Gratis flyttekasser

Tak fordi du valgte VIKA-flyts gratis flyttekasse service til din flytteopgave.

Det er ikke altid billigt eller let at anskaffe sig flyttekasser til en flytning, de er dyre at købe, og ikke altid nemme at få hjem, og efter flytningen står de kun i vejen, derfor kan du låne gratis flyttekasser af VIKA-flyt hvis du benytter dig af vores flytte service.

Flyttekasserne kan blive leveret/afhentet ved din hoveddør, på den måde slipper du for af skulle starte bilen op og kører til et byggemarked og du slipper ligeledes for slæbet/kørslen hjem.

Flyttekasserne kan også afhentes på VIKA-flyt´s lager i Albertslund.

Vi anbefale at man tage rigeligt at flyttekasser til sin flytning, heller for mange end for lidt. Kasserne må max veje 20 kg, men vi anbefale max 10 kg, flere kasser, men mere fart på flytningen.

Flyttekasserne må ikke opbevares udendørs og må ikke udsættes for kulde, fugt eller frost da de er lavet af pap. Venligst opbevar flyttekasserne varmt og tørt.

Når du skal ringe til os og melde flyttekasserne tomme og klar til afhentning efter endt udpakning, skal du venligst først ringe til os når alle flyttekasserne er tomme, og først derefter vil vi notere det i vores afhentningskalender, som udelukkende indeholder afhentningssedler med oplysninger om kunder hvor alle flyttekasserne er tomme og afhentningsklare, og snarest muligt derefter afhenter vi de tomme flyttekasser hos dig når vi næste gang har en tur i dit område, eller på vores faste ”flyttekasse dage”. Venligst sæt flyttekasserne samme vej og hav dem foldet pænt sammen ved tilbagelevering.

Der må ikke skrives på flyttekasserne, brug venligst labels og husk venligst at tage dem af igen efter brug.

Da vores gratis flytteservice kan være en stor udgift for os, har vi valgt at tage depositum for kasserne. Det betyder at der ved levering af flyttekasser betales et depositum, som efter endt flytning og afhentning af flyttekasserne vil blive leveret tilbage. Hvis der ønskes at beholde nogle af kasserne til kælderen eller loftet, skal dette blot oplyses når der ringes og bestilles afhentning af kasser, så bliver dette trukket fra depositummet. Priser kan ses i bunden.

 

Billige priser på flyttekasser

Lån af flyttekasser: Gratis

Køb af flyttekasser: 30kr. pr.stk. inkl. moms

Levering af flyttekasser: 250 kr. inkl. Moms (gælder i Københavns området)

Afhentning af flyttekasser: 250 kr. inkl. Moms (gælder i Københavns området)

Levering/Afhentning af flyttekasser udenfor Københavns området: 350 kr. Inkl. Moms. (gælder kun for Sjælland)

Vi har selvfølgelig også alt andet tænkeligt udstyr og nedpaknings produkter.

  • Silkepapir
  • Flyttetape
  • Bobleplast
  • Kasse labels
  • Gaderobe flyttekasser

Få gratis flyttekasser kbh