Et godt flyttefirma på Sjælland

Dit flyttefirma

Flytninger er en helt naturlig del af manges liv. Det kan være, at man skal flytte hjemmefra, flytte til et større hjem eller flytte af andre årsager. Uanset hvad, er en flytning altid en tid, hvor der sker store forandringer. Man må sige farvel til det gamle og fokusere på alt det nye, der skal til at ske.

Derfor kan tiden under en flytning også forekomme kaotisk med alt det, der skal gøres og holdes styr på, alt imens man forsøger at indstille sit hoved på alt det nye.

Ring til os på 61 24 24 24 og få fat på et flyttefirma med gode priser.

Hvis man på nogen måde kan gøre en flytning nemmere og hurtigere, kan det derfor lette en stor byrde for alle dem, der har med flytningen at gøre. Hos VIKA-flyt har vi forståelse for, hvordan en flytning kan være et kaotisk projekt, der sommetider virker uoverskueligt.

Heldigvis har vi mange års erfaring med både små og store flytninger for både private og virksomheder.

Det har lært os, hvordan man bedst får en flytning til at forløbe så smertefrit som muligt. Derfor kan du med fordel vælge VIKA-flyt som dit effektive flyttefirma, når du skal flytte næste gang.

Læs mere om vores erhvervsflytning her eller privatflytning her.

Vi er medlem af DTL – Danske vognmænd , din forsikring om, at vi er et trygt og stabilt flyttefirma.

Vores flyttemænd møder dine behov

Hos VIKA-flyt har vi en ambitiøs mission, som vi hver dag arbejder hen imod at realisere.

Vi vil nemlig være det foretrukne flyttefirma i København og på resten af Sjælland. Dog tilbyder vi også professionelle flytninger i hele Jylland. I vores arbejde i de forskellige byer og dele af Danmark møder vi mange forskellige kunder, som har forskellige behov.

Det skyldes også, at vi både flytter for private og erhvervskunder. Derfor mener vi, at vores mission bedst realiseres, hvis vi virkelig gør en indsats for at forstå hver enkelt kunde og møde dennes behov.

Du vil altid møde et højt serviceniveau, når du vælger flyttemænd fra VIKA-flyt.

Flyttefirma

Det betyder blandt andet, at vi gerne tager en snak med dig inden selve flytningen om, hvordan vi bedst får flytningen klaret.

Det betyder også, at vi kan klare mange forskellige ting – blandt andet tunge løft.

Så hvis du har problemer med et klaver, et pengeskab eller noget helt tredje, som du ikke selv kan eller skal tage dig af, står vi som altid klar. For os er der ikke nogen opgave, der er for stor eller lille.

En del af vores service indebærer også, at vi altid gerne sender en af vores dygtige konsulenter ud for at inspicere din opgave, sådan at vi kan give et fair og helt uforpligtende tilbud på din opgave.

Hvis du vil vide mere om VIKA’s mærkesager og vores oprindelse, kan du læse mere om VIKA her.

Et godt forsikret flyttefirma

Som flyttefirma er det helt vitalt, at vi er godt forsikret, da vores forsikring betyder, at vi kan tilbyde vores kunder erstatning, hvis noget mod forventning skulle gå galt. Desværre er det ikke alle flyttefirmaer, som formår at holde orden på deres forsikringer.

Hos VIKA-flyt sørger vi hele tiden for at være godt forsikrede og dækket ind på alle områder. Derfor er vi forsikrede hos et af Nordens største forsikringsselskaber, Codan.

Her har vi tegnet en række forsikringer, der dækker eventuelle skader, vi kunne forårsage på inventar og andet under flytninger. Hvis du vil vide, hvad vores forsikring dækker og ikke dækker, kan du læse mere om vores forsikringer her. Blandt andet tager vi ikke ansvar for de flyttekasser, som folk selv pakker eller skader i forbindelse med vores tilbud om opbevaring.

Vores flyttefirma tilbyder også opbevaring

I forbindelse med en flytning kan der hurtigt opstå situationer, hvor man står og mangler plads. Det har vi også forståelse for, hvorfor vi tilbyder opbevaring til både privat og erhverv. Hos os kan du for en fair pris opbevare det, du ikke lige har plads til, så længe du har brug for det i opvarmede, tørre og videoovervågede rum.

Vi er altså ikke alene et flyttefirma, der klarer flytninger professionelt og effektivt, men vi tilbyder også opbevaring, før, mens og efter flytningen er klaret.

Blandt andet tilbyder vi opmagasinering af møbler, flyttekasser, bøger og arkiver, elektronik, produktionsmaskiner og meget mere. Overvejer du at gøre brug af vores tilbud om opbevaring, kan du med fordel se nærmere på vores opbevaringsbetingelser her.