Flytning København

Står du foran en flytning i København eller omegn? Og vil du undgå kedelige overraskelser undervejs?

Så lad VIKA-flyt stå for din flytning. Vi står klar med godt humør, friske arme og overblik – uanset om du “blot” skal have hjælp til transporten, eller du ønsker hjælp med alt fra nedpakning og koordinering til transport og udpakning på din nye adresse.

Vi har kontor og lager i Albertslund, men vi udfører flytteopgaver for private og virksomheder i hele Hovedstadsområdet. Kontakt os, og få et tilbud på din flytning i København allerede i dag.

Hos VIKA-flyt sørger vi for, at din flytning forløber så smertefrit som muligt.
Ring til os på 61 24 24 24, eller send en mail på [email protected], og vi finder en løsning, der passer dig.

VIKA-FLYT – FÅ EN TRYG FLYTNING I KØBENHAVN

Som Danmarks ubetinget største by byder København på en bred palette af oplevelser og muligheder. Her er der for eksempel utallige muligheder for uddannelse og arbejde, ligesom københavnerne har adgang til alt fra kultur til natur. Det er ikke uden grund, at mange foretrækker at bo i den danske hovedstad.

Men den store efterspørgsel efter boliger i København og omegn betyder også, at boligpriserne i byen er blandt landets højeste. Af samme grund kan en flytning hurtigt blive en dyr affære, hvis du er en af de heldige, der har fået fingrene i en af Hovedstadens eftertragtede boliger.

Derfor er der bestemt ingen grund til at gøre din flytning dyrere end højst nødvendigt. Så derfor skal du selvfølgelig vælge et flyttefirma, der kan give dig en både billig og tryg flytning i København – helt uden ubehagelige overraskelser undervejs.

VIKA-flyt er et erfarent flyttefirma med en stab af professionelle flyttemænd, som står klar til at varetage alle dine behov for professionel flytteservice.

Vi tilbyder at stå for hele din flytning fra A til Z – lige fra afmontering, nedpakning og emballering til udpakning og opsætning i dit nye hjem. Er dine ønsker mere beskedne tilbyder vi selvfølgelig også “bare” at køre dine ejendele fra det A til B. I sidste ende er det dit budget og dine behov, der afgør omfanget af vores ydelser.

Uanset om dine krav er små eller store, er du dog altid sikret samme høje service og tillidsvækkende behandling, når du vælger VIKA-flyt som dit foretrukne flyttefirma i København.

Vi lytter til dine ønsker og passer på dine ejendele, som var de vores egne, ligesom vi er dækket af nogle af markedets bedste forsikringer. Dermed er du altid sikret en tryg flytning, når du overlader din flytning i København i vores flyttemænds kyndige hænder.

EFFEKTIV ERHVERVSFLYTNING I KØBENHAVN

Skal din virksomhed flytte domicil, tilbyder vi også erhvervsflytning. Vi har stor erfaring med at flytte for både virksomheder og offentlige institutioner og har blandt andet flyttet for Københavns Universitet, Royal Copenhagen, Louis Vuitton og Kongehuset i løbet af vores mange år i flyttebranchen.

Derfor tilbyder vi selvfølgelig også at sørge for, at din virksomhed får en effektiv flytning i København eller omegn.

Undgå nedetid – vi klarer flytningen i weekenden
Som erfarent flyttefirma ved vi, hvor meget en flytning kan gå ud over produktionen i en virksomhed. Derfor tilbyder vi at klare din virksomheds flytning i weekenden, ligesom vi også tilbyder at stå for al nedpakning og afmontering samt udpakning og genmontering på den nye adresse.

Det betyder, at du kan sende dine medarbejdere på weekend om fredagen og byde dem velkommen til en frisk arbejdsuge om mandagen i de nye lokaler – uden nedetid og spildte ressourcer undervejs. VIKA-flyt sørger for jeres erhvervsflytning i løbet af weekenden, så alt står klar til brug om mandagen.

Arbejder din virksomhed inden for industrien, tilbyder vi også maskinflytning.

PRISER PÅ FLYTNING KØBENHAVN – KONTAKT OS FOR ET TILBUD

Vores priser er således særdeles konkurrencedygtige – selvom vores service og kvalitet er høj. Læs mere om vores priser her.

Vi giver desuden altid et realistisk prisoverslag på forhånd, så du ikke får et chok, når du står med regningen.

Vil du have et uforpligtende tilbud på din flytning? Så kontakt VIKA-flyt på 61 24 24 24 eller [email protected], og book et besøg af vores flyttekonsulent.

Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så kontakt os meget gerne.
Ring til mig
eller ring til os på