Tungeløft

Skal der løftes tungt, så vælg os.

Når man skal flytte, er der visse ting, der er nemme at løfte og flytte – og så er der de ting, der ikke er. Det er såkaldte tunge-løft, hvor der ofte skal flere til at bære. Derfor er det vigtigt, at der er styr på sikkerheden omkring de tunge løft. Hvis du mangler nogen til at tage sig af de tunge ting, er VIKA-flyt det rette valg. Vi har både personalet og udstyret til at klare alle former for tung flytning.

Tunge løft uden skrammer

Tunge løft kan være mange ting – Klaverer og Flygler, Kopimaskiner, Pengeskabe og Arkivskabe, Industrimaskiner og meget andet. Når du vælger os til at klare dine tunge løft, kan du være sikker på, der er stort fokus på nænsomhed og sikkerhed. Vi garanterer, at vi kan klare dine tunge-løft uden skrammer, hverken på gulv eller på selve tingen.

Vi besigtiger gerne din opgave

Har du et eller flere tunge løft, som du ikke vil tage dig af selv? Så sender vi gerne en flyttekonsulent ud, så vi kan besigtige din opgave, inden vi går i gang. . Kontakt os på tlf. 61242424 eller skriv på info@vika-flyt.dk og få et uforpligtende tilbud.

LEVERING TIL AFTALT TID
SERVICEMINDET TEAM
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
FLEKSIBLE OG BILLIGE
LEVERING TIL AFTALT TID
|
SERVICEMINDET TEAM
|
SIKKER OG FORSIKRET FLYTNING
|
FLEKSIBLE OG BILLIGE

 

 

 

Kontakt info

Roskildevej 5 2.
2620 Albertslund
61242424
info@vika-flyt.dk