SIKKER OPBEVARING

Er du løbet tør for plads? eller har du bare brug for et sted at opbevare dine ting for et stykke tid? Så er VIKA-flyt det rette sted for dig. Vi er nemlig ikke kun på pletten hvis du skal flytte, men tilbyder også opbevaring for både private og erhverv.

Giv os et kald på tlf. 61 24 24 24, eller skriv en mail på [email protected], og vi finder en løsning, så dine ejendele bliver opbevaret sikkert og korrekt.

OPVARMET OG VIDEOOVERVÅGET OPBEVARING I KØBENHAVN

Hvis du vælger at få opmagasineret dine ting hos os, skal du ikke være bange, for at de hverken bliver stjålet eller ødelagt. Opbevaringen kommer til at foregå i tørre, opvarmede og videoovervågede rum. På denne måde kan du føle dig helt sikker på at de bliver opbevaret forsvarligt og sikkert.

Vi tilbyder både opmagasinering af:

  • Møbler og flyttekasser
  • Bøger og arkiv
  • Elektronik
  • Hårde hvidevarer
  • Produktionsmaskiner el. lign.

… og alt andet der kræver forsvarlig og sikker opmagasinering.

Hvad enten, det er en af ovenstående dele, eller noget helt andet du har brug for plads til, finder vi nok en løsning der passer til dig. Smid en mail på [email protected] eller ring til os på 61 24 24 24, så tager vi os en snak.

Læs her tre gode råd til, hvordan du pakker dine ting bedst. 

GODE PRISER DER ER TIL AT BETALE

Vi tilbyder opmagasinering af både små og store ejendele, hvad enten det er produktionsmaskiner eller bøger. Vi blander os ikke i, hvad vi skal hjælpe dig med at opmagasinere, og ved samtidig at det nogle gange kan føles som at “smide penge ud af vinduet.” Derfor har vi overkommelige priser der, så vidt som muligt undgår at du sidder tilbage med følelsen af, at pengene forsvinder på ingenting.

Det tilbyder vi, til en pris af:

  • Pr. palle, 150 kr. pr. mdr.
  • Hvis du har brug for yderligere plads, kan du kontakte os og vi finder en pris.

I fald du vælger at benytte VIKA-flyt til at opmagasinere dine ting, kan du tjekke opbevaringsbetingelserne ud her.

Har du brug for opbevaring grundet en flytning? Vi tilbyder også at flytte for dig, der ikke vil, eller har mulighed for at gøre det selv. Læs mere om vores erhvervsflytning her og privatflytning her.

HVORFOR VÆLGE VIKA-FLYT TIL AT PASSE PÅ DINE TING?

Hos os er du garanteret, at dine ejendele bliver opbevaret under de helt rigtige forhold. Vi er et erfarent opbevarings- og flyttefirma der ved, hvor omstændigt det kan være at skulle tage sig af ting som disse. Derfor sikrer vi, at din oplevelse ikke går ud over hverken dine ejendele eller din pengepung.

Hvis du står og mangler opbevaring, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 61 24 24 24, eller smide en mail på [email protected]

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på