Dit flyttefirma sjælland

Flytninger er en helt naturlig del af manges liv. Det kan være, at man skal flytte hjemmefra, flytte til et større hjem eller flytte af andre årsager. Uanset om det er for en periode eller længerevarende, medfører en flytning oftest store forandringer og kan forekomme kaotisk.

Derfor kan hjælp fra et professionelt flyttefirma være god en investering, da det giver dig muligheden for at fokusere på alt det andet, der også skal ordnes i forbindelse med en flytning.

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt. Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på info@vika-flyt.dk og vi finder en løsning der passer dig.

LEVERING TIL AFTALT TID
SERVICEMINDET TEAM
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
FLEKSIBLE OG BILLIGE

Et flyttefirma på SJælland med mange års erfaring

Hos VIKA-flyt har vi mange års erfaring med både små og store flytninger, for både private og virksomheder. Det har lært os, hvordan man bedst får en flytning til at forløbe så smertefrit som muligt.

Derfor, kan du med fordel vælge VIKA-flyt som dit effektive flyttefirma på Sjælland, når du enten skal have hjælp til privatflytning eller erhvervsflytning.

Vi bestræber os efter at være det foretrukne flyttefirma på hele Sjælland, men hjælper også med flytninger i hele Jylland. Dette gør også, at vi på daglig basis møder mange forskellige kunder, med mange forskellige behov. 

Vores erfaring fortæller os derfor også, hvor vigtigt det er, at imødekomme dine behov således, at du bliver glad og tilfreds.

Ring til os på tlf. 61 24 24 24, eller smid en mail på info@vika-flyt.dk, og vi finder en løsning der passer til dine behov.

Dét får du, hvis du vælger VIKA-flyt til at stå for din flytning:

  • Effektive medarbejdere
  • Højt serviceniveau
  • Professionel håndtering af dine ejendele
  • Gode priser

Udover dette, er vi medlem af DTL – Danske vognmænd, som er din forsikring om, at vi er et trygt og stabilt flyttefirma.

Hos VIKA-flyt sørger vi også for hele tiden at være godt forsikrede og dækket ind på alle områder. Derfor er vi forsikrede hos et af Nordens største forsikringsselskaber, Codan.

Her har vi tegnet en række forsikringer, der dækker eventuelle skader, vi kunne forårsage på inventar og andet under flytninger. Hvis du vil vide, hvad vores forsikring dækker, kan du læse mere om vores forsikringer her. Blandt andet tager vi ikke ansvar for de flyttekasser, som folk selv pakker eller skader i forbindelse med vores tilbud om opbevaring.

Vi tilbyder også services i form af

Der er ikke altid kun brug for hjælp, når almindelige ting skal flyttes fra A-B. Det er ofte at kunder enten har brug for ekstra plads, eller hjælp til løft af tunge ting. Derfor hjælper vi også med:
Derudover sender vi gladeligt en af vores dygtige konsulenter ud for at inspicere din opgave, sådan at vi kan give et fair og helt uforpligtende tilbud på din opgave. Det er vigtigt for os, at du fra start af har en klar idé om, hvad du som kunde kan forvente af os.
flyttefirma sjælland

Kontakt os nu og vi finder en løsning, der passer til dig

Hvis du står og mangler hjælp i form af enten flytning, opbevaring eller noget helt tredje, så er VIKA-flyt klar til at hjælpe. Det behøver nemlig ikke altid være under kaotiske omstændigheder, at du finder dig til rette i dit nye hjem. Du kan enten give os et kald på tlf. 61 24 24 24, eller sende en mail på info@vika-flyt.dk, så finder vi i fællesskab en løsning der passer til dig og dine behov.

LEVERING TIL AFTALT TID
|
SERVICEMINDET TEAM
|
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
|
FLEKSIBLE OG BILLIGE
 

Kontakt info

Roskildevej 5 2.
2620 Albertslund
61242424
info@vika-flyt.dk