Hvorfor skal VIKA-flyt være dit Flyttefirma i Albertslund?

Søger du et flyttefirma Albertslund, der kan sørge for din flytning? Så behøver du ikke lede længere. Hos VIKA-flyt kan vi hjælpe dig, hvor end du skal flytte hen på Sjælland.

Giv os et kald på tlf. 61 24 24 24 eller send os en mail med dine tanker om din forestående flytning, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hos VIKA-flyt forstår vi, hvad det vil sige at være serviceminded. Med mange års erfaring som flyttefirma Albertslund ved vi, at det kan være en forvirrende og stressfuld proces at flytte. Vi kender vores plads og gør derfor vores for, at din flytning foregår så smertefrit som muligt.

Vi kan derfor sørge for både:

  • Nedpakning af dit hjem
  • Flyttekasser, silkepapir, flyttetæpper og bobleplast
  • Sikker transport fra A-B
  • Udpakning af dine ejendele
  • Opsætning af det du ønsker

Om du har brug for hjælp gennem hele processen eller bare selve flytningen, er op til dig. Vores imødekommende og arbejdsomme flyttemænd står klar til at sørge for det, du har brug for.

Her finder du en liste over de praktiske ting du skal huske når du flytter. Find den her → huskeliste flytning

FRYGTER DU PLADSMANGEL?

Flytter du fra større til mindre, er det ikke sikkert, at du har plads til alle dine møbler. Hos VIKA-flyt kan vi i den forbindelse tilbyde sikker opbevaring. Dine ting kommer til at stå i videoovervåget og opvarmet lokaler, så du kan vide dig sikker på, at de er i gode hænder.

ET FLYTTEFIRMA I ALBERTSLUND DER KAN KLARE TUNGE LØFT

Udover, at vores flyttemænd alle er trænet og oplært i at løfte korrekt, har vi også specialiseret os i at klare de helt tunge løft. Vi tilbyder derfor både klaverflytningkopimaskineflytning og flytning af poolbord og billardbord.

Du kan derfor være sikker på, at vi ved, hvordan selv de tungeste af dine møbler skal løftes og bringes sikkert på plads.

Udover at kunne stå for din flytning i Albertslund, så kan vi også klare en flytning i andre dele af Sjælland. F.eks. fungerer vi også som flyttefirma i København, Vallensbæk, Glostrup og andre steder på Sjælland.

Giv os et kald og få et uforpligtende tilbud

Overvejer du om VIKA-flyt skal være dit flyttefirma Albertslund eller har du allerede taget beslutningen, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 61 24 24 24 eller sende en mail til [email protected]. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan, med et tilbud der matcher dine præferencer.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på