespil, som udføres på et stort, udendørs teater.

Desuden er der J.F. Willumsens museum, hvor man kan se nærmere på de helt store værker fra en af Danmarks dygtigste kunstnere fra det moderne gennembrud. Derudover er det også værd at tage til Frederikssund Havn, der ligger tæt ved Vikingespillets scene og Frederikssunds vikingeboplads. Der er altså masser at komme efter i Frederikssund, ikke mindst den flotte natur omkring Roskilde fjord.

Læs mere om dit flyttefirma Nordsjælland her. 

Frederikssund flytning?

PROFESSIONELLE FLYTTEMÆND SOM DIN PARTNER

En flytning kan godt være en besværlig affære og en kaotisk tid, hvor der er meget, der skal gøres og holdes styr på. Hvis du ønsker at gøre denne tid lidt nemmere for dig selv, kan du med fordel vælge professionelle flyttemænd som din partner gennem hele forløbet. Hos VIKA-flyt er vi med dig fra start til slut, og vi hjælper ikke alene med at flytte dine ting, men vi arbejder også hårdt på, at få gjort det på en så effektiv og hurtig måde som muligt.

Det sørger vi blandt andet for at tale med vores enkelte kunder for at gennemskue deres individuelle behov, ligesom det også er en del af vores procedure altid at planlægge flytningen fra start til slut for at undgå forsinkelser og problemer undervejs. Vi har flere års erfaring med flytninger i Nordsjælland og Frederikssund, og derfor tror vi også på, at vi kan hjælpe dig med en lettere og mere gnidningsfri flytning.

VI KLARER ALLE OPGAVER

Hos VIKA-flyt ønsker vi at kunne imødekomme alle potentielle kunder. Derfor tager vi imod alle slags opgaver, både store og små, fra privatekunder og erhvervskunder. Hvad enten du ønsker at tømme hele huset eller blot rykke rundt på en tung maskine, kan vi hjælpe dig. Vores professionelle flyttemænd er nemlig specialiserede i tunge løft, hvilket betyder, at vi også kan hjælpe dig med de ting, som ikke normalt er til at rykke rundt på. Det gælder blandt andet kopimaskiner, tunge statuer, flygeler, arkivskabe og meget mere.

Hvis du har brug for hjælp fra et firma, der er gearet til det hele, er vi altså det oplagte valg. Vores flyttemænd er uddannede til det, de laver, og de går altid til opgaverne med den største seriøsitet. Kun på den måde kan vi sikre kvalitet i vores arbejde og undgå skader på kundens ting samt omgivelserne. Hvis du ønsker dig en effektiv og gnidningsfri flytning i Frederikssund, er vi de helt rette at vælge som din partner gennem hele forløbet.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på