BILLIG FLYTTEMAND KØBENHAVN

Søger du en billig flyttemand i København, som samtidig har dine ønsker i centrum?

VIKA-flyt tilbyder flytning til konkurrencedygtige priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder både erhvervsflytning og privatflytning, ligesom det ikke gør nogen forskel, om din flytning involverer tunge løft, eller du har brug for transport af møbler eller flyttekasser.

VIKA-flyt har kontor og lager i Albertslund, men vi kører i hele Hovedstadsområdet – og altid til lave priser. Du kan derfor roligt kontakte os, hvis du er på udkig efter billige flyttemænd i København og omegn.

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på [email protected], og vi finder en løsning der passer dig.

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Levering til aftalt tid

Serviceminded team

Sikker og forsikret flytning

Fleksible og billige

KVALITETSBEVIDST MEN BILLIG FLYTTEMAND

VIKA-flyt er et flyttefirma med kerneværdier som fejlfri service, tillid, ærlighed og kvalitet. Og som en ekstra bonus får du det hele til særdeles fair priser. Du kan med andre ord både få i pose og sæk, når du kontakter VIKA-flyt med behov for en billig flyttemand København.

SOM KUNDE HOS VIKA-FLYT KAN DU ALTID VÆRE SIKKER PÅ FØLGENDE:

  • Effektive flyttearbejdere
  • Omhyggelig håndtering af dine ejendele
  • Kvalitet, kundeservice og klar kommunikation
  • Konkurrencedygtige priser

Som en selvfølge sørger vi altid for planlægge processen for A til Z, så du undgår ubehagelige overraskelser undervejs. Inden flytningen vil vores flyttekonsulent tage en snak med dig om dine behov og give en professionel vurdering af omfanget af flytningen.

Det sikrer, at vi sender det rette antal medarbejdere og rette størrelse bil, så du ikke betaler for mere, end hvad du har brug for.

PRISER PÅ FLYTNING – BILLIGE FLYTTEMÆND KØBENHAVN

Så hvad koster det at flytte, når VIKA-flyt står for din flytning? Som udgangspunkt arbejder vi ud fra følgende timepriser.

Mandag – fredag (08:00 – 18:00)
1 flyttemand med mellem flyttebil: 550 kr. pr time
2 flyttemænd med mellem flyttebil: 1000 kr. pr time
3 flyttemænd med mellem flyttebil: 1350 kr. pr time

1 flyttemand med stor flyttebil: 650 kr. pr time
2 flyttemænd med stor flyttebil: 1200 kr. pr time
3 flyttemænd med stor flyttebil: 1550 kr. pr time

Ønsker du en billig flyttemand til en fast pris, kan du aftale nærmere med vores flyttekonsulent, når du indhenter dit første uforpligtende flyttetilbud.

BILLIGE FLYTTEMÆND TIL ALLE FLYTTEOPGAVER

Nok er vi et billigt flyttefirma København. Men det betyder ikke, at der er begrænsninger på, hvad vi kan tilbyde. Tværtimod kan vi klare langt de fleste flytteopgaver – både de simple og de komplicerede og tunge.

Vi tilbyder blandt andet:

Som en ekstra service tilbyder vi også gratis lån af flyttekasser, ligesom du også kan købe flyttekasser af os til konkurrencedygtige priser, hvis du vil have dem på lager til et senere tidspunkt.

Som kunde hos VIKA-flyt kan du både få en billig flyttemand og gratis flyttekasser. Og der er ikke engang nogen hage ved det. Du får ganske enkelt høj service til lave priser.

BILLIG PRIVATFLYTNING MED FOKUS PÅ DINE BEHOV

En privatflytning kan være særdeles stressende, og man nemt kan miste overblikket. Står du selv foran en flytning, kender du det helt sikkert. Du skal både pakke flyttekasser, have overblik over alle dine ejendele og i det hele bevare overblikket. Og måske er det at skulle flytte også følelsesmæssigt belastende. Sidst men bestemt ikke mindst er det ikke billigt at flytte.

Hos VIKA-flyt bestræber vi også altid på at gøre din flytning til en så behagelig oplevelse som overhovedet muligt. Derfor arbejder vi altid med afsæt i dine behov, ligesom vi selvfølgelig passer på dine ejendele, som var de vores egen.

Og så får du det ovenikøbet til en rimelig pris. Hos VIKA-flyt bliver du mødt af både servicemindede og billige flyttemænd i forbindelse med din flytning i København og omegn.

ERHVERVSFLYTNING TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

VIKA-flyt tilbyder også effektiv erhvervsflytning til konkurrencedygtige priser. Vi er uddannet inden for projektstyring – en egenskab, der sikrer en klar kommunikation mellem din virksomhed og vores flyttemænd gennem hele flytteprocessen.

Vi tilbyder desuden at flytte for din virksomhed i weekenden – helt uden ekstra omkostninger. Dermed undgår din virksomhed nedetid. Vi kommer og pakker ned efter fyraften om fredagen – og sørger for, at det hele står klar på jeres nye kontor om mandagen.


KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ DIN FLYTNING

Skal VIKA-flyts erfarne og engagerede medarbejdere være dine billige flyttemænd i København eller omegn? Så kontakt os på 69 89 06 60 88 eller [email protected] allerede i dag.

61 24 24 24
Vi kontakter dig indenfor 24 timer
Få et Tilbud

Få et Tilbud