Dit flyttefirma i Sjælland

Flytninger er en helt naturlig del af manges liv. Det kan være, at man skal flytte hjemmefra, flytte til et større hjem eller flytte af andre årsager. Uanset om det er for en periode eller længerevarende, medfører en flytning oftest store forandringer og kan forekomme kaotisk.

Derfor kan hjælp fra et professionelt flyttefirma være god en investering, da det giver dig muligheden for at fokusere på alt det andet, der også skal ordnes i forbindelse med en flytning.

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt. Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på [email protected] og vi finder en løsning der passer dig.

VORES PRISER PÅ FLYTTEMÆND

Uanset om du skal have flyttet et klaver eller et helt hjem, har vi i VIKA-flyt de helt rigtige flyttemænd til opgaven. Prisen afhænger derfor af flytningens omfang, hvor vi har en startpris på 450,- kroner – og herefter udregnes prisen efter en timetakst og eventuelt specialudstyr. Du kan se hele vores pristabel her.

Det er også muligt at aftale en fast pris på din flytning, og det skal aftales via vores flyttekonsulent. VIKA-flyts flyttekonsulent kan kontaktes på telefon 61 24 24 24 med et uforpligtende tilbud – naturligvis.

ET FLYTTEFIRMA PÅ SJÆLLAND MED MANGE ÅRS ERFARING

Hos VIKA-flyt har vi mange års erfaring med både små og store flytninger, for både private og virksomheder. Det har lært os, hvordan man bedst får en flytning til at forløbe så smertefrit som muligt.

Derfor, kan du med fordel vælge VIKA-flyt som dit effektive flyttefirma på Sjælland, når du enten skal have hjælp til privatflytning eller erhvervsflytning.

Vi bestræber os efter at være det foretrukne flyttefirma på hele Sjælland, men hjælper også med flytninger i hele Jylland. Dette gør også, at vi på daglig basis møder mange forskellige kunder, med mange forskellige behov. 

Vores erfaring fortæller os derfor også, hvor vigtigt det er, at imødekomme dine behov således, at du bliver glad og tilfreds.

Ring til os på tlf. 61 24 24 24, eller smid en mail på [email protected], og vi finder en løsning der passer til dine behov.

SJÆLLANDS BEDSTE PRISER PÅ FLYTNING

Søger du efter det flyttefirma på Sjælland med de bedste priser? Så behøver du ikke lede længere, for hos VIKA-flyt får du kompetent og erfaren flyttehjælp uden økonomiske overraskelser.

Grundprisen for vore flyttetransport er 450,- kroner, og derefter varierer timeprisen efter bilens størrelse og antallet af flyttemænd – og om der skal bruges specialudstyr til at flytte dine ejendele. 

Vores priser på flyttemand og flytning kan ses her. Er du i tvivl om, hvilken løsning, du skal vælge, kan vores flyttekonsulenter klar til at hjælpe dig på vej på telefon 61 24 24 24.

Du får meget mere end en flyttevogn og et ekstra sæt hænder, når du vælger VIKA-flyt som dit flyttefirma på Sjælland. Vores forsikringer dækker nemlig, hvis vores flyttemænd kommer til at ødelægge møbler eller lokaler under flytningen. Du kan derfor med ro i maven overlade opgaven til os – vi klarer altid opgaven med et smil og uden skjulte gebyrer. 

Det kan være en dyr fornøjelse at købe flyttekasser. Derfor kan du som en ekstra service låne gratis flyttekasser hos os, når du vælger VIKA-flyt til din flytning. Skal det være ekstra nemt, er der også mulighed for både at få leveret flyttekasserne og få hentet dem igen, når de er pakket ud i dit nye hjem. 

DÉT FÅR DU, HVIS DU VÆLGER VIKA-FLYT TIL AT STÅ FOR DIN FLYTNING:

  • Effektive medarbejdere
  • Højt serviceniveau
  • Professionel håndtering af dine ejendele
  • Gode priser

Udover dette, er vi medlem af DTL – Danske vognmænd, som er din forsikring om, at vi er et trygt og stabilt flyttefirma.

Hos VIKA-flyt sørger vi også for hele tiden at være godt forsikrede og dækket ind på alle områder. Derfor er vi forsikrede hos et af Nordens største forsikringsselskaber, Codan.

Her har vi tegnet en række forsikringer, der dækker eventuelle skader, vi kunne forårsage på inventar og andet under flytninger. Hvis du vil vide, hvad vores forsikring dækker, kan du læse mere om vores forsikringer her. Blandt andet tager vi ikke ansvar for de flyttekasser, som folk selv pakker eller skader i forbindelse med vores tilbud om opbevaring.

VI TILBYDER OGSÅ SERVICES I FORM AF

Der er ikke altid kun brug for hjælp, når almindelige ting skal flyttes fra A-B. Det er ofte at kunder enten har brug for ekstra plads, eller hjælp til løft af tunge ting. Derfor hjælper vi også med:Derudover sender vi gladeligt en af vores dygtige konsulenter ud for at inspicere din opgave, sådan at vi kan give et fair og helt uforpligtende tilbud på din opgave. Det er vigtigt for os, at du fra start af har en klar idé om, hvad du som kunde kan forvente af os.

KONTAKT OS NU OG VI FINDER EN LØSNING, DER PASSER TIL DIG

Hvis du står og mangler hjælp i form af enten flytning, opbevaring eller noget helt tredje, så er VIKA-flyt klar til at hjælpe. Det behøver nemlig ikke altid være under kaotiske omstændigheder, at du finder dig til rette i dit nye hjem. Du kan enten give os et kald på tlf. 61 24 24 24, eller sende en mail på [email protected], så finder vi i fællesskab en løsning der passer til dig og dine behov.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på