Maskinflytning

Hos VIKA-flyt tilbyder vi maskinflytning til virksomheder. Maskiner er ofte store og tunge sager, der kan være svære at flytte. Derfor tilbyder vi vores professionelle hjælp til din industrimaskine flytning. Vi har den rette viden, de rette medarbejdere og det rette udstyr til at flytte større industrimaskiner uden problemer.

Har du brug for en maskinflytning, er vi derfor det oplagte valg.

LEVERING TIL AFTALT TID
SERVICEMINDET TEAM
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
FLEKSIBLE OG BILLIGE

Vi passer godt på maskinerne

De fleste maskiner er dyre, og mange af dem er svære at erstatte. Derfor behandler vi altid maskinerne i forbindelse med en industrimaskine flytning med nænsomhed og rolig hånd. På den måde undgår vi skader på maskinerne og skrammer på omgivelserne.

Skulle uheldet alligevel være ude i forbindelse med en maskinflytning, er vi dækket af en af Danmarks bedste forsikringer. Derfor er dine maskiner altid i sikre hænder hos os.

Vi passer godt på maskinerne

Når det kommer til maskinflytning, kan der være tale om mange forskellige opgaver. Derfor sender vi gerne en mand ud og ser på maskinen eller maskinerne, inden vi går i gang med opgaven.

Har du brug for hjælp til flytningen, er du derfor altid velkommen til at tage kontakt til os på enten mail info@vika-flyt.dk eller telefon 61 24 24 24.

LEVERING TIL AFTALT TID
|
SERVICEMINDET TEAM
|
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
|
FLEKSIBLE OG BILLIGE

 

 

 

Kontakt info

Roskildevej 5 2.
2620 Albertslund
61242424
info@vika-flyt.dk